Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה ב ebay שהסתבכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופס, נתתי פידבק שלילי על אחד המוצרים ופידבק אחד נייטרלי.במקביל שלחתי הודעה למוכר גם דרך מערכת איביי וגם דרך המייל של המכירות.

מקווה שיהיה בסדר :oops:

איך אפשר לבטל את הפידבק השלילי?

פורסם

חכה עם הביטול, זה צריך להעשות בהסכמת שני הצדדים, ואישור של איביי.

תעשה חיפוש דרך ה HELP של איביי.

תשלח לו הודעות אך ורק דרך המע' של איביי, שיהיה תמיד תעוד במערכת שלהם.

אתה יכול לשלוח לו אימייל נוסף שאתה מקווה שתפתרו את זה יפה, ותוכל להסיר את

הפידבק השלילי, אני מניח שזה ידרבן אותו לפתור את העניין מהר יותר.

פורסם

גם אני הזמנתי לא מזמן מספר מוצרים מאותו מוכר. המוצרים אוחדו למשלוח אחד (להוזלת עלויות שילוח) והגיע בהצלחה לארץ תוך זמן ממש קצר כולל מטלית מיקרו פייבר אחת.

דבר אחד אני יכול לציין לרעת המוכר שהתקשורת איתו גרוע עד כדי 0 מענה. בחמשת ההודעות ששלחתי קיבלתי 0 תשובות.

להזמנה לבסוף נעזרתי באחד מחברי הפורום אחרת לא הייתי מזמין כלל.

למרות שנתתי פידבק חיובי דירגתי רק כוכב אחד לתקשורת כי היא באמת גרוע.

תחכה עם השינוי הסטטוס של הפידבק באחריותו לפצות אותך.

פורסם

שלחתי לו גם דרך המערכת של איביי וגם דרך המייל, קיבלתי ממנו דירוג חיובי כקונה.

בכל מקרה, קיבלתי ממנו תשובה-אני צריך לשלוח את המוצר הלא תקין אליהם, והם יחליפו לי אותו. סיכמתי עמו שהם הם מעוניינים, אני אשנה את הדירוג כדי למנוע אי נעימות.

אין לי בעיה להשקיע את ה 20 שקל האלה במשלוח, התגובה שלהם מאוד מהירה (פחות משעה) ואין ספק שארכוש מהם עוד מוצרים בעתיד.

פורסם
גם אני הזמנתי לא מזמן מספר מוצרים מאותו מוכר. המוצרים אוחדו למשלוח אחד (להוזלת עלויות שילוח) והגיע בהצלחה לארץ תוך זמן ממש קצר כולל מטלית מיקרו פייבר אחת.

דבר אחד אני יכול לציין לרעת המוכר שהתקשורת איתו גרוע עד כדי 0 מענה. בחמשת ההודעות ששלחתי קיבלתי 0 תשובות.

להזמנה לבסוף נעזרתי באחד מחברי הפורום אחרת לא הייתי מזמין כלל.

למרות שנתתי פידבק חיובי דירגתי רק כוכב אחד לתקשורת כי היא באמת גרוע.

תחכה עם השינוי הסטטוס של הפידבק באחריותו לפצות אותך.

המוצרים אוחדו למשלוח אחד, אך חוייבתי בכל אחד מהעלות של הפריטים (פריט אחד עלה 3, 3 פריטים-חוייבתי ב 12 פאונד עלות). האם זה תקין או שיכולתי להוזיל עלויות? אני קיבלתי 3 מטליות אך החבילה עצמה הגיעה במצב זוועה.

אחרי שכתבתי לו באיביי ובמייל, קיבלתי תשובה תוך פחות משעה, ייאמר לזכותו.

פורסם

20 ש"ח הוא כמעט 50% מעלות המוצר.

תנסה לדבר איתם ולשלוח להם את התמונה של החבילה ושל המוצר כדי ששילחו לך אחד חדש על חשבונם.

לפי דעתי הכי טוב להתקשר אליהים ולסגור הכל טלפונית.

לגבי עלות המשלוח:

עלות המשלוח אצלי לשלושה מוצרים מאוחדים הייתה 6.85 GBP.

באתר שלהם מופיע שעלות המשלוח למוצר ראשון היא 3.95 ולכל מוצר נוסף 1.45

אחרי התשלום לפני ההזמנה אתה הייתה צריך לשלוח לו בקשה לחישוב מחדש של עלות המשלוח הכולל. בטח לא ידעת שיש את האפשרות הזאת, בקטנה.

נ.ב

אני מאוד מרוצה מהתוצאות של הווקס והניקוי ג'אנטים שהזמנתי מהם

http://cgi.ebay.co.uk/Meguiars-NXT-Generation-Tech-Wax-2-0-Liquid-532ml-G-127-/330469394841?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cf182c999

http://cgi.ebay.co.uk/Meguiars-Hot-Rims-All-Wheel-Cleaner-710ml-G-9524EU-/330481429742?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&

hash=item4cf23a6cee

פורסם
20 ש"ח הוא כמעט 50% מעלות המוצר.

תנסה לדבר איתם ולשלוח להם את התמונה של החבילה ושל המוצר כדי ששילחו לך אחד חדש על חשבונם.

לפי דעתי הכי טוב להתקשר אליהים ולסגור הכל טלפונית.

