Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני ארשום שאני עובד "באג" ואני לא מתכוון לייצג צד כלשהוא בדיון - בטח לא את חברת "באג" .. אבל, חשוב שתדעו:

גם אנחנו בסניפים לא יכולים ליצור קשר עם הדיוטי פרי,

הם יחידה נפרדת בחברה ולדעתי אפילו עם מנכ"ל (או סמנכ"ל) משלהם,

אני בטח ובטח שלא מצדיק את התנהגות החברה במקרה הספציפי הזה,

מצד שני בכל יום באים מספיק לקוחות שעושים שטויות עם מוצרים ואריזותיהם וחושבים שהכל יוחלף במקום לחדש כי "הם צודקים כי הם הלקוחות", מאריזות של משחקים שילדים פותחים בכוונה כדי להוציא מהן את קוד ההתקנה כדי לשחק ברשת ואז מחזירים ועד אנשים שקונים לפטופ וחושבים שיחזירו אותו אחרי התקנה ושימוש בו בתירוץ לא תירוץ. אז ישנם שני צדדים למטבע (על אנשים שפוגעים פיזית במוצרים ומנסים להחזיר אותם אני כבר לא מדבר - יש לי עשרות דוגמאות כאלה..).

ההוראה לשלוח אל המעבדה מוצרים פגומים היא לא חדשה ברשת ולפיה פועלים משכבר הימים,

זה שהמעבדה קבעה שבוצע תיקון כזה או אחר שלטענת פותח השרשור לא היה ולא נברא זו כבר בעיה ואני מסכים שיש לפתור אותה. בשביל זה יש מנהל למחלקת שירות הלקוחות וניתן לפנות אליו.

אני בתור מנהל החנות הייתי מנסה לפחות לברר איך לעזור ללקוח ולא אומר ש"זו בעייתו" למרות שמוזר לי שבאג "ימציאו" הלחמות - כולה 300 שקל, נכחתי בהחלפות יקרות הרבה יותר בלי הנדת עפעף ברשת , כך שזה באמת מוזר לי ויש לראות מה יהיה בסוף..

בקשר למה שאיתמר רשם על הכבל - לפחות בסניף שלי אין מקרים כאלה - כל מוצר עד מחיר של 150 ש"ח מוחלף במקום (בהתאם למלאי כמובן) בהוראת מנהל סניף ובהתאם להחלטתו, יכול להיות שמכיוון שעבר זמן מה מאז המקרה הנהלים כבר לא אותם נהלים.:wink:

אני לא מנסה להצדיק את "באג" אבל מנסיוני בארץ ובארה"ב (כפי שרשמו פה לפני) - אי אפשר לצפות לאותו שירות כמו בחו"ל , ארה"ב מטורפת בקטעים האלה עד לרמת המגוחך , אבל - מעטים המקרים שאני מכיר שלא נפתרו שם לשביעות רצון הצרכן.

ישראל עלובה ברמת מתן השירות וישנה אולי חברה אחת או שתיים בשוק שתעשה משהוא אקסטרה עבור לקוחותיה לאחר הרכישה - זה ביזיון, זה ידוע וזה בעייתי, אבל במדינה של תכמנים (שום רמיזה למקרה בשרשור או לפותח השרשור כמובן :-)) - אין בכלל ספק שכך תתנהגנה החברות השונות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב שלחו לי תשובה מנומקת מבאג:

אלעד שלום רב,

תודה רבה על פנייתך.

ראשית אציין שלקוחות החברה חשובים לנו מאוד ואנו עושים את המיטב להביא לשביעות רצונם.

בדקתי את פנייתך ולהלן התייחסותי:

1.המוצר נרכש בתאריך 8.5.11 בבאג דיוטי פרי. חשבונית רכישה 951395813.

2.המוצר נמסר לאבחון מעבדתי בסניף באג הלל בתאריך 31.5.11, תעודת משלוח מס' 293200626.

