Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכן רק השכן נתן עדות לגבי הרכב שלו, הגיעו המז"פ לקחו טביעות אצבעות.

הטביעות אצבע היחידות שימצאו הן של בעל הרכב משפחתו ושל המדלק בתחנת הדלק.

גנבים מהסוג הזה למדו כב מזמן לעבוד עם כפפות ולא להשאיר עקבות.

אם יש לכם אפשרות לסגור את הרחוב עם שער חשמלי ולאפשר רק לדיריו להכנס לדעתי זו האפשרות הטובה ביותר כדי למנוע מגנבים להכנס לאיזור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ לשים מצלמות אבטחה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם הפאביה שלי נגנבה לפני כחודש בירושלים.

לפי המשטרה בפרק זמן קצר אחר-כך נגנבו עוד (תחזיקו חזק....!) 15 סקודות רק בשכונה שלי!

8)
פורסם
אם יש לכם אפשרות לסגור את הרחוב עם שער חשמלי ולאפשר רק לדיריו להכנס לדעתי זו האפשרות הטובה ביותר כדי למנוע מגנבים להכנס לאיזור.

ל'

זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות!

אני גר בחיפה בשכונה שנחשבת טובה, על הכרמל, אחרי ששיפצתי את אחד הרכבים שלי לפני שנתיים וחצי והתחילו לשרוט אותו הייתי עושה קצת מעקבים בלילה ומנסה להצליב שעות, עם הזמן יצא לי לשמוע כמה סיפורי גניבות ברחוב, לשכן שלי פרצו למחסן כמה פעמים וגנבו לו ציוד יקר (ממש נקודתי) ועוד כמה פריצות בסוף הרחוב, 90% מהן ביום רביעי בלילה.

רוב הבתים קצת מרוחקים מהכביש ואי אפשר לראות הרבה מהחלון, לכן רציתי להשים מצלמות, אבל השכנים אדישים, עד שהפריצה לא קורת להם הם לא מוכנים לעשות כלום.

היתרון ברחוב שיש רק כניסה ויציאה אחת, ויש בערך 600 משפחות (חישוב גס), אם כל משפחה תשלם 10 שקל בחודש לשומר לילה בכניסה לרחוב יהיה אפשר לישון בשקט.

בימים הקרובים אני אנסה לראות איך להריץ את זה ואם מי לדבר.

בשנות ה90 שהיה את גל הגניבות עצום של הסובארו DL ,ברחוב שלי נגנבו שניים כאלו בלילה אחד, אחת סטיישן

והשניה קופה, שבוע אחרי, הספקנו לעדכן את כל השורת בלוקים בה הייתי גר מה הולך להיות, כדי שלא יזעיקו משטרה,

ושמנו רכב פיתיון, וארבנו להם בשיחים (אני וחבריי), ובאישון לילה פשוט פוצצנו להם כל חלק בריא בגוף עד שהם

לא צעקו "יא-מה" לא חדלנו, לאחר דקות ספורות של מכות משכנים זועמים, פשוט העמסנו אותם על טנדר איסוזו שהיה

חדש אז לאחד הפרדסים במושבים סביב עיר מגוריי וזרקנו אותם שם (מקווה שמתו), היום עם כל ההגנה שמגזר הגנבים

מקבל מבתי המשפט, ומהשמאל (וכן כולנו יודעים מאיזה אכלוסיה הגנבים באים!) ובימינו אנו זה לא פרקטי ולא חכם

לעשות דבר כזה, (גם אז זה היה די דיבילי אחרי שחשבנו על זה לעומק יותר) והמשטרה לא תעזור בכלום, אני רק יכול

לומר לכם לאבטח את הרכבים אם אמצעים בולטים - מנעול הגה, מנעול ידית הילוכים, סנדל אפילו, זה לא ימנע מגנב

לגנוב רכב, אך זה יעכב אותו ואולי יגרום לו לעבור לרכב הבא לפני שבכלל נגע ברכב שלכם,

תמיד נחמד לשמוע על סיפורים כאלה, הלוואי והיו מעלימים עין גם בימינו ונותנים יד חופשית להגן נגד חלאות.

מזכיר לי סיפור, שלפני בערך 10 שנים קרוב משפחה שלי תפס 2 ערבים שהיו גונבים לו כל הזמן מהשטח, והוא קשר אותם ושפך עליהם צבע וקרא למשטרה.

בסוף הוא היה צריך לשלם להם לפיצויים ולרצות עונש מאסר בכלא!

היתה על זה כתבה בטלויזיה בזמנו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הסקודה הוא רכב גניב (במיוחד האוקטביה) בשל ריבויי מכוניות מונית מהדגמים הללו.

מבלי להכליל, הבלאי של רכב ציבורי (להלן - מונית) הוא גבוהה , אני מניח שהביקוש לחלקים משומשים בשוק "השחור" הוא גבוהה וזו הסיבה לביקוש.

היתה בעייה זהה עם רכבי מרצדס עד אמצע שנות התשעים.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

בעיקרון גונבים כל המכוניות ומכל הסוגים. ממכוניות קטנות ופשוטות ועד רכבי יוקרה!

