Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני מביא טרקטורון מיול מנהלל לאזור המרכז?

אולי מישהו במקרה מגיע עם משאית או עגלה?-מוכן לשלם

אולי אתם מכירים גרר שיעשה את זה "על הדרך" במחיר מוזל?

אני בטלפון 054343473

תודה

אלי

פורסם

לא שמעתי על הדגם מנהלל

:lol:

גרר יעשה את זה ב 180-200 אז תתחיל מזה ואם תימצא קומבינה אחרת אז יש לך רק לרדת מהמחיר הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא שמעתי על הדגם מנהלל

גרר יעשה את זה ב 180-200 אז תתחיל מזה ואם תימצא קומבינה אחרת אז יש לך רק לרדת מהמחיר הזה

180-200 מהצפון?!!

אתה טועה בגדול , גרר מנהלל שבצפון יעלה הרבה הרבה יותר מאשר הסכום הנקוב.

גרירה רגילה במרכז עוברת את ה 200...

פורסם
לא שמעתי על הדגם מנהלל

180-200 מהצפון?!!

אתה טועה בגדול , גרר מנהלל שבצפון יעלה הרבה הרבה יותר מאשר הסכום הנקוב.

גרירה רגילה במרכז עוברת את ה 200...

תלוי בכמה דברים אבל אם הוא היה אמור להיות ריק בכיוון הזה ועכשיו הוא יכול למלא אותו הוא יכול לעשות מחיר טוב אני בטוח שלא 200 אבל לא מחיר כמו הזמנה מיוחדת של גג שיצטרך לנסוע במיוחד כיוון אחד ריק ולהביא לך את המיול

פורסם

כשנתקעתי עם האוטו בפעם האחרונה הגרריסט רצה 200 שקל בשביל לגרור את האוטו ק"מ וחצי , בסוף קשרתי את הרכב לטנדר של אבא שלי .

בכל מקרה יש לי חבר עם משאית קלה + רמפה , אני אבדוק איתו ואודיע לך, הוא גר בחולון אבל אני אשאל אותו אם הוא מגיע לאיזור נהלל לעבודה..., אם לא אני בטוח שמעט מרשרשים יעשו את שלהם.

haters will hate

פורסם

שמע חבר שלי גרר 205GTI (כי לא היה לה טסט) מאילת לת'א ב 400 בלי שיש לו קשר לגרריסט

אז בישיביל 100 ק'מ +- (שוב . לא מכיר את הדגם נהלל :lol: ) אפשר לארגן חצי מחיר...

אני גררתי מנתניה להרצליה ב 85..(ביקש 100 אבל זובי קיבל 100 :lol: )

וגרירה בעיר עלתה לי פעם 70 שח (נו באמת לא ציפיתי שיבקש 50 כי היום ב 50 בקושי קונים לחם וחלב)

פשוט תגיד לו שזה טרקטורון ושאתה חייל ואתה צריך הנחה (כי אתה חייל :lol: )

או שתמצא איזה מישו דגם נהלל עם פיק-אפ שיעשה ג'סטה..תן לו דלק+100 שקל (זה חצי יומית של פועל עם צווארון כחול)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מעניין איזה גרר אתם מזמינים!?!?

איזה מן גרר לוקח מחיר של מונית 50 60 75 שח כמו שציינתם

:roll: אני שילמתי בדיוק על גרירה טרקטורון ממודיעין הבסיס הצבאי עד פתחת תקווה

220 שח1

כך שאין מצב שהמהצפון זה יעלה פחות!

רק אם זה מהמשפחה! :p

proud to be a mini 2006 owner

• תוכן חדש...