3.במוצר אובחן נזק אשר אינו מכוסה באחריות וביצוע פעולות אשר נוגדות את הוראות היצרן. על המוצר אותרו סימני פתיחה, שבר והלחמות על לוח האם. מצ"ב תמונות של הנזק שאובחן.

4.המוצר נשלח חזרה לסניף בתאריך 2.6.11, תעודת משלוח 983205212 מצ"ב.

5.למרות שאובחן במוצר נזק שאינו מכוסה באחריות ונוגד את הוראות השימוש הצענו לך, לפנים משורת הדין, הנחה של 50% ברכישת מוצר זהה חדש בחנויות הרשת בארץ. 300 ₪ במקום 600 ₪.

לצערי לא נוכל להיענות לדרישתך להחלפה ללא חיוב או ביטול עסקה. הצעתנו עומדת בעינה ותקפה למשך 30 יום.

בכבוד רב,

כאן באמת איבדתי עשתונות ורשמתי לו:

תגיד אתה דפוק או מה?

המוצר נקנה ב25 לחודש והגיע כמה ימים אחר כך לבאג הילל.

המכשיר פגום!!!

כך קיבלתי את המכשיר.

אבל אי אפשר לחזור לחנות!

מה אתה סתום?!

אני מבטיח לך שכבר מחר אני מגיש תביעה בית משפט נגדכם ואני אפרסם בכל מקום לא לקנות מחברתכם.

רעיונות לגבי רישום כתב התביעה יתקבלו בברכה.

המכשיר עדין בחנות ואני מסרב לאסוף אותו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

עצה לחיים ידידי:

לעולם אל תאבד אשתונותיך.

כשאתה נשאר רגוע ומסביבך כולם רותחים, המסר שלך מועבר בצורה הרבה יותר יעילה. מה שנקרא "לוחמה פסיכולוגית".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סיפור שהיה כך היה, נסעתי לארה"ב לפני הרבה שנים ואישתי ביקשה דגם ספציפי של ג'ינס של GAP בצבע ספציפי .

סחבק מגיע לניו-יורק ואין את הדגם הזה בצבע שביקשה, לקחתי צבע אחר (מתוך 8).

כשחזרתי הבייתה גילינו שבחרתי דווקא את הצבע שיש לה אז שמרנו את הג'ינס בשקית עם הקבלה בארון ושכחנו ממנו.

6 שנים אחרי פתאום נזכרנו, לקחתי אותו איתי לפריז נכנסתי לחנות GAP החזרתי את הג'ינס ובלי שום מצמוץ מצד המוכר (למרות שזרק איזה הערה קטנה על הזמן ה"פעוט" שעבר מאז הקניה), שלף מחשבון, הסב את הדולרים לאירו ומיד נתן לי מזומן ואפילו ביקש סליחה שהגינס לא היה לשביעות רצוני.

הקטע הכי מגוחך היה שאפילו הרווחתי כסף כי השער היה שונה לגמרי :wink:

יזרמו עוד הרבה מים וביוב בירקון עד שתהיה פה (אם בכלל) תודעת שרות שכזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

6 שנים אחרי פתאום נזכרנו, לקחתי אותו איתי לפריז נכנסתי לחנות GAP החזרתי את הג'ינס ובלי שום מצמוץ מצד המוכר (למרות שזרק איזה הערה קטנה על הזמן ה"פעוט" שעבר מאז הקניה), שלף מחשבון, הסב את הדולרים לאירו ומיד נתן לי מזומן ואפילו ביקש סליחה שהגינס לא היה לשביעות רצוני.

אתה יכול להתחרות בשיטה של קריימר וניומן... :lol: :lol:

x1blsZxXDCU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
סיפור שהיה כך היה, נסעתי לארה"ב לפני הרבה שנים ואישתי ביקשה דגם ספציפי של ג'ינס של GAP בצבע ספציפי .

סחבק מגיע לניו-יורק ואין את הדגם הזה בצבע שביקשה, לקחתי צבע אחר (מתוך 8).

