Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים .

אני קורא פה ובהרבה אתרים על פריצה למכוניות וזה ממש טירוף מה שקורה כאן מגעיל אותי לשמוע על מקרים כאלה ואני כמעט בטוח שזה הרוב במדינה שלנו עם הכמה אנשים המגעילים האלה .

ועוד יותר מעצבן אותי שכשאני עוזב את האוטו אני מפחד שיגעו בו ויפרצו אליו .

רציתי לשאול אותכם מה הייתם מתקינים באוטו כדי למנוע מהפורץ להישאר באיזור ? אני חשבתי על איזה רעיון שברגע שהאוטו נפרץ ופועל האזעקה ברכב בנוסף שהאוטו יגרום לרעש בלתי נסבל ככה שהוא לא יוכל להישאר בתוכו וגם יעיר את כל השכנים באיזור וזה ילחיץ אותו !!

בבקשה זאת אולי הודעה ממש טיפשית אבל אני לא צוחק , נמאס לי כבר מהבני זו**ת האלה .

תעזרו לי איך להיות הכי מוגן שאפשר (חוץ מהאפשרות לא להוציא את האוטו מהחניה :) )

פורסם
חשבתי על איזה רעיון שברגע שהאוטו נפרץ ופועל האזעקה ברכב בנוסף שהאוטו יגרום לרעש בלתי נסבל ככה שהוא לא יוכל להישאר בתוכו וגם יעיר את כל השכנים באיזור וזה ילחיץ אותו !!

זה הפתרון היחידי, המציאותי, והנגיש ביותר.

אין שום פתרון אחר (אלא אם אתה "תותח" במכאניקה ואלקטרוניקה ויכול לאלתר משהו שיגרום לפורצים להתחרט על הרגע שבו הם יצאו מהבית)

פורסם

פעם ראיתי ,אני לא זוכר איפה, מין הגנה כזאת שאיך שגלאי לייזר מגלה שיש מישהו ברכב (מרגע הפעלת האזעקה) הוא ישר קושר אותו. מוציא חגורה כזאת שבמהירות קושרת לו את הגוף מהבטן ומעלה.

וזה הדליק אותי לאללה.

כמובן שבישראל בחיים בחיים בחיים בחיים זה לא יהיה

וכנראה שזה סתם היה נסיוני. אין לי מושג.

פורסם

אני חושב שאזעקה רגישה וחזקה זה מספיק..

נכון שיש פורצים שלא רואים בעניים וישבו לך על האוטו ויקחו לך גם את החמסה על המראה למרות שהאזעקה פועלת, אך הם מעטים..

שים אזעקה דו כיוונית עם השלט שברגע שהאזעקה מופעלת הוא גם מצפצץ רוטט ומראה לך באיזה חלק של האוטו נגעו..

בהצלחה!

פורסם

דווקא יש מספר פתרונות:

1.אתה יכול להתקין את הביפר שמתריע לך בשלט ברגע שנוגעים לך ברכב ומראה לך מה עשו מכה\פתחו דלת\מכסה מנוע\בגאז'.

2.אצל חבר שלי יש אתה זה,הוא לקח נוקייה 5120,חיבר אותו בצורה מסויימת לאזעקה (אחרי שינויים מכאניים בפלאפון),ככה שברגע שהיא מזעיקה (במצב שהרכב נעול) הפלאפון הזה מתקשר ישר לפלאפון שלו.

כמובן שזה קצת מסובך וצריך לשים בו טוקמן(צוחק) ובנוסף גם ברגע שהוא מתקשר לפלאפון הזה הרכב מניע(סתם בקטע של שעמום).

הוא גם חיבר כבל מתח לשוקר מהמצבר ניראה לי וחיבר את זה לבסיס של שני הכיסאות הקדמיים וגם כן ברגע שהאזעקה פועלת זה נותן מעין שוק חשמלי בכסא אם ה"פורץ" נוגע בכל מקום שמספק מינוס ברכב.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

חבר 4 שופרים של 130DB כול אחד.

זוג איפה שהדוושות וזוג ליד הנהג ככה שלא יראו אותם.

מרוב עוצמה הוא לא יהיה מרוכז בכלום !!

אין דרך של חישמול אלקטרוני כי כול מקום באוטו הואכמעט 0 של המצבר.

מבין?.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

הרעיון שלי...

נכון יש את הרמקול שעושה את הרעש של האזעקה....זה חשבתי לחבר עוד אחד לתא המנועה שם יושב המקורי...ועוד אחד לתא הנוסעים ככה שאם משהוא יקראה יהיה רעש אדיר שיאיר את כול השכונה וגם יפריעה לו בגלל שזה יהיה בתוך האוטו... :twisted:

פורסם

תמיר אחי הוא חיבר את זה ואני זוכר טוב למרות שזה היה מלפני שנה,היינו מחשמלים חברים בשביל הצחוק,את זה אני בטוח שהיה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
תמיר אחי הוא חיבר את זה ואני זוכר טוב למרות שזה היה מלפני שנה,היינו מחשמלים חברים בשביל הצחוק,את זה אני בטוח שהיה.

אני לא משחק.

אתם בטח עשיתם מתח שדידג לא גרם להלם וזה לא בעיה.

מתח שיגרום להלם זה לא מסתדר כי צריך מקום מבודד בלי 0....

וזה מתח הרבה יותר מסוכן.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תישן באוטו? :D

סתם... אבל עוד רעיון שלא הושמע כאן:

מומלץ להחנות את האוטו מתחת לפנס תאורה, מואר יותר= מרתיע יותר.

וכמובן אזעקה טובה וכו'...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...