Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשנות ה90 שהיה את גל הגניבות עצום של הסובארו DL ,ברחוב שלי נגנבו שניים כאלו בלילה אחד, אחת סטיישן

והשניה קופה, שבוע אחרי, הספקנו לעדכן את כל השורת בלוקים בה הייתי גר מה הולך להיות, כדי שלא יזעיקו משטרה,

ושמנו רכב פיתיון, וארבנו להם בשיחים (אני וחבריי), ובאישון לילה פשוט פוצצנו להם כל חלק בריא בגוף עד שהם

לא צעקו "יא-מה" לא חדלנו, לאחר דקות ספורות של מכות משכנים זועמים, פשוט העמסנו אותם על טנדר איסוזו שהיה

חדש אז לאחד הפרדסים במושבים סביב עיר מגוריי וזרקנו אותם שם (מקווה שמתו), היום עם כל ההגנה שמגזר הגנבים

מקבל מבתי המשפט, ומהשמאל (וכן כולנו יודעים מאיזה אכלוסיה הגנבים באים!) ובימינו אנו זה לא פרקטי ולא חכם

לעשות דבר כזה, (גם אז זה היה די דיבילי אחרי שחשבנו על זה לעומק יותר) והמשטרה לא תעזור בכלום, אני רק יכול

לומר לכם לאבטח את הרכבים אם אמצעים בולטים - מנעול הגה, מנעול ידית הילוכים, סנדל אפילו, זה לא ימנע מגנב

לגנוב רכב, אך זה יעכב אותו ואולי יגרום לו לעבור לרכב הבא לפני שבכלל נגע ברכב שלכם,

עוד רעיון שראיתי פה בפורום, זה פשוט להפוך את הרכב למלונה של איזה כלב שידוע לשמצה באכזריותו,

וזה כבר ירחיק את בני העוולה שנות אור

כל הכבוד על היוזמה, זו השיטה היחידה שעובדת. אה וגם יש עוד שיטה פשוטה, להעלות את העונש לדרגה לא פרופורציונלית (נניח 15 שנה לגנב רכב?) אבל כמובן זה לא יקרה כמו שאמרת, שמאלנים, זכויות אדם ועוד בלבולי מוח... חבל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק במדינת ישראל - בארה"ב אם הוא היה יורה בהם למוות הוא היה נחשב אזרח למופת,

מדינת החלם... כיום מותר לך לירות בהם רק אם הם ממש בתוך השטח שלך בוזזים, (ראה חוק דרומי)

אני בתור חייל דרכתי רוס"ר גליל על ערבי שפרץ לי לבית, קשרתי אותו באזיקונים ונתתי

לחברים מהגדוד שלי לטפל בו - זרקנו אותו באיזה חור בשטחים, (אני מרשה לעצמי לומר

זאת בפומבי כי יש על זה התיישנות כבר ממזמן)

הבעיה היא שאין לך גב מהמדינה וממערכת המשפט ואתה צריך להיות פושע בעצמך כדי לטפל בפושעים,

וכשאנשים מהמגזר רואים את הייחס הממשלתי המטיב איתם הם אומרים: "למה לעבוד - וואלה משתלם להיות גנב"

וזה נכון - המדינה מגנה עליהם במקום להגן על האזרחים, עד כדי כך ששוטר מפרדס-חנה שירה בגנב רכב

נשלח לכלא על הריגה!!! למרות שהוא היה עלול להידרס למוות והייתה שם סכנת חיים מעבר לפלילי.

wellcome to israel!!! - מדינת החלם

+1!! כמה שזה עצוב ונכון.

פורסם

רבים נוטים לחשוב שרוב המכוניות שנגנבות הן יוקרתיות / חדשות / בעלות חלקי חילוף יקרים - אך לא כך הדבר.