כשחזרתי הבייתה גילינו שבחרתי דווקא את הצבע שיש לה אז שמרנו את הג'ינס בשקית עם הקבלה בארון ושכחנו ממנו.

יזרמו עוד הרבה מים וביוב בירקון עד שתהיה פה (אם בכלל) תודעת שרות שכזאת.

מסכים ביותר עם המשפט האחרון אבל באופן כללי זה נשמע לי מטומטם ביותר השיטה הזאת.

גם אתה כבעל עסק פרטי שיכול(אם רק תרצה) להחיל תודעת שירות כזאת בעסק שלך,אני די משוכנע שאתה לא פועל ככה כי אין שום היגיון בצורת עבודה שכזאת.אם לי כצרכן אין את האחריות המינימלית של להחזיר מוצר חדש(בצירוף קבלה כמובן)בזמן סביר(חודש-חודשיים לא יותר) שהחנות מגדירה,זאת בעיה שלי בלי שום צל של ספק.שאני אתקע עם המוצר.

פורסם

הענין הוא לא הטלת האחריות על הלקוח או העסק.

אחרי שקיבלת יחס כזה, אין מצב שלא תחזור לקנות ברשת גאפ, ואני מניח שגם תספר על זה

לעוד כמה אנשים שיגידו, באמת, זה מקום עם תודעת שירות. אז הם הפסידו איזה חמישה דולר

שעולה להם לייצר את הג׳ינס, אבל הרוויחו לקוח להרבה זמן.

לעומת מקרה כמו של אלעד, שלא רק שלא הופעל שיקול דעת מינימלי, כי מה יש לאדם לפתוח את

המוצר ולגעת בהלחמות, אם המוצר חדש ובאחריות?

כאן הם הרוויחו כמה דולרים שעלה המוצר, הסתכנו בתביעה עתידית, הפסידו לקוח לכל החיים,

ולבטח עוד כמה שישמעו על הסיפור. זה ההבדל בין הארץ לחו״ל.

זה כמו שאשתי קנתה לילדה חולצה מפוקס, כולה שלושים שקל. אחרי כביסה העיניים של פרצוף ההדפס

שהיה על החולצה נעלמו להן ונמחקו. אשתי נגשה אליהם, והניחה שיחליפו במקום. אבל לא, הרי מדובר

כאן בפוקס, שמשום מה אצלה הלקוח הוא רמאי ושקרן כל עוד לא הוכח אחרת. אז אתה ממתין רבע שעה

בחנות, המוכר/ת ממלאים דוח, ושולחים את החולצה למעבדה!!! תשובה עוד עשרה ימים...

אני מניח שבחנות בחו״ל היו מחליפים מיידית וגם מתנצלים חמש פעמים כל עוגמת הנפש שנגרמה לך.

פורסם

כמו שכבר רשמתי והסכמתי,תודעת השירות בארץ היא לא מוצלחת במיוחד בלשון המעטה.

רשמתי רק למי שלא הבין,שגם תודעת שירות מוגזמת(לטעמי) כמו שבאגירה רשם שרשת GAפ הנחילה,היא לא ממש פרופורציונאלית לטעמי.

כל בית עסק וכל חברה וכל קונצרן יכול די בקלות לגרום לכך ש90% מהלקוחות יהיו מרוצים ע"י שירות טוב ויעיל,הם פשוט בוחרים לא לחלחל את זה לנציגים\עובדים ולא להנחיל מדיניות שירותית ברורה והגיונית.

פורסם

האופי הישראלי לא בנוי לתודעת שירות שכזו. הנציגים הפשוטים ביותר לא ירצו "לצאת פראיירים", ומכאן מתחילה הבעייה.

פורסם

תתפלא, גם על חוק החזר כספי אמרו שזה לא לישראלים שינצלו את ויחגגו, ועובדה, לא ראיתי

איזה עסק שקרס כי כולם מחזירים סחורה ורוצים כסף.

