Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהיכרות יומיומית עם המקום, הכניסה לפארק אפק היא מהגרועות, אם לא ה...

כל התכנון שם לקוי - לתוך אזור תעשיה אליו אמורות להכנס כמה אלפי מכוניות בין 7 ל-10 בבוקר, יש כביש אחד דו נתיבי, כאשר הפארק כולו הוא בצורת מלבן כשהכביש היחיד זורם לאורכו ומשובץ מפרצי חנייה. התוצאה היא שכמעט תמיד נתיב אחד חסום לאורך ההיקף ולכן נותרנו עם נתיב אחד לכמה אלפי מכוניות שמגיעות מארבעה כיוונים שונים, כולל שני הצדדים של כביש 5. כולם מנסים להידחף פנימה ורבים מאוד עוקפים את הפקק ונדחפים שנייה לפני הרמזור. המשטרה עומדת שם מדי פעם, אבל לרוב רק בשעות מאוחרות יותר. אם הם היו באים ב-8 בבוקר הם היו קוצרים שם יופי של קופון (או שלא, כי אין באמת מקום לעצור את הנהגים הנדחפים - זה לא שיש שוליים...)

אגב, בשעה 8:30 לוקח לפעמים חצי שעה להיכנס פנימה, מה שאומר שחצי מנניח 4000 האנשים שמגיעים לעבוד בבוקר מבזבזים חצי שעה על הפקקים, שזה אלף שעות עבודה (בעצם אלפיים - גם ביציאה יש פקקים בערב). תכפילו בשכר הממוצע במשק ותקבלו שני מיליון שקלים בחודש שהולכים לאיבוד כי אף אחד לא ניסה לחשב מראש כמה כניסות ויציאות צריך לתכנן לפארק תעשייה מהסדר הגודל הזה. חלם או לא חלם?

אני, אגב, מגיע או לפני 7:40 או אחרי 9:30 - נכנסים תוך שלוש דקות 90% מהזמן.

בתור מהנדס בחברה שאני עובד, הזמן שלי לעיתים תלוי בלקוחות מחו"ל.

בימים שבהם אין בעיה להגיע מאוחר, אני מצדיק אותך ב-100%...אני מגיע בשעה 10:00 ונכנס ללא כל בעיה.

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוקר זו שעה קשה לאזרח הישראלי. ובמצב כזה אפשר לראות איך נהגים פשוט מאבדים את יכולת הנדיבות במתן זכות קדימה או השתלבות לפניה עמוסה.

אם תתקע בהתחלה תעמוד מספיק זמן כדי להתעצבן. אם תדחף בסוף, יתעצבנו עליך שאתה "גונב את התור"...

שורה תחתונה אלו מערכת היחסים בין נהגים בכביש ואין מה לעשות!

שיהיה בהצלחה במשפט. נראה שיש לך כל מה שצריך.

תוסיף צילום של הפקק בשעות העומס שאיתו אתה צריך להתמודד. זה ימחיש לשופט על מה מדובר בדיוק. ומה קורה בזמן אמת בנקודה הזאת.

אגב זה מה שאני עשיתי במקרה דומה אבל בתוספת תאונה והשופטת הצליחה להבין.

godspeed

תודה רבה.

יש לי צילום של כל התמונות שאני צריך, כולל פקק וכולל זה שנתיב הכניסה חסום מההתחלה ללא יכולת להיכנס שם.

מצד אחד יש שורה של רכבים מאחורה שרוצים להמשיך בנסיעה ישר ואתה לא יכול לעמוד באמצע כביש ראשי ולחסום אותם.

מצד שני המשטרה לא מוכנה ש"תידחף" לפקק ימינה. -השוטר אמר לי להמשיך ישר ולרדת חזרה לכביש 5.

פורסם
בתור מהנדס בחברה שאני עובד, הזמן שלי לעיתים תלוי בלקוחות מחו"ל.

