Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שעשיתי טעות רצינית שהסכמתי לקחת קומפוננט של קליריון שאני לא מוצא אותו אפילו בזאפ + קליריון מאחורה לרכב סוזוקי באלנו + מגבר שרשום עליו 12 V. כל זה עלה לי 1500 שקל האם זה מחיר נורמלי או שקליריון זה לא משהו בכלל??

לצורך העניין הייתי רגיל לנסוע רק עם רמקולים מקדימה בסיסיים ובגלל שהם זייפו החלפתי.

אני תכף אלך להסתכל על המגבר ברכב רשום עליו V12 זה השירוקו לא??

אחרי ההתקנה ששמעתי את זה הכל נשמע טוב וחזק, אבל אחרי שנסעתי ככה 5-10 דק פשוט התפוצצו לי האזניים. שומעים הכל חד וחזק חזק מידי וחד כזה וצורם שממש יצאתי מהאוטו עם כאבי אוזניים ונראה לי שממש עשיתי טעות. מה לקחתי את הדברים הכי פשוטים רמקולים של קליריון ומגבר הכי פשוט זו הסיבה שהכל היה נשמע לי ככ חד וצורם?? המערכת של פיוניר עם USB. אני חשבתי שצריך מגבר כדי להוציא סאונד נורמלי מסתבר שזה מפוצץ לי את האוזן שאני לא יכול לנסוע ככה.

בהגדות של המערכת יש FDL JBL - שיחקתי שם קצת ושומעים עכשיו רק מהרמקולים מאחורה - זה אמור להיות הכל על 0 מאוזן כדי לשמוע גם את הקומפוננט מקדימה? בקיצור מה אכלתי אותה חבל על הזמן?? אני יכול להחזיר את הציוד יש חוק שאומר שתוך 14 יום זה אפשרי נכון? אני לא מרוצה מהסאונד הזה אני לא יכול לנסוע ככה ברכב כבר עדיף היה לי רק עם הרמקול שהיה לי.

מה אני יכול לעשות כדי לתקן ?? להוריד את הרמקולים האחוריים והמגבר ולהחליף לקומפוננט יותר איכותי כמו מורל דוטק, או את הפוקאל או את הרץ esk?? אני פושוט לא יכול לשמוע ככה עד עכשיו כואבות לי האזניים. או ששמו לי רמקולים גרועים או מגבר..או שאני לא רגיל לרמקולים אחוריים ולמגבר ואני צריך להוריד אותם. כדי להגיע לסאונד נורמלי בלי הגברה בלי כלום אני יכול להעיף את המגבר והרמקולים מאחורה ולשים רק הרץ esk או מורל דוטק, או פוקאל מקדימה בלי הגברה בלי כלום ולא יהיה צורם באוזן?

המצב שם זה שאם אני מגביר את הווליום מעל 10 אני לא יכול לשמוע וגם צורם באוזן חבלז מה עושים??

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

איזה סלט עשית פה...

איזה רמקולים של קלריון קנית? קישור לדגמים מדויקים יהיה עדיף.

סביר להניח שהבעיה בכיוונים, ואם בכלל הייתי נוטה להאשים את המגבר.

מתחדשת*

פורסם

היי אחי,

בעבר היה לי קומפוננט של פיליפס והטוויטרים שלו היו מאוד צורמים וחדים כמו סכין, ששמתי מגבר פשוט לא יכולתי לשמוע אותם ואחד קרוסאובר נשרף למזלי אחרת הייתי צריך טיפול אוזניים רציני.

יש מצב גדול שזה האופי של הרמקול וכמו שאמרו לי פעם "המגבר מוכיח את הפרצוף האמיתי של הרמקול"

או שהכיוונים לא טובים,

יש לי כרגע מגבר קלריון וכשהוא יותר מדי על גיין אז פתאום בהרבה השירים אתה שומע צרימה וחדות די גדולה..אז יכול להיות זה קשור לכיוונים!

וחוץ מזה ישלך מגבר לא ממש טוב בלי להעליב..

פורסם

בואנה אני מקווה שנסיעה של 10 דקות ככה לא עשתה לי נזק לאזניים - זה פשוט ככ צורם וגרוע.

הלכתי לדוד מישרש מארט סאונד....לא היה לו את המורל טמפו 6 במלאי לצערי במקום לעשות פרסה נשארתי שם.

על איזה כיוונים אתם מדברים שהמתקין עשה או שאני עשיתי עם המערכת ב FDL DBL הזה?