דרך אגב, באיקאה לדוגמא, תמיד החזירו כסף בלי בעיות, עוד לפני שיצא החוק, וששאלו אותם מה

אחוז האנשים שרוצים החזר כספי, הם דיווחו על אחוז מאוד נמוך.

זו ביצה ותרנגולת. תתיחס ללקוחות כמו זבל, הם יחזירו לך באותו מטבע. תתיחס יפה, תן שרות טוב,

הרוב הגדול יעריך ויוקיר את זה.

פורסם

מקרה טיפוסי בבעיה עם באג שאני חוויתי ומאז אני מזהיר את כל הסובבים אותי, ואפילו בעקשנות יתר לא להיכנס אליהם:

רכשתי מהם לפטופ ב-7000 ש"ח מזומן + תוספת כסף על עכבר אלחוטי של מיקרוספט.

העכבר לא היה טוב לקראת החודשיים האחרונים של תוקף אחריותו.

ניגשתי לבאג יום לפני תום האחריות בטענה שהעכבר לא עובד. העובד בדק את העכבר וראה שאני צודק, אך הפתרון שלו היה הפתרון הכי מטומטם ולא צפוי שקיבלתי בחיי - אנא פנה ליבואן והם יטפלו לך בו. באג, הרשת הגדולה שטוענת שהיא עדיפה מול עידן ה"זאפ" מתנערת מאחריות.

חשבתי שהוא צוחק עליי. אני נמצא במוצ"ש אצלו בחנות, יום לפני סיום האחריות והוא זורק אותי לעזאזל.

החלטתי לזרום איתו ולקחתי ממנו את המספר טלפון. לאחר מס' לא מבוטל של ניסיונות להשיג את מיקרוסופט במספר שנתנו לי, התייאשתי וחזרתי לחנות (יום למחרת, והיום האחרון באחריות), ופה כבר נשברו כל המוסכמות:

המוכר: אין לי איך לעזור לך, המנהל שלי נתן לך אתמול את המספר טלפון של מיקרוסופט, פנה אליהם.

אני: אני לא מצליח להשיג אותם, וזה היום האחרון לאחריות. איזה מן רשת אתם? אני רוכש ממכם מוצרים וזה השירות שאני מקבל? לזרוק אותי ליבואן ואז להתנער מהכל? למה לי לקנות מכם אם זה ככה?

המוכר: אל תדאג, לא יעשו לך בעיות על יום אחד כי אתה כבר פה.

אני: אז תחתום לי על הקבלה שאתם מאריכים לי את האחריולת במס' ימים נוספים. אני גם מוכן להוסיף לך כסף ולקחת עכבר אחר, או שאתה תשלח את העכבר למיקרוסופט, זה לא תפקידי. האחריות היא גם שלך.

המוכר: מצטער, אין לי איך לעזור לך.

הייתי בשוק והחלטתי גם לצלם אותו אומר את זה מול הפנים שלו!

לבסוף, הפסדתי עכבר (אני יודע שיכלתי לפנות גם למיקרוסופט, אך כבר לא היו לי כוחות להתעסק עם זה), אך באג תפסיד כל לקוח פוטנציאלי שלה שאני אראה.

לא חותם

פורסם

תראה לי עסק אחד שבו יסכימו לסיטואצייה כמו שבאגירה תיאר.

יודע מה, תראה לי בעל עסק אחד שכזה, שיסכים למדיניות "מוזרה" שכזו.

למה לא בעצם?! מה רע בללכת לקראת הצרכן, כשבקשתו היא הגיונית?!

(באגירה, לדעתי הגזמת קצת... כמה שנים?!:lol: )

מקרה שקרה לי אישית ומאד עיצבן אותי, ממש ברמות קשות.

לקוח X (איכס?...) הזמין רב-מודד של פלוק. אין שום בעייה- כבודו הזמין, כבודו יקבל.

או אז כבודו התקשר, ושאל אם ניתן לקבל תעודה המעידה על טיב כיולו של המכשיר.

שאלה הגיונית ולגיטימית לחלוטין. אפילו אהבתי את השאלה. מראה על רצינות.