יש הרבה ביקוש למכוניות זולות לרבות סובארו DL, פיג'ו 205, אונו ואפלאוז - פיקחו עיניים ושימו לב לכלי רכב ואנשים חשודים ודווחו למשטרה, וכמו כן לגרירות שמעלות חשד. גם גניבות רכב על גרר זה עניין שנעשה נפוץ יותר ויותר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

לא חסרים גנבים שגמרו על כיסאות גלגלים או חמור מכך - א זה אחוז כמעט אפסי ביחס לאלו שהצליחו לברוח

ואני מבין את השיקול, אדם בעל משפחה וילדים קטנים לא ירצה להסתבך עם חמולה של בדואים ולכן מפחדים,

אם האזרחים לא היו כמו כלבים מפחדים והיו מכים עד זוב דם בגנבים. תאמין לי שאחוז הגניבות היה נדיר עד כדי אפסי

אם בשערוריות עסקינן - ניסה לתקוף את בד דודה שלי אדם עם עבר יחסית כבד בעבירות מין,

היא ריססה לו גז פלפל לפנים, ובעטה לו באיזור אסטרטגי, והוא תבע אותה על תקיפה וחבלה

חמורה, היא נאלצה לשלם לו כ30,000 ש"ח פיצוי, אז אם לאנס מתייחסים ככה, עם גנב ברור

שיקלו ראש, אני בעד לשבור לגנבים כל עצם שלמה בגוף ולפוצץ להם כל איבר פנימי שלם,

ויכולים הנהלת הפורום לעשות פה בפורום מחיקת הודעות ואזהרות, זוהי דעתי, וכבר האשימו

אותי בפורמטים אחרים שאני מעודד אלימות! אך שהמדינה לא מגינה עלי ועל רכושי זוהי הדרך היחידה!

וכמו כן לגרירות שמעלות חשד. גם גניבות רכב על גרר זה עניין שנעשה נפוץ יותר ויותר.

לצערי כן, משאית ניתן לשמוע, אם יש רעש של משאית בשכונה שקטה, צאו כמה שכנים לברר את

זה. מומלץ להתחמש באלות ופנסים

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מכה ,מכה מה שהולך בחיפה.

יש לי איזה רעיון קטן, נניח אני מוריד את שתי לוחיות הרישוי או אחת, לא משנה, בהנחה שהגנב בא ומנסה

לגנוב את הרכב ושם לב או לא שם לב שאין לוחית רישוי ובורח עם הרכב, הסיכוי שיעצרו אותו נוהג בלי לוחיות רישוי

או שימשוך יותר תשומת לב תגדל לא?

וככה יעלו על זה שהרכב גנוב או לפחות זה יקטין את הסיכוי שהגנב יגיע ל"אשקלונה" עם הרכב הגנוב.

פורסם

רכב ללא מספרי רישוי יפרץ מיד, (אבל לא ע"י הגנבים אלא ע"י חבלן משטרה) מאחר והוא מוגדר "רכב חשוד" ואפילו חשוד כגנוב.

וכמובן שבעל הרכב שהוריד על דעת עצמו את המספרים, יקבל על כך קנס מאחר וע"פ חוק לוחיות הזיהוי שעל הרכב חייבות להיות גלויות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

למה, אני לא באמצע נהיגה, והרכב חונה בחנייה מסודרת בשכונה סביב עוד מכוניות.

ונניח וכך היה אז רק את הלוחית שמאחורה להוריד.

פורסם

עו"ד שפטל מדבר על זה שאם גנב רכב היה מואשם בגניבה על רקע לאומני העונש היה פי 2

יש חוק! יש אופציה! הפרקליטות לא מייסמת אותה!

http://www.youtube.com/watch?v=lJ8DagX4Zxg&feature=player_embedded#at=213

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא רק בחיפה, גם בפ"ת :x

אמש קראתי את השרשור והלכתי לישון. בבוקר הסתבר לנו שהסקודה פאביה ספייס 2009 שלנו שחנתה מול הבית נגנבה.

האם האוקטביה שברשותינו היא הבאה בתור? (כן אנחנו חובבי סקודה).

כמובן שלגבי מודל 2009 אין כבר כינון מלא בביטוח וירידת הערך תגיע היישר לכיסנו (+ עלות 2 כסאות ילדים...).

מנגד, נחמה פורתא היא שאם נשדרג לפאביה חדשה TSI אולי החיסכון בדלק יוזיל משהו.

פורסם
הנה תוספת חביבה לשלט הביפר...

fDrzMGdYWZc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אמנם מערכת מטורפת, אבל לא מתאים בארץ...היא תתחיל לשרוף לך כל ילד שיעבוד ליד הרכב ויגרום לאזעקה לעבוד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...