Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רכב שאוהב להשמיע רעשים גם מהפלסטיקה וכמו כן אני שומע מכות גם מכיוון הבולמים הקדמיים

כאשר עוברים מהמורות למיניהן.

רציתי לקבל חוות דעת של מבינים על מצבן של כריות הבולמים אשר צילמתי מקרוב ברכב, ראיתי כי יש עליהן סדקים של יובש

וכו' אבל איני יודע כמה זה קריטי.

תודה מראש וחג עצמאות שמח :-P

left1 (Custom).jpg

left2 (Custom).jpg

right1 (Custom).jpg

right2 (Custom).jpg

right4 (Custom).jpg

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

הסדקים שבתמונה לא אמורים להצביע על בעיה או התופעה שאתה מרגיש ואפשר לסחוב עם זה עוד המון זמן ככה. הייתי ממליץ ללכת יותר לכיוון של בוקסות משולשים/תפוחי פרונט בלויים.

:)
פורסם

לפי מצב הכריות נראה שהם התעייפו במרוץ השנים!

תחליף לחדשות ,אבל הרעש לא מחייב שזה מכריות הבולמים.

תבדוק תפוחי הגה ובוקסות של משלושים עליונים ותחתונים .

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
לפי מצב הכריות נראה שהם התעייפו במרוץ השנים!

תחליף לחדשות ,אבל הרעש לא מחייב שזה מכריות הבולמים.

תבדוק תפוחי הגה ובוקסות של משלושים עליונים ותחתונים .

יוגב,

אני חושב שחבל על הכסף של כריות חדשות וניתן לסחוב עם כריות אלה עוד המון המון זמן. הגומי מעט התייבש שזוהי תופעה שקיימת כימעט בכל חלק העשוי גומי ברכב. ממצב של סדקים בגודל כזה ועד לקרע רציני בכרית הדרך עוד ארוכה.

:)
  • תוכן חדש...