מפשפש באריזה, ונאדה. אין תעודה שכזו- רק תעודה "לאקונית" האומרת "לכל מען דבעי, מכשיר זה יצא את שערי מפעלינו מכוייל".

הלקוח מבקש שאבדוק, "בשמחה" אמרתי לו.

מתקשר לספק(ית. זו הייתה בחורה. שאני מכיר ועובד מול החברה שלה מאז שאני במקום העבודה הנוכחי שלי).

משום מה היא נכנסה למיגננה והתחילה לברווז לי במוח, בטונים לא נחמדים במיוחד (של מיגננה).

"לא, לא צריך, זה בא מכוייל, זה ככה, זה ככה, זה ככה, וזה לא בסדר, וזה לא אני זה אתה, וזה..."

טוב, תעזבי אותי כבר, בואי נתקדם. מה עושים?

"תתקשר לזאתי ותדבר איתה".

התקשרתי ודיברתי. התשובה היא שניתן לקבל תעודה- בתוספת תשלום כמובן.

מדווח ללקוח.

"תראה מה אפשר לעשות", אומר לי.

טוב. אמרתי, יש לי כמה דברים שהצטברו, אטפל בהם- ואדאג ללקוח בהמשך היום.

אממה, מתקשר מנהלו של הלז.

בטונים ממש לא יפים, שואל "נראה לך הגיוני?! אני צריך לשלם?!?!". וזה המילים העדינות ביותר שהיו בשיחה הזו אני מבטיח לכם.

עצבני מעט, פונה לספקית שוב, מנסה למצוא פשרה. מה לעשות, הלקוח חייב לכל הפחות לדעת מתי בוצע הכיול, עקב כך שמעל שנה צריך לכייל מחדש לפי הנוהל שלו.

בשלב הזה הספקית ממש הייתה באטרף, כולה מתגוננת, כולה עצבנית. "אל תמכור לו וזהו", אמרה לי!!!!

זה השלב שבו אני ממש התעצבנתי. זה כבר היה ממש מכוער, וכבר פגע בי אישית, וברמה כזו, שבעל העסק שמע את השיחה והתערב בנדון.

תוצאה?

בעל העסק מנסה לשכנע את הלקוח שהוא לא צריך את התעודה, שהוא לא צריך לדעת מתי כוייל, למעשה שהלקוח רק צריך לשלם לו וזהו. זה המכשיר וזה מה שיש, הבקשה שלך חריגה, ולא תקבל מענה.

אז מה היה לנו כאן?

ברווז אחד חביב טוב לב ושמנסה רק לעזור, שנעלב עד עמקי נשמתו (אני רב מספיק עם לקוחות בגלל מדיניות לקוייה, אני לא צריך לריב גם עם ספקים).

לקוח חביב עם בוס מנייאק שיש לו דיבור של היפופוטם לוקה בשיכלו מאיזור הקוטב הדרומי.

ומצב מסריח מאד שנכנסתי אליו.

למה אנשים כל כך ח*רות, למה? לא יותר כיף להיות נחמד, יא נבלה?!

:-(

ממש פגע בי הקטע הזה, עמוק. כל כך נשבר לי הברווזין שכל מה שאני מנסה לעשות ולעזור, באים אליי בטענות, קוראים לי בשמות, מציעים לי ללכת לפסיכולוג, מתעלמים ממני, ושואלים אותי 5 פעמים אותה שאלה, ובד"כ כל זה קורה יחד, עם חזרה של 2 לפחות מהמרכיבים הללו.

ראבק- אני לא אשם להם שהם נולדו. והם לא מבינים את זה...:x

ניבו- דווקא לי לא הייתה בעייה עם האחריות של מיקרוסופט, את המספר טלפון שלהם קיבלתי מהחנות שבה רכשתי את ה... עכבר אלחוטי שלהם, שעמד לשבוק חיים חודש לפני תום האחריות- אם כבר, כדאי גם להזהיר אנשים על אורך החיים של מוצרי מיקרוסופט, על הדרך.

