Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

היום בנסיעה רגילה, נסעתי לי בנתיב הימיני. כביש ארוך ומהיר בעיר. המהירות המותרת 70.

בנסיעה רכב מלפניי נסעה לאט, כמובן יצאתי לעקיפה, לאחר מספר מטרים, נהגת החליטה שהיא לבדה בעולם, נוסעת בנתיב השמאלי, אולי ב50 קמ'ש.

בלא ברירה עקפתי אותי מהשמאלי תוך כדי התמוטטות עצבים. לאחר העקיפה פתאום הייתה אבן בכביש ונאלצתי להאט על מנת לא לפגוע בה.

הנהגת החליטה שהיא נשיאת המדינה והנוסע שלידה התחיל לצעוק, להשתולל, הישראלי הממוצע, ובצומת הבאה הוציא מצלמה וצילם אותי.

איך תגידו לי? איך? הוא נוסע איך שבא לו, גורם לתאונה וודאית, ועוד אחרי הכל בא בטענות כאילו הוא הקורבן?

איך אתם אומרים? נהיגת עולם שלישית? פשוט בזיון.

פורסם

לא היית צריך לעקוף מהימין (אני מתאר לעצמי שזו שגיאת כתיב) אלה להמתין בסבלנות.

הישראלי הממוצע הוא זה שלא סבלני, תהיה סלבני חביבי זה שווה הכל כמה שזה קשה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אכן שגיאת כתיב. כמובן שאחרי כמה מטרים שהיה מתאפשרת העקיפה.

כנראה שהנהג חשב שרציתי בכוונה לתת ברקס, אבל זו לא כוונתי הייתה. והוא חשב שהוא יצלם ויכניסו אותי לכלא.:lol:

בכל מקרה האם יש כוח לצילום הזה מהאזרח?

פורסם

במידה והוא יגש לתחנת המשטרה ויכתוב דוח מפורט על העברה שביצעת, אתה יכל לקבל זימון לתחנה לבירור, וניתן להנפיק לך דוח.

אם הוא צילם תמונת סטילס בודדת, לא ניתן לקבל על כך דוח.

סע בזהירות

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל עוד אין בידו הוכחה שמציגה את העבירה כולל מספר הרכב לא ניתן לכתוב דוח, מילה שלך נגד שלו. מבחינתך עשית לו פרצוף והוא רצה להתנקם.

אם מזמינים אותך לחקירה תתיעץ עם עו"ד כך שלא תסחט ממך הודאה בקלות

פורסם
כל עוד אין בידו הוכחה שמציגה את העבירה כולל מספר הרכב לא ניתן לכתוב דוח, מילה שלך נגד שלו. מבחינתך עשית לו פרצוף והוא רצה להתנקם.

אם מזמינים אותך לחקירה תתיעץ עם עו"ד כך שלא תסחט ממך הודאה בקלות

גם זו גישה של ישראלים - לעשות פרצוף לנהג אחר. בגרמניה זו עבירה שקנס של 1500 אירו בצידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם זו גישה של ישראלים - לעשות פרצוף לנהג אחר. בגרמניה זו עבירה שקנס של 1500 אירו בצידה.

בגרמניה אין הגבלת מהירות... שיוכיח שלא חלפתי לידו מהר תוך כדי התעטשות

:crazyeyes:

פורסם
בגרמניה אין הגבלת מהירות...

היית חייב להזכיר את הנקודה הרגישה הזו?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

הטעות שלך שבמקום לנסוע בשקט התחלת לעקוף, לעקוף ועוד פעם לעקוף.. וזה מה שהנהג הישראלי האידיוט עושה בקביעות במקום פשוט לנסוע.. כל כך קשה פשוט לנסוע רגיל וזהו?

פורסם

באמת? כשבנאדם נוסע 50 בנתיב שמאלי (שזו עבירה בפני עצמה) בכביש של 70, אתם תשבו מאחוריו ותחכו שהוא יסיים לחטט באף/לחלום/לדבר בטלפון/להתאפר ועוד מיני דוגמאות?

לחכות קצת, ברור, להבהב עם אורות גבוהים - ודאי. אבל כשמי שלפניך לא מודע למתחרש סביבו? אני בורח. גם אם מימין.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

קבל תשובה מוסמכת:

1. מבחינת החוק האזרח יכול להגיש עליך תלונה במשטרה, בה הוא ימסור את עדותו באשר לעבירה שלכאורה ביצעת. מבחינת החוק היבש זה אמור להיות שקול לדו"ח שנותן לך שוטר שראה אותך מבצע עבירה (הרי הדו"ח מבוסס על עדות השוטר). בהמשך יחליט קצין החקירות האם לסגור את התיק או להזמין אותך לחקירה. אחרי חקירתך יוחלט האם להגיש כתב אישום.
  2. במקרה שלך, אם בכלל האזרח יגיש תלונה, רוב הסיכויים הם שהתיק יסגר מחוסר עניין לציבור (למרות האינטרס הצבורי לחקור ולהעניש עברייני תנועה, במקרה זה מדובר על משאבים רבים של המשטרה בקשר לתלונה הזויה של אזרח שמסתכמת במילה שלו מול מילה שלך).
  3. אגב, תמונת סטילס לא מוכיחה כלום, חוץ מעבודה שהצלם ראה אותך נוסע במקום מסויים. תיעוד בוידאו יכול לתעד את העבירה עצמה.

בקיצור, אני במקומך לא הייתי דואג.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
באמת? כשבנאדם נוסע 50 בנתיב שמאלי (שזו עבירה בפני עצמה) בכביש של 70, אתם תשבו מאחוריו ותחכו שהוא יסיים לחטט באף/לחלום/לדבר בטלפון/להתאפר ועוד מיני דוגמאות?

לחכות קצת, ברור, להבהב עם אורות גבוהים - ודאי. אבל כשמי שלפניך לא מודע למתחרש סביבו? אני בורח. גם אם מימין.

תהיה אתה בעצמך בימין.

אנשים לא רוצים להבין את הקסם בלנסוע פשוט בלי דרמות.

פורסם
50 קמ"ש במקום 70 זו לא סיבה מספיק לגיטימית לעקוף? זה כמעט כמו לנסוע רוורס

כן, אבל באיזשהו שלב צריך להתייאש. אם אתה נתקל ברכב אחד ממש איטי ועקפת אתה בסדר. אם אתה מוצא את עצמך עוקף, עוקף ועוד פעם עוקף, אתה לא בסדר.

• תוכן חדש...