בימים שבהם אין בעיה להגיע מאוחר, אני מצדיק אותך ב-100%...אני מגיע בשעה 10:00 ונכנס ללא כל בעיה.

גם אצלנו אנשים עושים את זה לפעמים, הבעיה אצל רובם היא שיש להם ילדים והם לא יכולים לברוח להם מוקדם מדי בבוקר בשביל להגיע ב-7:40 לעבודה, כמו שאני עושה. רובם מגיעים בין 8 ל-9 וסובלים את הפקקים בכניסה.

מצד שני המשטרה לא מוכנה ש"תידחף" לפקק ימינה. -השוטר אמר לי להמשיך ישר ולרדת חזרה לכביש 5.

חכם גדול... שיגיד את זה ל-20% מהנהגים בשעות של הפקקים - זו ההערכה שלי של כמות הנהגים שחותכים שם את הפקק. ביותר ממובן אחד אני כועס עליהם בטירוף כשאני עומד שם עשרים דקות בימים שאני מאחר, אבל אני מניח שלאנשים מסוימים לקבל קנס פעם ב, זה שווה את הבריאות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אל תכעס אבל התגובות שלפניי משקפות היטב, מבלי הצורך שאביע את דעתי גם כן, את האופן שבו החברה מתייחסת לאנשים שנוהגים ומתנהגים כמוך.

פורסם
יש לי משפט בחודש הבא

השופט ציין בדוח כי אני פניתי ימינה מנתיב שמיועד לנסיעה ישר.

השאלה שלי היא כזו, הכביש משתרע לאורך כ50 מטרים, מתחילת הגשר ועד סופו כאשר למי שמכיר את הפנייה אין ברירה אלא להידחף כי שאמר השוטר, אני אומנם לא נכנסתי לנתיב בסוף אבל גם לא בהתחלה וכמובן שעל קו מקווקו עם איתות ובאיטיות מבלי לעורר תאונות אפשרויות.

האם יש מישהו שיכול לכוון אותי כיצד להתנהג במשפט?

תודה רבה.

יש לי צילום של כל התמונות שאני צריך, כולל פקק וכולל זה שנתיב הכניסה חסום מההתחלה ללא יכולת להיכנס שם.

מצד אחד יש שורה של רכבים מאחורה שרוצים להמשיך בנסיעה ישר ואתה לא יכול לעמוד באמצע כביש ראשי ולחסום אותם.

האם באפשרותך לעלות את הדו"ח שקיבלת לכאן.

לפי העבירה מדובר היה בדו"ח לתשלום ואתה "התנדבת" ללכת להישפט.

לידיעתך השופט רשאי להעניק לך קנס העולה גם על הקנס המקורי , ואפשר גם על הדרך לצרף לפי עדות השוטר ושלך גם עבירות נוספות כמו קיפוח זכות השימוש בדרך, נהיגה בחוסר זהירות וכו'.

הסבר על המשפט באדום. בצירוף שרטוט עדיף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
האם באפשרותך לעלות את הדו"ח שקיבלת לכאן.

לפי העבירה מדובר היה בדו"ח לתשלום ואתה "התנדבת" ללכת להישפט.

לידיעתך השופט רשאי להעניק לך קנס העולה גם על הקנס המקורי , ואפשר גם על הדרך לצרף לפי עדות השוטר ושלך גם עבירות נוספות כמו קיפוח זכות השימוש בדרך, נהיגה בחוסר זהירות וכו'.

הסבר על המשפט באדום. בצירוף שרטוט עדיף.

אני אנסה.

לגבי המשפט לא התנדבתי, הגשתי עירעור שלא התקבל ולכן ביקשתי להישפט.

אני מודע לעובדה שהקנס יכול לעלות על המקור.

פורסם

יש מקומות מועדים לבעית השתלבות.

