Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאמא של חברה שלי יש עבר ביטוחי נקי בכמה שנים האחרונות (יותר משלוש).

לפני שמונה חודשים היא מכרה את רכבה וביטלה את הביטוח עליו. עכשיו היא רכשה רכב חדש מדגם הונדה ג'אז, והציעו לה ביטוח דרך היבואן של הונדה.

יש לה מסמך מחברת הביטוח הקודמת המאשר העדר תביעות בשלוש השנים האחרונות, אבל לטענת חברת הביטוח של היבואן, מכיוון שהייתה הפסקה של שמונה חודשים ברצף הביטוחי, לא יכולים להחשיב לה עבר ביטוחי נקי.

יש לציין שבשמונת החודשים האלה לא היה לה רכב והיא לא נהגה בשום רכב.

השאלה שלי היא האם יש אמת בדבר?

פורסם

כל חברת ביטוח והכללים שלה.

בעניין ביטוח מקיף זה פחות או יותר שוק חופשי והחברה יכולה לקבוע כרצונה.

אפשר לברר אצל סוכן אם הוא יכול להציע הצעה יותר משתלמת מחברה אחרת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נשמע הזוי אבל...

שתנסה בחברה בה הייתה מבוטחת לפני כן.

יענקלה שחר הבעלים של הונדה הוא גם הבעלים של מכבי חיפה , ועכשיו לאחר הזכיה הוא זקוק להרבה כסף כדי לשלם מענק אליפות.

אז לא תעזרו לו למסכן.:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על התגובות.

ישה, אני מסכים איתך לגמרי, שחייבים לעזור לו, למסכן הזה. כמובן שרכישת רכב ממנו ב-100K לא מספיק, וצריך להוסיף עוד קצת מכיוון הביטוח :-P

אם הבנתי נכון, החוק מקביל רק את סכום המקסימום, שחברות הביטוח מורשות לדרוש עבור ביטוח חובה. וכל שאר הפרמטרים נמצאים תחת השליטה הבלעדית של החברות?

• תוכן חדש...