Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפורד RS מודל 94'.

העניין הוא כזה, יש לחבר מנוע N7A שעומד יותר משנה. הוא שוכב במחסן בגלל שהייתה פריצה בראש.

השאלה היא האם ניתן לבדוק תקינות של הבלוק? משום שאחרי שעשו לי עבודה מחור*נת על הראש מנוע לפני 4 חודשים, הלך לי הבלוק. חייבו אותי על סטרטר סתם במחיר מופקע, בקיצור כוויה רצינית.

אני מקבל מיוחדת מהצבא ואני מעוניין לסדר את הרכב בצורה טובה ובעלות הכי הגיונית לכיס של חייל סדיר.

יש לי אפשרות לרכוש את הבלוק של החבר, שהוא לא יודע מה מצבו, הבנתי גם ממכונאי, שזה לא בדיוק משהו נגיש לבדוק.

בנוסף יש לי אפשרות לרכוש בלוק חדש עם אחריות, ולהרכיב לו את הראש שלי.

או להביא מנוע אחר, עם אחריות ל3 חודשים.

השאלה מה יהיה יותר פרקטי. הכי קל להביא מנוע אחר, הבעיה היא שאחרי 3 חודשים אני לא יודע מה יקרה, אני מפחד ליפול איתו.

ואם אני יביא בלוק ויתאים את הראש שלי, זה יהיה יותר אמין? משום שהמנוע נפתח והוחלף מה שצריך?

עלות הבלוק החדש עם אחריות + עבודה של המכונאי שלי, זהה לעלות מנוע אחר והתקנתו.

מה יותר משתלם? האם לפזול גם לכיוון הבלוק עם הראש הפרוץ?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...