בקסטל לכוון ירושלים, מי שלא עולה בנתיב הימני כל העליה בין המשאיות ופונה ימינה למעוז ציון/הדסה-פוגש את המתנדבים בפניה.

פורסם

מה מצב גליון העבירות שלך??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, המצב שם באמת דפוק בבקרים. שים לב לשרטוט המצורף שעשיתי בכשרון רב ב-3 דקות.

מימין אפשר לראות את אזור התעשיה והכביש היחיד שעובר לאורכו ויוצר מלבן (כביש חד סיטרי). הכניסה היחידה היא מרחוב עמל (אפשר לראות את הכיכר בכניסה). שים לב לכל מה שמתנקז לשם:

חץ אדום - מי שמגיע ממערב דרך כביש 5 - את כל הסיבוב וגם די הרבה לפניו פשוט עומדים בשעות מסוימות בבוקר.

חץ ירוק - מי שמגיע ממזרח ראש העין (וחייב להידחף לפקק שמגיע מכביש 5, כי אח"כ הנתיבים שלו ממשיכים רק ישר).

חץ כחול - משום מה זה לא מופיע עדיין במפות של גוגל (הלא מעודכנות בגרוש, מסתבר), אבל יש שם כביש מאזור התעשיה החדש. הרבה אנשים פשוט פונים מכביש 5 לאורך הנקודות השחורות וחוזרים חזרה, כדי לנסות ולחסוך את הפקק של החץ האדום. כתוצאה, גם הם חייבים להידחף ימינה (כי גם הנתיבים שלהם ממשיכים ישר, או שהם פשוט חסומים בפקק של אלו מהחץ האדום).

חץ סגול - מי שמגיע ממזרח כביש 5. זה רמזור קצר אבל הוא מצליח לתקוע היטב גם את מי שמגיע משאר הכיוונים.

חץ חום - מי שמגיע מכפר קאסם. מעט יחסית, אבל שוב - רמזור שתוקע את כולם.

וכמובן, המשטרה (עיגול כחול). אורבת למי שיעז לחתוך ימינה מאוחר מדי.

עכשיו דמיין שבשעת העומס, משאית מנסה לפרוק סחורה באחד משני הנתיבים הצרים שברחוב עמל, קצת אחרי הכיכר שבכניסה. ותאמין לי, זה קורה יותר מדי פעמים...

רוני

parkafek.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש לי משפט בחודש הבא לאחר שהגשתי ערעור שלא התקבל על "הידחפות" (כך לפחות טען השוטר) לנתיב פנייה ימינה.

המקרה אירע על גשר מעל כביש 5 בכניסה לפארק סיבל למי שמכיר.

כל בוקר יש פקק בכניסה לפארק, בלית ברירה כל מי שמגיע מכיוון איזור התעשייה כמוני נאלץ להיכנס בכוח אם לומר זאת כך לנתיב ימינה אחרת הוא פשוט חוזר חזרה לכביש מספר 5.

השופט ציין בדוח כי אני פניתי ימינה מנתיב שמיועד לנסיעה ישר.

השאלה שלי היא כזו, הכביש משתרע לאורך כ50 מטרים, מתחילת הגשר ועד סופו כאשר למי שמכיר את הפנייה אין ברירה אלא להידחף כי שאמר השוטר, אני אומנם לא נכנסתי לנתיב בסוף אבל גם לא בהתחלה וכמובן שעל קו מקווקו עם איתות ובאיטיות מבלי לעורר תאונות אפשרויות.

האם יש מישהו שיכול לכוון אותי כיצד להתנהג במשפט?

ישה, המצב שם באמת דפוק בבקרים. שים לב לשרטוט המצורף שעשיתי בכשרון רב ב-3 דקות.

