Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז אחותי הביאה לי את האייפון שלה במתנה. האייפון הקודם לא החדש. כרגע יש לי סמסונג עם הטאצ' בלי שום תוכנית אינטרנט מאורנג', משמש אותי כפלאפון רגיל ומדי פעם להודעות ס.מ.ס, לא יותר מזה.

אני מעוניין להעביר את הסים שלי לאייפון אבל לא מעוניין ללכת לאורנג' ולעשות תוכנית לאינטרנט. יש דרך ליסגור את האפליקציות האלה באייפון שהוא לא יתחבר לאינטרנט בעצמו כדי שבסוף החודש אני לא אקבל הפתעה בדמות חשבון מנופח? אני רוצה פשוט לעביר את הסים שלי מהפלאפון שלי לאייפון בלי שמשהו ישתנה בחשבון החודשי שלי.

יש לי בבית אינטרנט אלחוטי וכך גם בעבודה, האם אני אוכל להתחבר איתו רק דרך האינטרנט האלחוטי הזה בחינם?

חוץ מזה נשארו באייפון מלא מספרי טלפון שלה ותמונות, מה אני צריך להוריד ואיך אני מוחק את הכל? לשים את הסים שלי עכשיו או אחרי שאני "מנקה" את כל המידע הזה ששמור באייפון?

ומצטער פשוט אני לא מבין באייפון כימעט שום דבר ואחותי לא ידעה לענות לי לחלק מהשאלות ורציתי לישאול אנשים שיודעים ב100%. תודה:-D !

פורסם

זה אייפון 3g\3gs אתה יכול לשים את הסים מהסמסונג. כדי לסגור את שירותי האינטרנט- הגדרות-כללי-רשת ותסגור את הלשונית של שירותי דור שלישי.

גלישה בwifi לא קשורה למפעיל הסלולר והיא על חשבון בעל הראוטר\אקאונט.

אין חשיבות למחיקת המידע לפני או אחרי. המחיקה היא דרך האיטיונס (או במכשיר אחד אחד, במקרה של תמונות ניתן למחוק מהמכשיר רק מה שצולם על ידו ולא מה שסונכרן מהמחשב). זה מכשיר פתוח? אם כן אפשר לעשות ריסטור מלא. אם לא- לך ל"בעל מקצוע".

לבסוף, אייפון זה מסובך ובעל מצבי רוח, השימוש בעצות לעיל על אחריותך.

פורסם

המכשיר לא פרוץ ואני גם לא מעוניין לפרוץ אותו.

ומה הכוונה ב"מצבי רוח"? הכי חשוב לי לא לקבל חשבון פתאום על איזה שירותי אינטרנט שאני לא רוצה, זה יכול ליקרות אפילו למרות שאני אסגור את מה שאמרת לי לסגור?

פורסם

מצבי רוח זה אומר שאם הוא במקרה מארה"ב (אולי אפילו אחותך לא יודעת מאיפה) ואתה תעשה לו ריסטור יהיה לך אחלה של משקולת נייר מנגנת כי טלפון זה לא יהיה בזמן הקרוב.

בעיקרון שמנטרלים את שירותי הדור ה3 כל השירותים המתקדמים מבוטלים, בטל גם את "נתוני סלולר" ו"גלישה בעת נדידה", לכן לא אמור להיות חיובים. אולם, החבר'ה שם מאוד יצירתיים לאחרונה ובמידה וכן משהו בטעות יהיה מופעל ואין לך חבילת אינטרנט אתה תשלם הון (יכול להגיע לסכום מטורף).

העצה הכי טובה היא לגשת אליהם ולברר, למרות שברור שתצטרך לעמוד במסכת העינויים.

פורסם

לפי מה שאתה אומר אני לא אקח סיכון, אני אקפוץ איתה לאורנג' ואברר את הכל. תודה. בכל מקרה המכשיר נקנה באורנג' לפני כמה חודשים, פשוט אמא שלי שינתה את התוכנית שלה לפני כשבוע וקיבלה את האייפון החדש, אותו היא לא צריכה והעבירה לאחותי, והישן עבר אלי. אני משלם בממוצע 180-200 שקל בחודש עכשיו, מהם יורד לי סכום מסויים על הסמסונג טאצ' הזה שניקנה לפני כשנה וחצי. אם הם יציעו לי משהו בסכום דומה כולל אינטרנט אז יהיה שווה לעשות. אם לא אני אשאיר לה את האייפון הזה וזהו:| .

פורסם

בבקשה.

ב200 שח אתה מקבל אייפון 4 כולל אינטרנט ומסרונים בלי הגבלה (מס דקות משתנה). את הישן תמכור, יש שוק, זה הטויוטה של הטלפונים המשוגעים קונים כל אייפון מכל דגם, אם הוא נקנה בארץ אין בעיה וסכנה שינעל. בהצלחה.

פורסם

Z4, מקש ה7 אצלך במקלדת קצת חלש,

המחיר לאייפון4 היום אצל המפעילות כ7200 ש"ח. כמובן פרוס ל36 תשלומים.

