Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי באוטו רדיו דיסק של PLUSE AUDIO

דגם CM220, התוצאות עליו רק בעברית, זה סתם משהו גנ'רי.

עכשיו השאלה היא אם אמורה להיות לו יציאה PRE AMP או בכלל לא מוגבר אפילו לא הPRE AMP ואז אני יכול לחבר למגבר טוב בלי לאבד איכות בגלל שהרדיו דיסק ג'נרי ?

אגב מה מומלץ למוזיקה איכותית שממש לא צריך באסים מתחת ל45 הרץ (DREAM THEATER, DIRE STRAITS,PINK FLOYD, LIQUID TENSION, SCORPIONS וכאלה) מבחינת הרמקולים ? סאב מיותר לגמרי אני בטוח, בכסף שלו עדיף לי להשקיע על רמקולים ומגבר יותר טובים. יש לי סאב בסלון ובחדר ואני רואה שזה מאוד מאוד מיותר למוזיקה שלי אם יש רמקולים טובים ולא איזה לוויניים או משהו עם תחום צר. האוטו הוא שברולט קאווליר (99), אז כדאי לי לקנות שני קומפוננטים ברמה טובה לכל דלת (מקדימה, לא אכפת לי מאחורה איך שומעים), או שכדאי לקנות רמקולים פחות טובים ואז לשים ב2 הדלתות הקדמיות ועוד 2 בבגאז למעלה?

סך הכל אם אני אקנה זה יהיה תקציב 1500 מקסימום ואני כנראה אלך על יד שניה כי אני נורא רגיש לאיכות. עזבו דגמים בינתיים, עדיף לקנות 2 קומפוננטים לדלתות ומגבר ? (יש מצב שבדלת נכנס רק רמקול קטן מדי ואז עדיף לשם שם טוויטר ומאחורה קומפוננטים)

פורסם

זו הפעם השלישית שאני רושם לך הודעה !!(האניטרנט המסריח של הפלאפון של החברה :evil:)

היום כ-70% מהמכוניות עובדת בצורה של זוג קומפוננט קדמי וסאבוופר מאחורה.

רמקוליים 6/9 במגב האחורי מומלצים בעיקר לאנשים שעובדים בלי סאבוופר . בנוסף לכך הרמקול הזה הוא רמקול, שאין נאמר בפשוטת, נועד בכדי לעשות רעש. העצמה אכן יכולה להיות חזקה יותר, אך על כל פלוס יש מינוס, והיא גורעת מהאיכות.

אני לא שומע או מכיר כל כך טוב את סוג המוזיקה אותו אתה שומע, אבל אני כן יכול להמליץ לך על התקנת סט קומפוננט קדמי, סאבוופר קטן 10" ומגבר שיגביר את האלמנטים.

גם אם אין יותר מידי באסים בסגנון המוזיקה, התדרים הנמוכים חשובים וסאבוופר פשוט משלים את הסאונד.

מה כן, גם אמרתה שאין ברצונך שייראו שיש לך מערכת. את ה6/9 כולם יכולים לראות כיוון שהם נמצאים על המגש האחורי ורואים אותה דרך השמשמה האחורית.

בתקציב המחיר שלך זו אכן בחירה נכונה לקנות מוצר מיד 2. ככה אתה תוכל לקבל איכות טובה יותר מקניית מוצרים חדשים באותו סכום הכסף.

פורסם

האופציה הטובה היא לשים קומפוננט קדמי במידה 6.5" מוגבר כראוי.

אין תחליף לר"ד איכותי, אתה יכול לפצות על כך ע"י שיפור דברים אחרים, אך המקור יהיה מוגבל מראש.

קח ר"ד של חברה נורמלית מיד שניה, באזור ה- 400 ש"ח תוכל למצוא משהו טיפה יותר מבסיסי, ב- 250-300 תוכל למצוא בסיסי יותר טוב משלך.

קומפוננט סביר כמו מורל טמפו, עדיף לקנות חדש- 500 ש"ח.

מגבר 2 או 4 ערוצים לא מדבקה סיני, מיד שניה ב- 600 שקלים בערך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ואיש חשבתי יש יציאה לא מוגברת ואז אין השפעה לאיכות של הרדיו דיסק, באסה.

למה אתה ממליץ על רמקולים חדשים? לא עדיף משהו יד שניה?

ואגב כולם מסכימים שכדאי רק קומפוננט קדמי בלי עוד רמקולים לבגאז בתקציב כזה ?

• תוכן חדש...