מימין אפשר לראות את אזור התעשיה והכביש היחיד שעובר לאורכו ויוצר מלבן (כביש חד סיטרי). הכניסה היחידה היא מרחוב עמל (אפשר לראות את הכיכר בכניסה). שים לב לכל מה שמתנקז לשם:

חץ אדום - מי שמגיע ממערב דרך כביש 5 - את כל הסיבוב וגם די הרבה לפניו פשוט עומדים בשעות מסוימות בבוקר.

חץ ירוק - מי שמגיע ממזרח ראש העין (וחייב להידחף לפקק שמגיע מכביש 5, כי אח"כ הנתיבים שלו ממשיכים רק ישר).

חץ כחול - משום מה זה לא מופיע עדיין במפות של גוגל (הלא מעודכנות בגרוש, מסתבר), אבל יש שם כביש מאזור התעשיה החדש. הרבה אנשים פשוט פונים מכביש 5 לאורך הנקודות השחורות וחוזרים חזרה, כדי לנסות ולחסוך את הפקק של החץ האדום. כתוצאה, גם הם חייבים להידחף ימינה (כי גם הנתיבים שלהם ממשיכים ישר, או שהם פשוט חסומים בפקק של אלו מהחץ האדום).

חץ סגול - מי שמגיע ממזרח כביש 5. זה רמזור קצר אבל הוא מצליח לתקוע היטב גם את מי שמגיע משאר הכיוונים.

חץ חום - מי שמגיע מכפר קאסם. מעט יחסית, אבל שוב - רמזור שתוקע את כולם.

וכמובן, המשטרה (עיגול כחול). אורבת למי שיעז לחתוך ימינה מאוחר מדי.

עכשיו דמיין שבשעת העומס, משאית מנסה לפרוק סחורה באחד משני הנתיבים הצרים שברחוב עמל, קצת אחרי הכיכר שבכניסה. ותאמין לי, זה קורה יותר מדי פעמים...

רוני

יהללך זר ולא , פיך

מאיזה חץ הגיע פותח השרשור? אני מניח מהחץ הכחול. באתר של מפה רואים את איזור התעשיה החדש.

אכן תקיעה.

אין ועד למפעלים שיקימו קול ז(צ)עקה לרשות המקומית למשטרה , שבמקום לעשות דוחות שיכוונו את התנועה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יהללך זר ולא , פיך

מאיזה חץ הגיע פותח השרשור? אני מניח מהחץ הכחול. באתר של מפה רואים את איזור התעשיה החדש.

אכן תקיעה.

אין ועד למפעלים שיקימו קול ז(צ)עקה לרשות המקומית למשטרה , שבמקום לעשות דוחות שיכוונו את התנועה.

אכן הגעתי מאזה"ת (חץ כחול)

SRONIC, רציתי לומר תודה על התמונה. -אני מקווה שלא אכפת לך שאשתמש בה במהלך המשפט.

פורסם
מה מצב גליון העבירות שלך??

יודע מי השופט?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יודע מי השופט?

הייתה לי עבירה לפני על כניסה לרחוב מיועד לתחבורה ציבורית לפני 4 שנים.

חודשיים אחרי הדו"ח בדיון הזה קיבלתי דו"ח על זה שהטלפון היה תפוס בהגה ולא בדיבורית קבועה.

יש לי אפשרות לברר מי השופט? אני רק יודע שהמשפט בפ"ת.

פורסם

אתה מוזמן לאזור תעשיה צפוני של חדרה, כל בעלי העסקים סובלים שם סבל רב כי אנשים מסרבים להגיע אליהם.

כולם באזור יודעים שרמזור היציאה מהאזור הוא כזה שאתה עומד בו מינימום של 20 דקות! :evil:

העיריה טוענת שזה מחוץ לאזור התעשיה ולכן בסמכות מע"צ, מע"צ טוענים ש X אחוז מהצומת יושב על אזור באחריות העיריה ולכן דורשים השתתפות בהפיכת הצומת לכיכר והויכוח נמשך כבר....תחזיק טוב... 16 שנים!!! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שביתת מיסים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...