אני ביקשתי ממנו את הדבר הכי טוב שיכול לצאת ב1500 בגלל שאין את הטמפו 6......ושמעתי את הקלירון ברכב של בחור שהיה שם ומשום מה אצלו זה היה נשמע בסדר.

אני לא יודע מה הדגמים - פשוט אין אותם בזאפ! קלריון קומפוננט 2 יציאות מקדימה ורמקולים קליריון עגולים מאחורה 5.5 נראה לי

המגבר זה 12 V והוא דומה למה שיש בתמונה פה

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=21685

חבל אני שאלתי בפורום לפני כמה ימים ואמרו לי רק מורל טמפו חבל שלא הקשבתי.

* לפי החוק אני יכול להחזיר מוצרים עד 14 יום נכון? אני לא רוצה את זה אני אחזיר את זה.

כמה שאלות תם כדי שאני אבין: אם אפשר לענות לי שאני אבין......

1. בשביל מה צריך מגבר? זה למי שרוצה לשמוע בפול ווליום שישמעו מה שהוא שומע מהרכב?? אם יש לי קומפוננט בלי מגבר מה זה אומר?? אולי בגלל המגבר הכל ככה צורם וחד באוזן כמו סכין כזה?? אני לא צריך מגבר אני אחזיר אותו.

2. אולי בגלל שאף פעם נסעתי עם רמקולים מאחורה אז אני לא רגיל לסאונד שבא מאחורה והם עושים את כל הצרימה?? בנוסף לזה שלקריון זה הדבר הכי גרוע שיכלתי לקחת?

3. אני רוצה לשמוע רק סאונד נקי ועדין שרק הנהג של הרכב ישמע לא אכפת לי מאחורה ולא צריך פול ווליום. מה אני עושה כדי לתקן? מה זה אומר ניצול של המערכת? מצידי לשים רק קומפוננט טוב מקדימה וזהו בלי הגברה בלי רמקולים מאחורה בלי סאב בלי כלום, אני רוצה לשמוע שיר נקי את הבס שלו את השיר נקי בלי שיכאב באזניים ובלי פול ווליום כמו שאתם נגיד שומעים ברמקולים במחשב הבנתם?

4. איזה דגם הכי יתאים למה שאני רוצה?? לצליל עדין חלק לא צורם שטוח? מורל פולס 6? מורל דוטק אובויישן 6? focal 165 A? משהו של הרץ?? hertz esk 165?? מה הכי יתאים אם אני רוצה רק לחבר את הקומפוננט בלי מגבר בלי רמקולים מאחורה ובלי סאב בלי כלום רק לשמוע נקי ועדין בנסיעה??

5. מה זה סאב? זה עוד רמקול שעושה בומים? זה משפר את השמיעה של הבאס?? נניח אם אני מחבר מורל טמפו וסאב עדין זה יתן מה שאני רוצה? על מה אתם ממליצים כדי לשפר את המצב? אני לא רוצה תקלרין האלה ברכב שלי זה חד ומגעיל לא שמעתי כזה דבר בחיים כאילו זרקתי 1500 שקל לפח. אז אם אני מחזיר את כל החלקים ושם רק קומפוננט לבד רוצה שרק הנהג ישמע טוב לא מעניין אותי שאר הרכב. לקחת מורל דוטק? מורל טמפו?? פוקאל? מה הקומפוננט הכי טוב ועדין שיש בטווח של 800 שקל אם אני לא רוצה מגבר ולא רוצה סאב? תודה מראש ......ואני מקווה שדודו יבוא לקראתי סהכ הוא פעיל פה גם אני ממש לא מרוצה..:?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

חברים בבקשה לעזור לי, אני רוצה לדעת איך אני משפר את המצב מפה. חבל שלא עונים בפורום עד הסוף...........אם היו עונים בשרשור הקודם ואומרים לי את הייעוץ סופית של מה הכי נציל עד 1000 שח לא הייתי נופל ככה.....

אני מתכוון להחזיר את המגבר והרמקולים לבעל העסק. ככה שהוא יוכל לקחת רק את ה300 שח עבודה.

אז מה שאני שואל זה איזה קומפוננט יהיה הכי נצלי בטווחים של 700-800 שקל?

נצליל כלומר בלי סאב ובלי מגבר.

מורל טמפו, מורל דוטק, הרץ esk? פוקאל??

אפשר להחזיר מוצרים אם לא מרוצים מהם תוך חודש יש חוק אני לא רוצה תדבר הזה ברכב שלי.

תמליצו לי איך יוצאים הכי טוב שיש מהמצב הזה?? דודו אם אתה קורא פה תבוא לקראתי אני לא מרוצה בכלל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...