Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב שקודה.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 536
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פאביה היא סמל רוחני, דרך חיים. מאיזו סיבה אתה מרגיש צורך להתעסק בזוטות חומריות שכאלה?

נאלץ לגנוב לך...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אין מה לעשות, ככה זה בפורום בכל דור ודור (אינטרנטי - זה דור קצר יותר, מחזיק שנתיים-שלוש) קמה אלילת פורום חדשה. זה התחיל ב-106 רעלי. אחריה הקליאו ספורט. גם למיאטה ולגולף GTI היו את התקופות שלהן. אבל בסופו של יום, קמה היורשת, הפאביה. וזה עידן הזהב שלה.

דרך אגב, הסמלון פאביה שלי, הכי שווה. (בעיקר כי קשה לראות שזאת פאביה :lol::twisted: )

פורסם
אני לוקח אותך בהליכה, נקמיצ'י.

איזה תחת יש לפאביה הזו :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
גם אני רוצה פאביה... אבל אין תקציב :-(

דיזל סטיישן מונית לשעבר?

פורסם

אני שמעתי שכל הסיפור במשחקי הכס התחיל מזה שהmad king היה עושה צלחות עם הפאביה שלו בחניה של ווינטרפל

וגם:

24mcdhg.jpg

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
המנוע של הפרארי החדשה לקוח במקור מהשקודריה הזו :D

.....

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
.....

במקום "......" פשוט כותבים "פאביה" :D

• תוכן חדש...