Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.corsino.com/blog/?p=73

בדיוק כמו המחשב שלי. ובתגובות למטה ראיתי שכבר יש פתרונות למהירות, לווירלס ולכרטיס רשת קווי. הווה אומר, המחשב מתאים לחלוטין.

השאלה היא, WTF? איך אני גורם להכל לעבוד?

כתוב בבלוג הזה שלא חובה מחשב מק, אבל אין לי מושג איך לעשות בוט דרך הדיסק און קי לצ'אמלאון הזה.

אני מתחנן, תעזרו לפיסאי הדיוט שכמוני להפוך למקינטושאי כמוכם!

בברכה, שביט.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

טוב שלא התקינו את זה על 486

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה אתה צריך מערכת הפעלה של מק?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם לא ביקשת דעות למה הבעת דיעה בכותרת?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני יכול להסביר לך מה לעשות אחרי שאתה כבר בOSX, להתקין את זה בקומבינה (שהיא לא מכונה וירטואלית) , לא ממש עוקב אחרי ההתפתחויות. (יש לי מקים ב5 שנים האחרונות בתור מחשב שני / עבודה אז מעולם לא הייתי צריך לתחמן)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הקושי שלי הוא בלהגיע לשם בכלל.

שאלתי בפורום מקינטוש בתפוז, אני מקווה שיהיה שם איזה בחור/ה שיעזרו לי ואני אוכל להעלות מדריך מצולם להאקינטוש במחשב שלי.

אגב, המחשב שלי משודרג ל2 ג'יגה זיכרון והארד דיסק 320. הוא לא בנוי לביצועים. הוא בנוי לשעות סוללה הזויות. ההגדרות יצרן עומדות על 11 שעות. כמובן שזה לא ריאלי, אבל לא רחוק. סביבות ה8 שעות עם בהירות מסך על חצי, עם WIFI. אני מאמין שאפשר להרוויח עוד חצי שעה בלי WIFI.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

זה בסדר , מצד שני הביצועים של המעבד הזה בהתאם.

אם כבר מדברים על סוללות - אלו גם בערך חיי סוללה של מקבוק פרו 13"/15" ממוצע , רק ששם יש לך בימינו I5 / I7 וחלקם גם עם 4 ליבות (אמיתיים , אפל מחזיקה ערימות של פטנטים בנושא סוללות וידועה באורך חיי סוללה מעולים בלפטופים - עבדתי יותר מפעם קרוב ל8 שעות עם הפרו 15" שלי בעבודה קלילה ומעל 4 שעות של קימפולים ועבודה עם סימולטור).

כמובן , לכל דבר יש מחיר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
(אמיתיים , אפל מחזיקה ערימות של פטנטים בנושא סוללות וידועה באורך חיי סוללה מעולים בלפטופים - עבדתי יותר מפעם קרוב ל8 שעות עם הפרו 15" שלי בעבודה קלילה ומעל 4 שעות של קימפולים ועבודה עם סימולטור).

כמובן , לכל דבר יש מחיר.

ליביו

חבל שאפל לא הצליחה להשתמש בפטנטים בנושאי הסוללה גם על מכשירי הסלולר שהיא משווקת :)

חוץ מזה, כשאני עובד על המקבוק פרו 13" בצורה אינטנסיבית אין סיכוי שהוא סוחב יותר משעתיים.

יש לך אולי תשובה לשאלה שלי לגבי הBOOT ?

פורסם

אם בצורה אינטנסיבית = לקודד וידאו / לשחק משחק כבד - אולי.

כל מצב אחר הגיוני - מחזיק כמו פנטר , או שהסוללה שלך גמורה.

לגבי סלולארים , סמארטפון + מעבד חזק = חיי סוללה קצרים.

לא משנה אם קוראים לך נוקיה , אפל או סמסונג.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הפרו החדש מחזיק 5-6 שעות בעבודה עם כל הדברים הרגילים + וירטואל מאשין עם ווינדוס 7 שמריץ גם פאוורפוינט ווורד. כאשר עובדים רק על אינטרנט + קובץ מלל ואולי מורידים מעט מבהירות המסך הסוללה תחזיק 9 וחצי שעות. בכל המקרים, אנגרי בירדס ברקע כמובן :)

לפני זה היה לי LG X110, נוטבוק ש"בנוי" לשעות סוללה ועלה פי 3 מהEEE. אם כיבית הכל והחשכת כמעט את כל המסך (ממש לעבוד עם נר ליד המסך בשביל לראות), היה מחזיק 3 שעות בקושי. כמובן שאחרי כשנה הסוללה כבר נדפקה ומחזיקה כ10 דקות. שניהם זה פשוט בדיחה עצובה ולא שווה אפילו את ה1000 + שח שהם עולים כיום, לא לדבר על העובדה שזה המחשב האיטי ביותר שהתעסקתי איתו.

• תוכן חדש...