Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחניון הרב קוק בכתרם התימנים, ת"א - פולקסווגן שירוקו סטיישן צהובה, מדבקת טסט אחרונה מ 2002. נראית לא זזה המון זמן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי רכב אספנות- גם אני מעוניין בטרנספורטר - ברשותי אחת במהלך שיפוץ - האם גם ברשותך? אם כן אתה מוזמן ליצור איתי קשר בנושא -

גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

על כביש בבקעה קרוב לכוכב הירדן יש על עמוד במחסן חקלאי רכב שנראה תוך כדי נהיגה כשהעצים מסתירים כפרינץ.

בבית שאן על הכביש המקיף הצפוני פיאט 600/500 גם כן על עמוד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בחניון הרב קוק בכתרם התימנים, ת"א - פולקסווגן שירוקו סטיישן צהובה, מדבקת טסט אחרונה מ 2002. נראית לא זזה המון זמן.

אין כזאת חיה.

אולי אתה מתכוון לפסאט סטיישן שבשנתונים של השירוקו MK1 היו די דומות, בערך.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברחוב רבינוביץ' בקרית היובל בירושלים, עומדת למכירה כבר זמן ארוך פולקסווגן גולף קבריולט שנת 81.

הרכב נראה במצב לא מלהיב חיצונית ואין לי מושג מה הבעיות המכניות שמסתתרות מתחת למכסה המנוע, אבל מי שרוצה מוזמן להתקשר לבעלים:

054-4249485

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

ברח' ההסתדרות (50 בערך) בגבעתיים קאפרי דור שני עם רקבונות לא קלים אבל לדברי אחד השכנים הגיעה בנסיעה והבעלים פתוח להצעות.

לא יודע מאיזו שנה היא, אבל אותו שכן טוען שהיא כבר אספנות. עושה רושם שהיא 1.6 אוט'.

פורסם

סיבוב בעיר עם הדיגיטאלית הניב:

רנו 12 שהינו רכב נדיר מאוד לפי דעתי - בקושי רואים כאלו נוסעות.

גולף דור 1 שגם דיי נדירה ובקושי רואים.

2 מכוניות שהייתי רוצה שיהיו לי!!!

רנו 12 . .jpg

רנו 12 .jpg

גולף 2.jpg

רנה.jpg

גולף 4 .jpg

גולף.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

דרך אגב צירוף מקרים אתמול פגשתי מישה שמוכר רנו 12 שנת 79 אוטומט נוסעת עם טסט.

דורש 2000 ש"ח.

שווה לקנות ולשמור עד 2009 ?????

גולף 3 .jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

נצפתה ביישוב החרדי אלעד, ברחוב אבטליון (באחד מהחניות הפנימיות שלו) טריומף, אני חושב שהארלד, לא הספקתי לראות בוודאות, ייתכן שדגם אחר, הרכב נראה במצב מצוין.

לצורך מי שמכיר ויכול לזהות, היו לו שפיצים בכנפיים האחוריות, המראה שונה מהתמונה למטה, אבל זה מה שהיה לי ב"שלוף"...

תמונה של רכב פחות או יותר דומה למה שראיתי, להמחשה בלבד:

p9060003.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...