Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר זמן מה רכב ההתלבטות הגדולה שלי זו האם ללכת על מנוע 2000 FSI

או שמה לחכות למציאה טובה דגם 1800 TSI

יש שמועות שבדגם 2000 FSI שנת 2008 היו הרבה בעיות גיר , מנוע ושריפת שמן

האם יש בזה אמת? אשמח להמלצות וחוות דעת , תודה.

פורסם

היי oferpery,

בתור אחד שהחזיק ברכב הנ"ל בשנה האחרונה (מכרתי אותו לפני כמה שבועות) אני יכול להגיד לך שלא היו לי בעיות גיר/מנוע/צריכת שמן ואני לא יודע מאיפה שמעת את זה.

מה שכן, המנוע מספק 150 כ"ס ולי זה הרגיש מעט מדי, זה לא שתרגיש שהרכב לא זז, פשוט תרגיש מעט כבד על המנוע הזה, חוץ מזה הרכב מאוד נח, מפנק (שלי היה ברמת גימור HIGHLINE), יושב טוב על הכביש (אם כי לא דבוק אליו).

המלצה חמה, תחפש אחת 1.8TSI שם ההבדל בכח מורגש היטב, וזו הסיבה שבגללה מכרתי את הרכב, מחפש לעבור למשהו חזק יותר.

תוכל למצוא פאסאט 2008 אחת מליסינג לשעבר עם 90-100K ק"מ במחירים אטרקטיביים, לא להתפשר, רק 1.8 TSI. תחכה עוד שבוע - שבועיים אבל אחר כך אתה תיהיה מבסוט מכל רגע.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

תודה רבה ! , כאן בידיוק השיקולים שלי

מצאתי רכבים טובים עם קילומטרז נמוך 30-45 אלף קילומטר ברמת גימור היילן , אבל מנוע 2000

לגבי ה 1800 TSI אני ממתין שיצוץ משהו טוב כאן ארד לרמת גימור של ultimate שעולה בערך 120-125 אלף

לעומת ההיליין שעולה 150-135.

שוב תודה!

פורסם

תראה, אכן יש הבדל גדול באבזור בין רמות הגימור טרנדליין להייליין, אם זה מגנזיום שונה, ריפודי עור, גג נפתח, חיישנים קד' + אח', מראות מתכהות, וילון חשמלי, מושבים חשמליים, חימום מושבים, מקרר בתא כפפות ועוד שלל גאדגטים שאני כבר לא זוכר השאלה היא אם הדברים הללו מהווים מבחינתך פקטור רציני בקניה?

למצוא 1.8T הייליין יהיה קשה ואם תמצא מחירה יהיה מופרז, לכן אני אומר תנסה להסתפק באחת TSI ברמת גימור טרנדליין או קומפורטליין, תשקיע במערכת דאבל דין שמותאמת לרכב עם 2 מסכים (3-4K ש"ח) ותיהיה מאושר עד הגג מהרכב וממערכת הבידור.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

יחי ההבדל הקטן , תודה

והאמת שבמקרה או לא במקרה אני כנראה אני לא היחיד אבל זה אחת מהאהבות הגדולות שלי , מחכה לרכב מערכת עם שני מגברים סאב קומפוננטים ודאבל דין .

• תוכן חדש...