Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במסגרת ההתעסקויות הבלתי נגמרות שלי בפרטים קטנים שלעיתים יכולים להעסיק אותי המון גם ללא כל התקדמות ממשית בפרוייקט שלי, אני מחפש צירים יפים וחזקים לחיבור דלת תא הכפפות (שנבנה מפיברגלאס) לדשבורד המגניב שבניתי (גם הוא מפיברגלאס).

כל הדשבורד עתיד להיות מרופד (ככל הנראה) בעור או בריפוד יוקרתי אחר ואני הייתי מעדיף צירים שאוכל להחביא לגמרי.

אני לא מעוניין בצירים פשוטים - הם לא יחזיקו מעמד לאורך זמן, וגם, אה, הם מכוערים מאוד.

היות ואני ירושלמי, האפשרויות שלי מוגבלות (מבחינת הצע החנויות כמובן, ולא מגבלות אחרות) ולכן אני מתכוון לצוד את הצירים בארץ האפשרויות הלא מוגבלות (תל אביב).

אשמח אם תמליצו לי לאן לגשת בתקווה שליד האוצר אמצא גם סגר איכותי, אולי אפילו עם מנעול :roll:.

תודה,

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

בדרך כלל משתמשים ב"צירי פסנתר" כלומר שני פסי מתכת שמשתלבים זה בזה . השימוש בצירי פסנתר הוא נפוץ ולא צריכה להיות בעיה למצוא כזה בחנות אספקת ציוד טכני.

שלמה דן גדרון

פורסם

אם תצלם את היצירה נוכל לעזור יותר, בדרך כלל בעבודות כאלה שראיתי מושתל הציר

בשני החלקים בשעת היצור ה"זכר" במכסה וה"נקבה" בקופסה.

בכל פרזוליה וחנויות אספקה לנגרות תמצא כאלה היום בחניות שמוכרות ציוד מטבחים תמצא

עוד אין ספור פתרונות מעניינים לפתיחה סמוייה וצירים ניסתרים.

יש נעילה שהפתיחה שלה בלחיצה על הדלת, אגב ברכבים עתיקים ממש ה-"צירים" היו

עשויים מעור...יש המון אפשריות שצריך להתאים למראה ולרצון....

אם אתה מתעקש לייצר לבד, אז בארגזי תחמושת צהליים אפשר להשיג ציר נחמד שיתן לך

פתרון סביר.

אפשרות נוספת לראות מה היה קיים במקור או ברכבים אחרים ולהלביש על היצירה,

למעשה כבר בשלב התכנון היית צריך לחשוב על זה....

בכל מקרה דבר איתי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

oldcar - ציר פסנתר אכן יהיה עמיד אבל יעורר בעיות כשארצה לרפד את כל הקונסטרוקציה אז הפתרון הזה נפסל זה מכבר.

רן - בפירזוליות הירושלמיות לא מצאתי את המכאניקה העדינה והאיכותית שאני מחפש - וכן, זה קודח בראשי כבר חודשים ארוכים (עדיף שאני לא אספור כי אז אני עלול להתאכז קשות ולגלות כמה זמן זה לוקח לי).

אני אבדוק את ארגזי התחמושת, יכול באמת להיות שמשם תמצא הטובה (על אף המקור ההרסני)

חוץ מזה, יש לי בראש רעיון לעיצוב - אולי אני פשוט אייצר ציר בעצמי.

תודה,

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...