Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס על PS3?

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקר בקרוב באמסטרדם, ושוקל להביא משם PS3. ראיתי שהמחיר הוא 200 יורו, אבל המגבלה המטופשת של המכס היא הרי 200 דולר...

מישהו התנסה בהבאת PS3?

יש על זה מכס? מע"מ?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מבקר בקרוב באמסטרדם, ושוקל להביא משם PS3. ראיתי שהמחיר הוא 200 יורו, אבל המגבלה המטופשת של המכס היא הרי 200 דולר...

מישהו התנסה בהבאת PS3?

יש על זה מכס? מע"מ?

נו, אף אחד פה לא ניסה פעם להביא PS3?

פורסם

אני מאמין שיש מכס על זה , אבל בכל זאת יוצא לך זול משמעותית מהארץ.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם זה 200 יורו - זה אכן משתלם , אני מכיר מחיר קצת אחר באירופה שהופך את כמה שזה משתלם לגבולי.

אם אתה מבריח - אתה לא משלם כלום.

אם אתה מצהיר זה מגיע לסביבות ה30 אחוז מכס (כולל מע"מ)

המחיר הוא קצת מפוקפק ד"א - איזה דגם מדויק זה (אולי זה דגם ישן ואז לא כ"כ כדאי)

בארץ לדגמים העדכניים המחיר הוא סביבות ה1700-1800

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חשבת על אפשרות לפתוח את הקופסא ולהכניס את המכשיר למזוודה? אם אתה קונה את הSLIM זו לא אמורה להיות בעיה...

פורסם

למה להביא את זה מחו"ל? אם אחד נורמלי בארץ עולה 1700-1800 כמו שליביו טוען,גם אין לך אחריות וגם זה לא זול משמעותית.

200יורו = כמעט 1100שקל.

אם הצהרת - יצא כמעט 1500שקל.

בשביל 200-300שקל זה שווה את ההרפתקאה? לא עדיף לקנות ממישהו מוכר \ חנות מסודרת,כך שאם יש בעיה בעתיד,אז יש לך "אבא ואמא"?

:)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הבעיה האמיתית היא ש200 יורו כנראה קונים דגם ישן (וכנראה פחות אמין - במיוחד אם אלו הסלימים הראשונים ... שמנים אני לא חושב שכבר יש בשוק) ואין אחריות.

דגם חדש נע בין 250 ל300 יורו - ואז זה כבר לא משתלם בכלל בשום מצב.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא בשום צורה שרלוונטית לך.

בנוסף הוא הרבה פחות אמין.

אם קונים היום PS3 - רק מהדגם החדש ביותר!

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

OK, אז כמה שאלות המשך:

אז מה הדגם הזול ביותר שיש בארץ? SLIM 160?

האם חובה לרכוש של ישפאר (סתם מעצבן, אבל אולי אין ברירה) או שאפשר גם ב"יבוא אישי" של ההחנויות?

האם רשת enjoystick עדיפה על mediagame או gamestation? (אני צריך חנות באזור ת"א/גבעתיים/רמת גן)

היכן ניתן לשחק בשתי הקונסולות במקביל, כדי לבחור Move או Kinect? (אני מעדיף את הסוני בגלל MGS ו- KZ, אבל אולי KINECT עדיף לילד)

כן, E3 גמרה אותי, אני חייב לרכוש סוף סוף...

• תוכן חדש...