Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל מאז שיש לי את הפולקסוואגן עם הגה השלוש צלעות, מצפוה עור, עבה ונעים ליד, לא בא לי שום עמה צלעות, ושום עמה עיצוב או הגה אחר D:

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
העיקר שיהיה קטן, עבה וקשה!

בנצי יש משהו שאתה רוצה לספר לנו? :lol:.

ולעניין, אכן אין כמו הגה 3 צלעות, איכשהו תמיד זה היה לטעמי הכי נוח.

היה לנו סקודה פליסיה בזמנו עם הגה 4 צלעות, והיה לא נוח בעליל, היה לנו גם שברולט אסטרו עם 4 צלעות דקים, וגם לא הסתדר לי הנהיגה בהגה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

אצלי בקאווליר יש שני מוטות בשעה 5 ו 7, זה הדבר הכי מטומטם שראיתי בעולם , או שתופסים יד אחת למעלה כדי שהיא לא תתעייף ובקאווליר (או שיש אצלי תקלה) אי אפשר לנהוג ביד אחת מעל 50 קמ"ש, ההגה מתנגד בטירוף ועד שהוא זז הוא יזוז יותר מידי, ככה אי אפשר לעקוב אחרי כביש מעוקל כמו שצריך. ובשתי ידיים אתה תופס את הידיים באוויר, הרעיון שאם נח המשקל של שתי הידיים בדיוק במקומות ההפוכים אז ההגה יתאפס לא כל כך עובד, הידיים כואבות בטירוף במרחק נכון מההגה (כשההתחלה של הכף יד מתיישבת על ההגה בשעה 12), ואז אני צריך לשבת רחוק מידי כדי לנהוג בשתי ידיים ועדיין לתפוס את הידיים באוויר.

מה שמעצבן גם באותו זה שאפילו שהמשענת של הכיסא הכי למעלה שאפשר, אם אני במרחק נכון מהדוושות (אני תמיד קרוב מידי אליהן, לא מדובר על מרחק מהכיוון של לא לנעול את התנועה של הברך) אז בכלל אני לא אגיע להגה. ואני 1.76 עם פרופורציות רגילות לגמרי, הכיסא פשוט לא הגיוני!!! אין לו כיוון גובה !!

פורסם

אישית אני מעדיף הגה 3 צלעות, עגול.

ה-3 צלעות לא מכיוון שזה א-לה ספורטיבי, אלא כי סתם יותר נוח לי לתמרן ככה. אגב, התנסותי הראשונה עם הגה קטום הייתה מבלבלת משהו, ולכן אני מעדיף רגיל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • אחראי פורום
פורסם

בנוסף לבנצי (קטן, עבה וקשה), כל עוד יהיו לו שני שקעי אצבעות טובים ב-3 ו-9, מצידי שיהיו לו גם 15 זרועות ודילדו במרכז.

או שפשוט יראה כך:

OBA360.jpg

כזה בדיוק מחכה להתקנה על הסוד שלי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה אני או שההגאים של פרארי נראים מה זה טעימים?

אני מציע שכל רכב שנכנס לארץ ישימו לו שוקר חשמלי בשעה 12 של ההגה שמופעל אחרי שמחזיקים אותו יותר מ5 שניות רצוף.

בקשר ליופי ,ההגה בסיויק מכוער מאוד לדעתי ,זה נראה כאילו הביאו לו בוקס באף ,בסיטרואן ההגה עשוי בחוכמה ,כי רק הגלגל מסתובב והכפתורים נשארים ישרים ,כך לדוגמה אם אני רוצה להגביר מהירות שיוט תוך כדי סיבוב אני לא צריך לסובב תצוואר כמו לא יודע מה.

בקשר להבתי להגאים ,שיהיה עם 4 זרועות ,שמן ומצופה עור ,וכן אני אוהב אמריקקיות :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני אוהב הגה עם 4.

התרגלתי כבר לצערי ל-3, מימי המאזדה העליזה, וגם היום "נפלתי" עם 3 לעומת 4 בדור ישן יותר, שהיה לי נוח.

אבל כמו שאמרתי, כבר התרגלתי-ויהיה לי קשה לחזור לנוחות הפשוטה של שעה 6 (בשבע ובחמש...:lol: )

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...