Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון סטלה 02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש רכב עד 37000-40000 ש"ח

מצאתי איזו לאון 02 1600 אוטו עם 113000 ק"מ

רציתי לדעת אם ידוע על איזה מחלות ברכב הנ"ל, בעיות חוזרות וכו' לפני הקניה..?

איך היא מבחינת צריכת דלק?עלויות טיפול?החזקה? [אני יודע שזה לא רכב חסחוני...אבל רוב ה1600 אוטו' לא חסחוניות..]

תודה!

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

חפש לאון 1,800. המנוע הקטן יותר הגיע בכמה דגמים. סוג אחד מהם נוטה להתחממות ואינו מתאים לאקלים החם בארץ.

כך אמר לי מנהל מוסך של היבואן. ה-1,800 חזק בעל 125 כ"ס, לא שותה יותר ואמין יותר.

פורסם

אם כבר, אני הייתי מחפש מנוע 1800 מסיבה אחת - שהוא מעט יותר בשרני ו"סוחב" את הרכב יותר טוב .

פרט לזה, מנוע 1.6 (אני מניח שאתה מתכוון למנוע ה-8 שסתומים המוכר והוותיק AEH/AKL ) - אינו סובל מהתחממויות.

ברוב המקרים התחממות של מנוע נובעת מכשל של מערכת הקירור / הזנחה / אי איתור נזילות. זה אחד מסוגי המנועים המשמשים ב-WV זה שנים רבות, ונחשב כאמין אם לא יותר מזה.

מנוע 1.6 "יעשה את העבודה" בצורה נאותה, לא יותר מזה (אני מדבר מנסיון עם גולף 1.6, ומנסיונם של מכרים עם רכבים דומים).

אם כבר מחפשים תקלות - הייתי מתמקד בגיר האוטומטי - שזו נקודת תורפה עיקרית ויקרה יותר לתיקון.

האחזקה - תהייה כמו בכל וואגית, ויכולה להיות קצת יקרה יותר, אבל לא בהכרח (ואין צורך לגשת למוסכי היבואן, שם תשלם יותר בוודאות). צריכת דלק - אני מניח שתהייה 1:8 בעיר, עד 1:13 - 1:12 מחוץ לעיר (תלוי מאוד בצורת ואופי הנהיגה).

ממליץ לך לבדוק הרכב (אם רלוונטי) במוסך מתמחה (למשל מוסך רון) כדי לקבל חוו"ד מקצועית, לפחות על החלק המכאני.

סה"כ - בחירה טובה, וגם רכב נאה למראה (לפחות לטעמי).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...