Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן רכשתי הונדה אקורד 2010 (צורה חדשה) ומערכת הרמקולים המובנים אינה מספקת (מגיע עם שני רמקולים בדלתות הקדמיות + טויטרים ושני רמקולים במדף של תא המטען)

אני צריך המלצה לרמקולים אחוריים טובים וזוג קומפוננט טוב לדלתות הקדמיות (יש גם מקום לרמקולים בדלתות האחוריות אבל נראה לי מיותר)

חשוב שאלו יתאימו לרכב הנ"ל... (כדי לא לעשות שום שינויים ברכב) יש ברשותי סאב חדש של פיוניר 12" 800 ואט שאני גם מעוניין להתקין וכמו כן צריך מגבר טוב שיוכל להתמודד עם כל מה שהוזכר..

דגש על איכות סאונד יותר מאשר ווליום ועל מחיר סביר של כ 1500 ש"ח (אני משאיר את המערכת המובנית של הרכב)

האם יש משהו שיתאים לי בטווח מחירים הזה ואם לא אז מה כן יתאים..

ובכלל אם יש המלצות כלשהם בנושא אני ישמח לשמוע.

אני אומנם מאוד אוהב איכות סאונד ומבין (בערך) במה שקשור לאודיו ביתי אבל בנוגע לרכב אני די באפלה אז בעדינות איתי :wink:

תודה מראש על העזרה..

פורסם

אתה מעניין בקומפוננט רמקולים אחוריים ומגבר במחיר של 1500 ש"ח??אם כן אז לא ניתן לקנות בסכום הזה רק מוצרים סינים ולא ממש טובים

פורסם
אתה מעניין בקומפוננט רמקולים אחוריים ומגבר במחיר של 1500 ש"ח??אם כן אז לא ניתן לקנות בסכום הזה רק מוצרים סינים ולא ממש טובים

:-(

אז כמה באמת צריך להשקיע בשביל איכות טובה ואיזה מוצרים מומלץ?

דרך אגב האם כדאי לקנות מגבר משומש?

פורסם

קח בחשבון שרק התקנה בסיסית עם מנחת פשוט תעלה לך בסביבות 800 ש"ח+

לגבי מגבר משומש אין בעיה רק שיהיה תקין

במקומך הייתי קונה קומפוננט של מורל טמפו או הרץ אנרגי' ,מגבר משמוש איכותי וזהו בלי רמקולים אחוריים תמיד אפשר להוסיף

פורסם

צודק.. בחישוב פשוט שעשיתי יעלה לי לפחות 2500 לא כולל התקנה (טוב אז נחלק לתשלומים :lol: )

איך הקומפוננט GTO6507 JBL בהשוואה לקומפוננט של מורל שהמלצת (והאם באקורד יש מקום ל 6.5" )

ואיזה מגבר כדאי, כמה ערוצים / הספק אני צריך..

פורסם

המלצה שלי מניסיון ובהתאם לתקציב שלך

מגבר HERTZ HE4

קומפוננט הרץ DSK165 \ ESK165 או BOSTON S60

התקנה כולל מנחת איכותי AXESS \ AUDISON וכבלים איכותיים

ב 2400 ש"ח

• תוכן חדש...