מה שכן, רכבי סקודה זוכים לפופולאריות מאוד גבוהה לאחרונה, כתוצאה מגידול של סחר בחלפים בשוק השחור.

אפשר לומר שגם אנחנו כאשר קונים חלק מסוחר חלקלק במחיר נמוך תורמים לכך, כנראה נהגי מוניות או נהגים רבים אחרים גם עושים את זה. מה לעשות, כאשר הביקוש עולה לחלקים לדגמים מסוימים, חייבים לגנוב יותר כדי לספק את הביקוש ולעמוד בהספקים הרצוים.

*למאן הסרת ספק אני לא קונה חלקים מסוחרים ומטפל רק במורשה!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
אני רק יכול

לומר לכם לאבטח את הרכבים אם אמצעים בולטים - מנעול הגה, מנעול ידית הילוכים, סנדל אפילו, זה לא ימנע מגנב

לגנוב רכב, אך זה יעכב אותו ואולי יגרום לו לעבור לרכב הבא לפני שבכלל נגע ברכב שלכם,

תקשה על הגנב, והוא יוציא את התסכול על הרכב - שריטות, מכות, חלונות שבורים ומה לא. עדיף כבר שיגנבו את הרכב מאשר לבלות כל פעם במוסך ולתקן נזקי פח וכדומה.

פורסם

הגנבים בטח חיפשו את הרכבים הלבנים(רכבי בילוש מוסווים) שיש בהם מערכות כריזה,מחשב מידע ועוד כל מיני אוצרות.

פורסם

בניידות בילוש אין מחשבים, רק בסיור וחלק מניידות התנועה ואי אפשר להפעיל את המחשוב בלי לעבור סדרה של סיסמאות וכרטיסים למניהם, ככה שזה הדבר האחרון שהם מחפשים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
בניידות בילוש אין מחשבים, רק בסיור וחלק מניידות התנועה ואי אפשר להפעיל את המחשוב בלי לעבור סדרה של סיסמאות וכרטיסים למניהם, ככה שזה הדבר האחרון שהם מחפשים.

אתה רציני? כמו שלהגיד שאי אפשר להניע את הרכב בלי מפתח.

פורסם

אי אפשר לגשת למסוף משטרתי בלי הרשאות אז חבל על הוויכוח.

זה אחד הדברים המאובטחים שיש וכדי להתחבר (אם התגברת על הכרטיסים והסיסמאות - מה שבלתי אפשרי) אתה צריך שיאשרו את זה במרכז השליטה, כל המחשבים מחוברים במירס.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תמיד נחמד לשמוע על סיפורים כאלה, הלוואי והיו מעלימים עין גם בימינו ונותנים יד חופשית להגן נגד חלאות.

מזכיר לי סיפור, שלפני בערך 10 שנים קרוב משפחה שלי תפס 2 ערבים שהיו גונבים לו כל הזמן מהשטח, והוא קשר אותם ושפך עליהם צבע וקרא למשטרה.

בסוף הוא היה צריך לשלם להם לפיצויים ולרצות עונש מאסר בכלא!

היתה על זה כתבה בטלויזיה בזמנו.

רק במדינת ישראל - בארה"ב אם הוא היה יורה בהם למוות הוא היה נחשב אזרח למופת,

מדינת החלם... כיום מותר לך לירות בהם רק אם הם ממש בתוך השטח שלך בוזזים, (ראה חוק דרומי)

אני בתור חייל דרכתי רוס"ר גליל על ערבי שפרץ לי לבית, קשרתי אותו באזיקונים ונתתי

לחברים מהגדוד שלי לטפל בו - זרקנו אותו באיזה חור בשטחים, (אני מרשה לעצמי לומר

זאת בפומבי כי יש על זה התיישנות כבר ממזמן)

הבעיה היא שאין לך גב מהמדינה וממערכת המשפט ואתה צריך להיות פושע בעצמך כדי לטפל בפושעים,

וכשאנשים מהמגזר רואים את הייחס הממשלתי המטיב איתם הם אומרים: "למה לעבוד - וואלה משתלם להיות גנב"

וזה נכון - המדינה מגנה עליהם במקום להגן על האזרחים, עד כדי כך ששוטר מפרדס-חנה שירה בגנב רכב

נשלח לכלא על הריגה!!! למרות שהוא היה עלול להידרס למוות והייתה שם סכנת חיים מעבר לפלילי.

wellcome to israel!!! - מדינת החלם

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לגבי הווידאו - הלוואי והכלב גז הזה בצידי הרכב היה חוקי בארץ,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

קנוורט מן כל הכבוד, ככה צריל לטפל בהם. חבר שלי מהבילוש אמר לי כמה טריקים איך לצאת נקי אחרי שאתה שובר לגנב כזה את הראש, כימעט כולם שם עם הרבה תיקים במח"ש שנסגרו כי בסך הכל צריך לדעת מה להגיד ולא לשנות גירסאות אחרי זה. ליקרוא למשטרה בלי לטפל בגנבים קודם זה לא הדרך כי הם ישוחררו אחרי כמה ימים.

המדינה לא רק שלא מטפלת במכה היא גם עוזרת לגנבים, ראו את החוק החדש שאוסר על התקנת אזעקות:evil: .

• תוכן חדש...