Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה? זה התעריף המסובסד? :shock:

לא ידעתי, ברצינות.

לגבי בט"ל אני לא מסכים איתך. ההורים שלי שילמו סכומים מסויימים לאורך השנים, גם אני שילמתי כשעבדתי בארץ,

עכשיו אני בחו"ל והממשלה קבעה שאני צריך לשלם סכום מסויים ע"מ לשמור על זכויותיי, אז למה אתה נעלב בשמה

של המדינה? אם המדינה לא רוצה פרזיטים, אז שתפסיק לגבות ממני סכום חודשי קבוע, שתשלול לי את הזכויות וזהו.

כל עוד הם לא עושים זאת, אני פועל לפי החוק, והמצפון שלי נקי.

בכל אופן, אני אישית לא מרגיש כמו פרזיט כי אני סה"כ תקופה קצרה בחוץ. אני מאמין שלאורך השנים המשפחה שלי

שילמה מספיק לקופת המדינה ע"מ שאהיה זכאי להטבות שלה (אם אפשר לקרוא לזה ככה). בגדול אבל כן, אני מבין

על מה אתה מדבר ונוטה להסכים איתך. אם כבר בחרת ללכת, אז תלך.

התעריף לאוניברסיטה הוא לא רק מסובסד יש בו גם אלמנט של אפלייה מתקנת כלפי רוסים אתיופים וערבים.

לגבי ביטוח לאומי טעות בידך. אתה צריך לשלם לפי הכנסתך בחו"ל. סכום חודשי קבוע משלם מי שאין לו הכנסה בחו"ל.

http://www.btl.gov.il/INSURANCE/LIVING_ABROAD/Pages/כמה%20משלמים.aspx

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מועסק ע"י חברה ספרדית ומשלם מס הכנסה, ביטוח בריאות וביטוח לאומי לממשלת ספרד.

כולי תקווה שמוסד הביטוח הלאומי בארץ לא יפשוט רגל בעקבות זאת.

פורסם

תודה, אני מכיר את העניין הזה.

בכל מקרה, נראה לי שאני אקפוץ לסניף שלהם בביקור הבא שלי בארץ, ליתר בטחון.

אמנם כל הדברים האלה נבדקו לפני שעזבתי, אבל לך תדע, אולי משהו השתנה עם השנים.

נאה דורש נאה מקיים.

פורסם

חסוך מעצמך ביקור במוסד שלח מכתב רשום ותקבל את התשובה שלהם בכתב.

כך יהיה לך משהו מסמך מחייב בכתב ולא בדיבורים.

אתה יודע? ישראל!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לגבי ביטוח לאומי טעות בידך. אתה צריך לשלם לפי הכנסתך בחו"ל. סכום חודשי קבוע משלם מי שאין לו הכנסה בחו"ל.

http://www.btl.gov.il/INSURANCE/LIVING_ABROAD/Pages/כמה%20משלמים.aspx

כאשר אני התקשרתי ולא פעם לביטוח לאומי כדי לוודא מה קורה איתי מבחינת חובות וכו' לביטוח לאומי (שעובדים עם ריביות יותר גרועות מהשוק האפור) נאמר לי שאין לי שום חובות ובגלל שאני גר בחו"ל אני צריך רק לבקש להוציא פינקס שוברי תשלום לביטוח לאומי על פי החישוב של אחד שאין לו הכנסה בארץ.

במידה ואני גר בחו"ל ומשלם בחו"ל מיסים כחוק אף אחד לא יכול לדרוש ממני לשלם מיסים בישראל.

כן יידרשו ?

אין בעייה, משאירים חשבון בנק בחו"ל עם כל הכסף ושלום על ישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...