נ.ב

אני מאוד מרוצה מהתוצאות של הווקס והניקוי ג'אנטים שהזמנתי מהם

http://cgi.ebay.co.uk/Meguiars-NXT-Generation-Tech-Wax-2-0-Liquid-532ml-G-127-/330469394841?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cf182c999

http://cgi.ebay.co.uk/Meguiars-Hot-Rims-All-Wheel-Cleaner-710ml-G-9524EU-/330481429742?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cf23a6cee

אני לא בטוח שזה עולה 20 ש"ח, לא נראה לי שזה יגיע עד כדי כך, סתם זרקתי עלות.

העלות של המוצר- 10 פאונד, שהם כמעט 60 ש"ח. עלות המשלוח לא תהרוג אותי, אך אני כן אשלח להם את התמונה של החבילה ושל המוצר כדי לבקש מהם לארוז יותר טוב בפעם הבאה.

התקשרות טלפונית כרגע מבחינתי מיותרת.

ד"א-אכן לחצתי על הכפתור של recalculate costs אך לא נראה לי שזה שינה משהו. האם לזה התכוונת?

יש לך סיקורים למוצרים הללו? תמונות?

פורסם

אכן יש כפתור לשקלול מחיר: request invoice

שלחתי לך תגובה בפרטי.

אין לי סיקורים כי אני לא מבין בזה.

את הווקס קניתי כי הרבה כאן המליצו עליו.

על התכשיר ניקוי של הג'אנטים קראיתי באיטרנט ובגלל שזאת הייתה תוספת של כמה עשרות שקלים החלטתי להזמין.

באתר של מגוריאס יש המון מידע על כל המוצרים שלהם כולל ספריית וידאו עם הדרכות איך לבצע כל דבר, שווה הצצה.

פורסם

תשלח להם שוב הודעה, תגיד שבררת את עלויות המשלוח אליהם, ומישראל לשם זה

עולה הרבה מאוד, ושזה לא משתלם לך.

ושאתה מוכן לשלוח להם תמונה של זה, שיראו מה הנזק, אבל שחבל

לך על דמי המשלוח הגבוהים.

אני מניח שהם לא יעשו בעיות, ואחרי שאמרת להם שאתה מוכן לשנות את הפידבק כדי

למנוע אי נעימות, אני מאמין שהם יבואו לקראתך.

לגבי עלות משלוח כוללת, בד"כ זה לא אוטומטי, ואתה צריך לבחור REQUEST TOTAL INVOICE

מהמוכר, או לשלוח לו הודעה ולבקש את העלות הכוללת.

ואז הוא שולח לך INVOICE חדש, וזה משתנה גם בעמוד MY EBAY.

עדיף תמיד לשאול עלות כוללת לפני ההזמנה, אלא אם יש הוראות מפורשות של המוכר לגבי

חישוב עלות המשלוח לכל מוצר נוסף.

שים לב שהרוב המכריע של המוכרים מבקש במפורש לא לשלם עד שאתה לא מקבל INVOICE

חדש עם העלות הכוללת.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור מהאוב כדי לדווח על פתרון הבעיה (מעל ומעבר למצופה) בידי המוכר.

סוכם לפני כחודש וחצי שיישלח אליי אך ורק המוצר שדלף. חלף חודש, והמוצר לא הגיע. הרמתי אליהם טלפון אליהם לחנות באנגליה ודיברתי עם נציג שירות. סיפרתי לו את השתלשלות העניינים ושאני מתקשר במיוחד מישראל והוא הבטיח שהוא ישלח שוב את הבקבוק החסר.

היום,אחרי 10 ימים מהשיחה עם הנציג, קיבלתי חבילה בדואר. פתחתי אותה-ולתדהמתי, כל (!!) ההזמנה ההתחלתית שלי (מורכבת מ meguiars quick detailer,meguiars bug and tar remover,meguiars quick cleaner שכולל פלסטלינה כחלק מערכה וכולל הבקבוק החסר)-נשלחה אליי מחדש! קיבלתי שוב מוצרים בשווי של למעלה מ250 ש"ח מהחנות, כאשר ציינתי בפירוש בפני הנציג שאני מעוניין אך ורק בבקבוק החסר! :-D :-D :-D :-D

עכשיו יש לי 2 מוצרים מכל ערכה (חוץ quick cleaner שנשלח ממנו אחד במקום הבקבוק שדלף).

אין ספק שאמשיך לרכוש מהם שוב!

אני שואל את עצמי האם היינו מקבלים כאן את אותו שירות בישראל.

סיקור על כל אחד מהמוצרים הללו יעלה בקרוב 8)

פורסם
אל תשכח לעשות FOLLOW-UP בחוות הדעת שנתת, זה מאוד חשוב למוכרים.

ושמח מאוד שקיבלת הכל, ואפילו יותר מזה.

תודה רבה, באמת הופתעתי לטובה. עשיתי פלסטלינה לפני שבוע ליאריס שלי והתוצאות מדהימות. עכשיו לפחות יש לי סטוק של 2 פלסטלינות ו2 תכשירי ניקוי :twisted:

איך מבצעים follow up?

פורסם
עשיתי פלסטלינה לפני שבוע ליאריס שלי והתוצאות מדהימות

כמה לוקח לשעה? אפשר לקפוץ? :oops:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...