Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל בגלל שהחוקים בארץ על הפנים, החוק של עקיפה מימין לא קיים במדינות ארה"ב ורוסיה לדוגמא, החוק בארץ אומר שגם אם מישהו נוסע 5 קמ"ש בנתיב השמאלי בכביש של 110 אתה לא עוקף אותו מימין, היכן ההגיון?

פורסם

אני לא חושב שאם במקרה היו שתי אידיוטים על הכביש הוא צריך להיות השלישי-עדיין אין חיפוש לאיחוד של שלושת המוקייונים.

חוק העקיפה מימין לא מאפשר לך לעקוף מימין אף פעם?

מה במידה ואני בנתיב האמצעי עוקף רכב בכביש מהיר הרי החוק אומר לשוב לנתיב הימיני ,כיצד ניתן לחזור לנתיב הימיני במידה ויש רכב שנוסע לאט בנתיב השמאלי?

מה במידה והנסיעה האיטית מהווה הפרעה לתנועה תוך סיכון ממשי,גם אז אינני יכול לעקוף?

עוד תרחיש קטן-מה במידה ואני נוסע בימיני באופן קבוע ונתקל ברכב שנוסע לאט יותר בנתיב השמאלי?אני אמור להשוות מהירות אליו ולחסום את הכביש בנסיעה פחותה מבחינת החוק?

אם כל התשובות הם כן אז אני חושש שמה יש לנו בעיה רצינית בחוק.

• תוכן חדש...