זה קצת יותר מכפול מהמחיר בחו"ל שעומד על כ3100 ש"ח לאייפון פתוח ללא התחייבות באירופה.

לגבי פחד מחיובים מיותרים וכו' מאורנג' - בקש חסימה מוחלטת לגלישה בארץ ובחו"ל וזהו. כמובן תעד (בקש מהם פקס או מייל או הקלט את השיחה) וזהו.

אתה לא צריך תוכנית מיוחדת ולא חייב חבילת גלישה ולא צריך סים דור טיפשי ושום דבר. אין צורך אפילו שתגיד לאורנג' שיש לך אייפון. בקש חסימה לגלישה וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמו ש WIL כתב, הכי טוב לבקש חסימה לגלישה באינטרנט, וככה תמנע מחיובים מיותרים.

אפשר גם לחסום את הגלישה דרך האייפון, אבל מנסיון, אני לא יודע איך, אבל מידי פעם

המכשיר מצליח לקבל או לשלוח בייטים בודדים, שבסוף גורמים לחיוב של 10-20 שקלים,

וזה מעצבן מאוד, אבל לך תתווכח עם פלאפון/אורנג'/סלקום שלא גלשת...

כמובן שתוכל לגלוש WIFI בכל מקום שיש לך חיבור כזה, ולדעתי זה מספיק.

וד"א, בפלאפון המכשיר עולה 4316 ש"ח, כמובן פרוש ל 36 תשלומים.

פורסם

עכשיו אני חוזר מאורנג', והאמת הופתעתי, עד כמה שהשרות שלהם זבל והיחס גם.

קודם כל אני חייב לציין שביררתי איתם והם אמרו לי שאני לא משלם על הסמסונג, משמע שאין לי התחייבות. התוכנית שלי זה תוכנית ישנה של 179 ש"ח בחודש שכוללות 200 שיחות ו100 הודעות. ביקשתי להישאר עם אותו סכום ושיחברו לי את האייפון לאינטרנט והם סירבו. הם אמרו לי או שתקח אייפון 4 עם תוכנית גלישה ו500 דקות שיחה ולא זוכר כמה הודעות ב200 ש"ח לחודש או שתביא את האייפון שלך, תשאר עם 200 שיחות שלך ו100 הודעות ונחבר אותך ל1 או 2 ג'יגה (לא זוכר בדיוק) אינטרנט באותו סכום (199 ש"ח). לא מבין את ההגיון, יש לי מכשיר אייפון 3g ואני אשלם את אותו הסכום שמשלם בן אדם שמקבל מהם אייפון 4 והוא גם מקבל יותר שיחות ממני?!...בכל מקרה אני לא בן אדם שמתווכח וצועק (מה שכניראה צריך לעשות בארץ בישביל לקבל משהו) אז פשוט אמרתי שאני אבדוק ברשתות אחרות מה הם מציעים והלכתי משם.

בן אדם שיש לו מכשיר לא יכול לקבל תוכנית טובה כי הם רק רוצים שאנשים יתחייבו להם לשלוש שנים...לא מעניין אותם כלום יותר:evil:

פורסם

אייפון 4 עולה היום 3888 ש"ח באורנג', פרוש ל36 תשלומים. סה"כ 108 ש"ח בחודש, שמזוכים אוטומטית בשניה שעוברים את ה199 ש"ח בחודש.

אצלי זה ככה. אני חושב שלכולם מגיע ככה.

ואם הנציג שירות יגיד לכם שאין דבר כזה, תגידו לו שינבור יותר עמוק וחזק כדי למצוא את התוכנית שזה כן ככה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
לדעתי אסור להם לקשור בין התוכנית למכשיר. בלי קשר, אתה יכול לעבור לחברה אחרת,

במיוחד אם אין לך התחייבות על המכשיר או התוכנית.

כל הקונץ הוא שהם "לא קושרים אותך" וזה "בלי התחייבות" אבל אם תנטוש תשלם המון.

כמו שרשמו פה - מוכרים לך מכשיר ב4316 שקל, פרוס ל36 תשלומים. זה הרבה מעל המחיר האמיתי של המכשיר בשוק החופשי.

כל עוד אתה בתוכנית שלהם, אתה משלם 199 ומזכים אותך על ה108 של המכשיר. כלומר אתה רק משלם 199 סה"כ.

ברגע שתרצה לנטוש אין בעיה - ואין התחייבות. אבל נשארו לך עוד 29 תשלומים על המכשיר...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

WIL הכוונה היתה לקשר בין התוכנית למכשיר במקרה שלו, שהוא אומר שאי אפשר לקבל

תוכנית נורמלית עם מכשיר שלך, ולדעתי חל איסור להגביל תוכניות אם אתה לא קונה מכשיר מהם.

לגבי החיוב זיכוי, זה ברור שזה מה שהם עושים, ואם תרצה לעזוב, תאלץ להמשיך ולשלם על

המכשיר את יתרת התשלומים.

לגבי לעבור חברה, היות ואצלו אין יותר תשלומים על המכשיר, ואין התחייבות על התוכנית, הוא יכול

לעבור לחברה אחרת ללא קנס, ולכן הצעתי לבדוק זאת.

• תוכן חדש...