Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר טס לארה"ב וחשבתי לבקש ממנו לקנות עבורי סמארטפון כלשהו.

בארץ אני חושב לקנות HTC Desire (לא מעוניין להשקיע מעבר ל-2000ש"ח, אבל אולי מארה"ב כדאי כבר לקנות את ה-HTC Desire HD או גלקסי S2?

יש מכשיר מוצלח אחר?

הפרש המחירים מצדיק את הרכישה בארה"ב?

האם ישנם מכשירים שניתן לקבל עליהם אחריות יבואן גם בארץ, אפילו אם נקנו בארה"ב?

ואם כבר - יש אתר ZAP אמריקאי?

תודה.

פורסם

באחת החנויות שבררתי לגבי קניית דיזייר, אמרו לי שבארה"ב בקושי ניתן להשיג את המכשיר.

למה אתה רוצה לקנות אותו שם? בארץ אתה יכול להשיג אותו ב1800-1900 ש"ח.

באיזו רשת סלולרית אתה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בדרך כלל אני ממליץ להקשיב לדברי חכמה של psychuil, אולם הפעם יש בליבי דחף להוסיף ואף לחלוק על דבריו.

קודם כל צריך לבדוק האם המפעיל הסללורי שלך בארץ עובד בתדרים שדגם אמריקאי תומך בו.

חבל מאוד לקנות מכשיר שלא יתמוך בדור 3 בארץ.

פורסם

Ahbarony, הנחתי שזה מובן מאילו.

בכל מקרה, למה לכל הרוחות לקנות דזייר, אם התקציב שלך זה 2000 ואתה קונה בארה"ב? זה מכשיר עתיק.

יש לך את הDHD והאסטריקס במשהו כמו 1900.

וmax2005b, אני מעדיף לא להיות כבול ומחוייב לחארות האלה. ההחזרים הזה משתלמים רק לאנשים שהחשבונית שלהם היא 200+ ש"ח בלי המכשיר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מצרטרף לשאלה עד ה-2000 ש"ח

מה עדיף?

דיזייר אס

X10 עם גרסא עדכנית

או מיילסטון

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני נמצא ברשת אורנג', אבל זכרתי שהיום שלושת הרשתות עובדות באותם התדרים.

עשיתי בדיקה קצרה - חיפשתי בעיקר דיזייר, DHD וסמסונג גלקסי - ממה שראיתי המחיר בארה"ב לא זול משמעותית כמו שחשבתי ואני לא יודע אם שווה לאבד אחריות בשביל 10-20% הנחה.

מה שכן, בEBAY יש מחירים לא רעים שאולי אבדוק אותם.

תודה.

פורסם

שווה לשקול גם הזמנת המכשיר מאנגליה, המחירים זולים משמעותית מהארץ והן עלות המשלוח.

clove.co.uk או handtec.co.uk

אתר מקביל לZAP הוא ללא ספק amazon האמריקאי, מספר הרב ביותר של ביקורות פר מוצר, אפשר למצוא שם ביקורות כמעט לכל מוצר שקיים.

יש דיבורים על כך שאמזון יפתחו בקרוב מחלקת רכב אז בכלל תהיה חגיגה. :-D

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הייתי באנגליה לפני חודש וחשבתי לקנות שם, ולקבל החזר מס בשדה התעופה - אותו סיפור, של מחיר שלא בטוח שמשתלם, בהתחשב בכך שאין אחריות.

בעניין הדיזייר המיושן - אני לא מחפש מכשיר דגל. אני בטוח שהדיזייר יהיה מספיק, כל עוד ניתן יהיה לעדכן את מערכת ההפעלה.

אמנם בארץ חיפשתי עד 2000ש"ח (מחיר הדיזייר פה עד לפני חודש בערך), אבל אם לקנות בזול (חו"ל), אז עד 1500.

פורסם

בארה"ב לא תמצא HTC DESIRE HD. יש את הדגם המקביל (יש לי אותו) HTC INSPIRE 4G (שדרגו לו את המסך לSLCD ויותר זכרון אחסון).

מכשיר מדהים מכל הבחינות, אין מצלמה קדמית אם חשוב לך שיחות וידאו, אבל הבעיה שהוא לא תומך 3G באורנג' וסלקום, רק בפלאפון ורק בתדר 850.

לדעתי חפש מכשירים כמו הINCREDIBLE S או GOOGLE NEXUS S.

ברשת מסתובבות הרבה שמועות על בעיות בATRIX.

SENSATION עוד לא יצא...SGS2 לא תשיג במחיר שאתה רוצה בחיים.

עריכה: אני מוסיף גם LG OPTIMUS X2 בסביבות 650-700 דולר ואם אתה מפרק את המכשיר מהקופסה ומצהיר שזה המכשיר שלך ומתחמק ממכס, זה לא רע בכלל.

• תוכן חדש...