Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד בעדיפות לטורנטים (לא ראיתי אף פרק...)?

ב pirate bay מצאתי טורנט של עונות 1-6 אבל הוא ייקח לו חודשים עם כמות המקורות הקיימים לקובץ...

פורסם

דווקא דבר כזה לא מחפשים בטורנטים.עדיף אתרי צפיה ישירה או הורדה ישירה, אם זה בסדר.

אם אתה לא מכיר את השיטה - זה ממש פשוט ותמצא הרבה הסברים ברשת.

תגגל 24 עונה ראשונה וכבר בדף הראשון תופנה ל-horadot.net או idown או wnet שהם טובים למטרות כאלו.

יש אתרי הורדה ישירה בחינם או בתשלום, שלרוב הוא זול מאוד. על כל דבר אפשר להתגבר.

אם לא מצליח בפעם הראשונה (בחלק מהשרתים מעדיפים שתתיאש ותשלם על מנוי) תרענן כל כחצי דקה ובסוף משהו תופס.

אגב: מספר המקורות שאתה רואה באיתור הוא לא בהכרח מה שיהיה בפועל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם אתה מאיזור המרכז, יש לי את כל העונות של 24 אצלי במחשב.

אתה מוזמן לבוא עם DOK של מליון ג'יגה ולהעתיק :)

בחישוב זריז זה יוצא 9 ג'יגה לעונה בערך.

8 עונות = 72 ג'יגה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רוכב בודד , מצטער לחלוק עליך , אבל אין דבר שלא ניתן למצוא בטורנט , TVR , נסה להשיג הזמנה ל TV TORRENTS.ro

יש שם הכל , או לחילופין לאתרים הגדולים דוגמת IPT , TL , אפילו הביטס הישראלי HEBITS , נראה לי שיש שם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

Tvr_speed_12 - נתתי לטורנט לעבוד קצת במחשב וזה מתייצב לי על 500+/-,יום-יומיים וזה אצלך בלי לזוז מהבית :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...