Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה מוכרת ומכוערת :twisted:

ב99.9% מהמקרים אין משטרה באזור , אז כולם חותכים רגע לפני הסוף.

למה? כי מה פתאום שנהיה פראיירים לעמוד בפקק , חס וחלילה.

הרי המדינה אשמה שיש פקקים אז כוסו$%מו..

אז זהו , שלא רק בארץ יש פקקים - בארה"ב כולם עומדים בתור של קילומטרים ואף אחד לא מעיז לחשוב לעקוף.

מה לעשות ?

הנה - בדיוק השבוע צילמתי בוידאו 3 רכבים שנדחפים אחד אחרי השני בלי בושה בכלל.

בגלל שלא נתנו להם לחתוך פנימה בזמן הם "נאלצים" לחצות פס הפרדה ובכך גם מבצעים עבירה חמורה עוד יותר.

זה צולם באיילון צפון, בין וולפסון ללה-גארדיה.

יש שם אולי 2 קילומטר של קו מקווקו שמאפשר כניסה .. אבל לא.. מה פתאום ... אפשר לעקוף את כווולם.

אה תראו, היונדאי גטס מאותת שמאלה באמת איזה חמוד

אז לכל מי שיש סמארטפונים תצלמו את הנבלות האלה..

fucker_no1.JPG

fucker_no2.JPG

fucker_no3.JPG

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שביתת מיסים

זה יגרום רק לדבר אחד, עיקול חשבון הבנק שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מבין שהרבה מכם מתוסכלים שעוקפים אותם בפקקים אבל אם אפשר לא להרחיב את השירשור כי פה זה לא המקרה המדויק.

מדובר בכביש שאורכו פחות מ-50 מ', אומנם יש מטומטמים שמחכים לסוף אבל לא זאת הכוונה.

הכניסה לפארק אפק מורכבת מהשתלבות של 3 כבישים לתוך 2 נתיבים, בפחות מ-50 מ' כפי שציינתי, כאשר הכביש הזה פקוק מ7:30 ועד 9:30.

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם
זה יגרום רק לדבר אחד, עיקול חשבון הבנק שלך.

בגישה תבוסתנית כזו ימשיכו להשתין על האזרחים.

שביתת מיסים של כל העסקים במתחם + פעולה משפטית ופעילות ציבורית בסוף יזיזו.

אפילו בכיכיר תחריר זה הזיז

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן, גם בסוריה זה מזיז....זה מזיז אוגדות צבא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תופעה מוכרת ומכוערת :twisted:

אה תראו, היונדאי גטס מאותת שמאלה באמת איזה חמוד

לא רוצה להיות קטנוני מדי, אבל מדובר בדייהטסו סיריון

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
אני מבין שהרבה מכם מתוסכלים שעוקפים אותם בפקקים אבל אם אפשר לא להרחיב את השירשור כי :.

לא מתוסכלים, פשוט הבהמתיות וההתנהגות הבריונית של מספר נהגים שלא מוכנים לעמוד בתור, נדחפים, וגורמים לנו לזרוק קללה עסיסית בחלל הרכב.

לי אין את האומץ לבצע את מה שהם עושים, מחשש שיפגעו לי ברכב, אבל יותר מזה אני לא אעשה משהו לנהג אחר שאותי מעצבן, והדחפות בתור והתחמקות מהמתנה כמו כולם מעצבנת, והיא התנהגות בריונית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יצאת בזול. כמו רוב העבירות,גם זו מתאימה לכמה סעיפים .

המתנדבים שמסביבי ואני נוטים לתת על בריונות כמו זו (ואם אנחנו לא משוכנעים שזאת טעות בתום לב - של סבא/סבתא באוטו של בני אדם ומהספק הזה לא ייזכה בד"כ למשל בן 17 בהונדה שחורה עם ספוילר ,אגזוז ניקל 3 צול ורדיו שמקפיץ את הסביבה ) את הכי חמורים.

פורסם
לא מתוסכלים, פשוט הבהמתיות וההתנהגות הבריונית של מספר נהגים שלא מוכנים לעמוד בתור, נדחפים, וגורמים לנו לזרוק קללה עסיסית בחלל הרכב.

לי אין את האומץ לבצע את מה שהם עושים, מחשש שיפגעו לי ברכב, אבל יותר מזה אני לא אעשה משהו לנהג אחר שאותי מעצבן, והדחפות בתור והתחמקות מהמתנה כמו כולם מעצבנת, והיא התנהגות בריונית.

ל'

את צודקת לחלוטין, הלוואי והייתה לי הסמכות לפסול רשיונות לנהגים כאלו.

אבל אני התכוונתי שאין צורך לפתוח את השירשור לכיוון אחר...

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...