מה שכן הוא הצליח להתאושש (אחרי תמיכה טלפונית קצרה ששינתה את חיי- להחליף פורט USB מאחטורי לקדמי, לא פחות- עבד!!).

פורסם

אוי שירות שירות... מילה גסה כאן בארץ.

שמעו, גם לי יש ניסיון גרוע עם באג.

קנו לי מתנה בזמנו חלק למחשב (בקר כלשהוא).

המוצר היה בחלון תצוגה עם מחיר X עליו.

שבאו לרכוש אותו - המחיר היה גבוה יותר.

שיחות עם המנהל וכו' לא עזרו - זה המחיר - רוצים - יופי. לא - אז לא.

לצערי קנו אותו (אני פרנציפ לא קונה).

בכל מקרה, היה חסר כבל.

התקשרתי לשירות לקוחות. עד שהשגתי אותם סיפור. אחר כך - יחס מזלזל.

בסוף באתי לחנות אחרי שאמרו לי שהכבל הגיע והמוכר עושה לי פרצופים, הגישה הייתה - איך אני מעיז להתבכיין שאין לי כבל.

בלי קשר - קניתי אוזניות AKG בבאג - לא זולות.

קניתי במבצע הבלאק-פריידי. התפרקו אחרי כמה חודשים. אפילו בצחוק אני לא חושב ללכת להחליף אותם.

פורסם

סיפרתי את הסיפור בכוונת תחילה כי GAP ידועים בכל העולם במדיניות ה NO QUESTIONS ASKED.

זה מוצר שלנו? הוא במצב חדש? נקבל אותו בחזרה ואתה מקבל את הכסף בכל מצב!

הם קיצוניים במדיניות שלהם אבל הם גם ידועים בזה.

זאת בכלל הסיבה מתכתחילה שהעזנו לנסות להחזיר להם ג'ינס אחרי כ"כ הרבה שנים.

המוכר יכל להגיד לי שעברו יותר מידי שנים, שהפריט לא נקנה אצלו, שהפריט כבר לא עדכני אז הוא לא מקבל אותו, שהפריט לא נקנה בפריז, שהפריט לא נקנה בצרפת, שהפריט לא נקנה באירופה, שהפריט לא נרכש באירו, שהפריט לא נרכש בעשור הנוכחי, הוא יכל להגיד לי שבגלל כל אחת מהסיבות הנ"ל הוא מנפיק לי זיכוי ולא מחזיר לי מזומן, הוא יכל לענות לי כ"כ הרבה תשובות ישראליות שאני הייתי מקבל אותן בהכנעה.

במקום זה הוא הושיט יד למחשבון, הסב דולרים לאירו וספר את הכסף.

מאז שזה קרה סיפרתי את הסיפור המדהים הזה למאות אנשים וזה בדיוק מה שגאפ מחפשים במדיניות הזאת שלהם.

בצד ההפוך לחלוטין של הסקאלה, בחודשיים האחרונים פרסמתי במקומון שלנו בסך של 8000 ש"ח.

הפסקתי את הפרסום לעת אתה ושבוע שעבר התקשר הסוכן שלהם שהעיתון כבר סגור, הם יורדים לדפוס וחסר להם פרסום, אם אני רוצה יש לי עמוד בצבע ב 500 ש"ח (בן זונה של מחיר).

ישר פיקסס לי הזמנה, חתמתי עליה ואירגנו גרפיקה.

ב 11 בלילה מתקשר אלי ברוב חוצפתו מנהל המערכת, הוא לא מוכן למחיר כזה, שאני אוסיף לו 150 ש"ח. :shock:

לא נלאה אתכם בשיחה שהתרחשה אח"כ נסכם רק שבשביל 150 ש"ח מחורבנים האידיוט הפר חוזה חתום, לא פירסם את המודעה ואיבד לקוח שלא ישוב לפרסם אצלו לעולם.

תודעת שרות אעלק.

מקסימום תודעת תאמאות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...