Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשתי החליטה שהיא רוצה סמרטפון.

הדרישות שלה הן:

ספיקר חזק.

מקלדת מלאה.

אינטרנט WIFI.

מכשיר אמין ועמיד.

עיקר השימוש הסמרטפוני שלה יהיה במיילים על רשת אלחוטית, ובסמסים.

אני, כאיש הרכש, מעדיף לקנות חדש.

אני לא מעוניין לעשות דיל ברשתות. היא גם ככה מדברת 20 דקות בחודש ואני מעדיף לשלם על חבילות סמסים.

אפליקציות משחקים וכיו' - לא מעניין.

אני אשמח לא לעבור את ה1000-1300 ש"ח כשהקניה תתבצע בארץ.

אשמח לעצה.

תודה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול לקנות

HTC wildfire

או, אם יותר נוח מקלדת נשלפת בשביל ההודעות, את מוטורולה מילסטון (בתוספת לתקציב)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במקלדת מלאה אתה מתכוון למקלדת פיזית? אם כן אז נוקיה E5 מהווה אופציה במסגרת התקציב.

אופציה נוספת במסגרת התקציב, סוני אריקסון X10 מיני פרו. החיסרון הגדול שלו זה האיכות חומרים/ הרכבה, מרגיש מאוד פלסטיקי והסליידר מרגיש "מתפרק".

פורסם
במקלדת מלאה אתה מתכוון למקלדת פיזית? אם כן אז נוקיה E5 מהווה אופציה במסגרת התקציב.

אופציה נוספת במסגרת התקציב, סוני אריקסון X10 מיני פרו. החיסרון הגדול שלו זה האיכות חומרים/ הרכבה, מרגיש מאוד פלסטיקי והסליידר מרגיש "מתפרק".

+1 ל e5, קניתי לאישתי והיא מבסוטה עד השמיים! יש בו את כל המאפיינים הדרושים שציינת והשימושים שלה בערך אותם השימושים של אישתך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה על התגובות.

אז נפל הפור על E5. ראיתי שגם המחיר שלו מאוד נוח.

עוד קצת חפירה:

הסים שלי הוא משנת 2000 בערך:oops: הוא יעבוד עם המכשיר ללא בעיה?

אני אוכל לגלוש בWIFI בלי חבילת גלישה?

אני לא רוצה שום קשר עם חברת הסלולר (במקרה הזה סלקום) למעט חבילת סמס ומעט מאוד שיחות.

תודה רבה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אצלי HTC LEGEND פועל מצויין על סים ישן של סלקום (לא דור 3 אפילו).

אין קשר בין סוג הסים ל WIFI.

ועדיין אני חושב שמערכת הפעלה סימביאן נחותה מאנדרואיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...