Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע בדיוק שילמתי את מלוא התשלום על הרכב שלי ,רק היום קיבלתי הודעה שהרכב יסופק ב18 לחודש.

רציתי לשאול למה כ"כ הרבה זמן ? הרי לפי ההזמנה כבר יש מס' רישוי (מסתיים ב75 אגב).

ובחוזה רשום 10 ימי עבודה מיום התשלום.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

שבוע שעבר, ז"א בין ה24-30, נניח והזמנת ב28 (יום ה')

זה אומר שמאז עברו חמישה ימי עסקים, לא כולל יום ה' 28.4

זה אומר שעד ה12 חייבים על פי החוזה לספק לך את הרכב, זה מה שאני יכול להסיק.

פורסם

נו, תעשה חישוב.

ממחר עד ה18 יש 13 ימים.

באמצע יש שתי שבתות+יום הזכרון ויום העצמאות.

תחסר את זה ותראה שהגענו ל9 ימי עסקים, הם עומדים בחוזה.

פורסם

צודקים , תודה בכל אופן ועוד שאלה

ראיתי דוושות (גז , ברקס וקלאצ') מגניבות לפג'ו באיביי , מאלומניום מקוריות של פג'ו.

אני יודע שיש מכס על חלקי רכב ומעל 50$ אבל השאלה אם אני צריך אי אלו אישורים ממשרד התחבורה כדי לקבל אותם.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
צודקים , תודה בכל אופן ועוד שאלה

ראיתי דוושות (גז , ברקס וקלאצ') מגניבות לפג'ו באיביי , מאלומניום מקוריות של פג'ו.

אני יודע שיש מכס על חלקי רכב ומעל 50$ אבל השאלה אם אני צריך אי אלו אישורים ממשרד התחבורה כדי לקבל אותם.

לא בשביל דברים כאלו, בנוסף ישנה אפשרות לבקש מהמוכר שירשום על הפריט שמחירו הכולל (יחד עם המשלוח) הוא פחות מ$50, לרוב לא יגידו לך לא, ותעקוף את המכס.

פורסם

אממם האמת שלא חשבתי על זה , אבל לא נראה לי שהוא יסכים.

אגב , זה משלוח EMS אין לי מושג מה זה אומר ,זה משנה ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
EMS זה דואר אקפרס, יוצא באותו יום בדואר אוויר מהיר ומגיע בערך יומיים אחרי ביצוע ההזמנה.

יפה , זה יכול לעזור לי לעקוף את המכס (במקרה שהם בכל זאת ירצו לדפוק אותי) או שזה לא ממש משנה ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
יפה , זה יכול לעזור לי לעקוף את המכס (במקרה שהם בכל זאת ירצו לדפוק אותי) או שזה לא ממש משנה ?

EMS עובד דרך מכס לא משנה מה לצערי :/

פורסם
תודה רבה לך

דרך אגב, שלחתי לך בפרטי שיחה עם מוכר מאוד מוכר, עד כמה זה פשוט לבקש שירשום שמחיר המוצר הוא מתחת ל50 על מנת לא להיעצר במכס.

פורסם

תודה

האם יכולה להווצר בעיה מבחינת תקינות ? כלומר , שוטר או בוחן יכולים להוריד אותי מהכביש ? או לא לעבור טסט ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...