Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטורף לגמרי, מה יש לגנבים מהרכב הזה?

לשכנה שלי יש אוקטביה כסופה (זאת שבתמונה), היא היתה יום אחד במוסך ויום אחרי זה גנבו לה מהחניה ברחוב את כל הקישוטים מסביב לרכב ופורצים לה כדרך קבע לאוטו, הילדים שלה מפוחדים והיא מתוסכלת.

היום זה כבר נהיה הזוי לחלוטין, ברחוב שלי ישנן 5 אוקטביות מסתבר, כולן נפרצו הלילה, לכולן חלון נהג שבור, התעסקו עם הסוויץ (הפלסטיק התחתון פתוח) ולכסופה גם התעסקו בתא מנוע, כנראה לא נגנב כלום מתוך הרכבים (ברכב הלבן אפילו היו כמה שקלים במקום בולט שלא נגעו בהם).

הבעלים של האוקטביה הלבנה בתמונה הזמין ניידת משטרה, השכנה המסכנה שלי כל כך מתוסכלת שהיא סגרה את הטלפון ולכן רק השכן נתן עדות לגבי הרכב שלו, הגיעו המז"פ לקחו טביעות אצבעות.

aתצלום0117.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עם ליסגור את החנייה או שאם הם פורצים רק אוקטביה אז להחליף אותו

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מה מטורף בזה? ניסו לגנוב את אחד הרכבים הכי מבוקשים במדינה. פלא שפרצו 5 רכבים ולא הצליחו לגנוב כלום (או שהצליחו ואתה לא יודע מזה).

פורסם

איפה אתה גר, שאדע לא לגור שם? :)

הפולו של אחותי נגנבה לאחרונה, לפי מה שאמרו לנו בתחנה הרכבים הכי גניבים בשבועות האחרונים הם סקודות ופולקסווגנים.

ימח שמם והלוואי שיפלו להם הידיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

החלפים :roll:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי סגירה של החניה, אני יותר בכיוון של לסגור את הרחוב, פריצות יש פה מדי פעם, לא רק לאוקטביות גם למחסנים וכאלה.

אולי היתה שישית שאותה הם כן הצליחו לגנוב, אבל כן, זה מאוד מטורף, תחשוב שמישהו מגיע באמצע הלילה ומתחיל לפוצץ חלונות של 5 רכבים לאורך קילומטר בניסיון לגנוב אותן בלי בלי שאף אחד ירגיש.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

באיזו עיר זה קרה?

כמה הרחוב מואר בלילה?

האם מדובר ברחוב צדדי שאין בו תנועת רכבים אחרי שעה מסויימת?

כנראה שהפתרון הכי טוב הוא להתקין שער לחניה עם אזעקה שקטה שמזמינה משטרה. עם קצת מזל, הם ייתפסו על חם.

פורסם

לפני כחצי שנה גנבו לשתי שכנים של אמא שלי את שתי הוקטביות באותו הלילה. גרה בחיפה בשפרינצק. לפני שבועיים גנבו לחבר מהעבודה את האוקטביה, גר בדרך הים בחיפה. האוטו נמצא יותר מאוחר אחרי תאונה שהגנבים עשו איתו.

פורסם

העיר שבתמונה נראית גם כמו חיפה. בדיוק השבוע דיסקסתי עם אחותי על קניית קבריולט כלשהי ולבטח אותה רק בצד ג', כנראה שזה לא רעיון כזה טוב.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

דווקא הרחוב שלך שקט מאוד ובשכונה טובה, מוזר שנפרצו רכבים ככה מבלי שאף אחד שמע. בכל מקרה, מה שקורה בחיפה בזמן האחרון זה פשוט מכה.

פורסם

בשנות ה90 שהיה את גל הגניבות עצום של הסובארו DL ,ברחוב שלי נגנבו שניים כאלו בלילה אחד, אחת סטיישן

והשניה קופה, שבוע אחרי, הספקנו לעדכן את כל השורת בלוקים בה הייתי גר מה הולך להיות, כדי שלא יזעיקו משטרה,

ושמנו רכב פיתיון, וארבנו להם בשיחים (אני וחבריי), ובאישון לילה פשוט פוצצנו להם כל חלק בריא בגוף עד שהם

לא צעקו "יא-מה" לא חדלנו, לאחר דקות ספורות של מכות משכנים זועמים, פשוט העמסנו אותם על טנדר איסוזו שהיה

חדש אז לאחד הפרדסים במושבים סביב עיר מגוריי וזרקנו אותם שם (מקווה שמתו), היום עם כל ההגנה שמגזר הגנבים

מקבל מבתי המשפט, ומהשמאל (וכן כולנו יודעים מאיזה אכלוסיה הגנבים באים!) ובימינו אנו זה לא פרקטי ולא חכם

לעשות דבר כזה, (גם אז זה היה די דיבילי אחרי שחשבנו על זה לעומק יותר) והמשטרה לא תעזור בכלום, אני רק יכול

לומר לכם לאבטח את הרכבים אם אמצעים בולטים - מנעול הגה, מנעול ידית הילוכים, סנדל אפילו, זה לא ימנע מגנב

לגנוב רכב, אך זה יעכב אותו ואולי יגרום לו לעבור לרכב הבא לפני שבכלל נגע ברכב שלכם,

עוד רעיון שראיתי פה בפורום, זה פשוט להפוך את הרכב למלונה של איזה כלב שידוע לשמצה באכזריותו,

וזה כבר ירחיק את בני העוולה שנות אור

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
בפעם הבאה שהשכנים שלך יעלו על מונית הם יוכלו להגיד שהם רוצים הנחה כי חלק ממנה שייך להם כנראה.

לעזאזל איתך. בגללך הערתי את ההורים שלי עם הצחוק הזה. :evil:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...