Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני 3 שנים הדבקתי פס קישוט בצבע אדום על פח הרכב.

היום ניסתי להורידו אך הוא יבש וכל מילימטר מתקלף ...

איך אני מוריד אותו שלם ולא נלחם כל השבת?

פורסם

חמם אותו עם פן או משהו....

נסה להרתיח קומקום עם מים, חכה דקה שתיים ושפוך את המים לאט לאט על המדבקה, זה אמור להוריד אותה בלי בעיות...

פורסם

יש פן מיוחד לחימום דבק

יש אותו לנגרים (הם מסירים איתו פורמייקה..)

יש אותו גם לחנויות של אביזרי רכב (הם מישתמשים בו לתת גימור למדבקה בחלונות..לאצי אמיים בועות וכו..)

יש את זה גם אצל פחחים הם מייבשים איתו חלקים ברכב שאי אפשר לגעת בהם אחרי פחחות

אז גש לאחד המקומות האלו ותשאיל מימנו במקום את הפן (זה ניראה כמו מקדחה בלי מקדח)

אני עשיתי את זה להוריד 2 מדבקות פסים זוהרים ושמור מרחק אחד ושהיו יבשים כמה שנים על האוטו וזה מוריד בקלו ת עם שפחטל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בדיוק הרגע הורדתי 4 מדבקות שמור מרחק (!) ואחד של קומפיוטסט.

אתה יודע איך? פשוט הלכתי לפחח, (חבר שלי) ויש לו כמ מין פוליש כזה אבל עם גלגגל מגומי, פשוט מאוד הוא שם את זה על המדבקה מפעיל המדבקה מתחממת, והצבע נשר שלם לחלוטין !!! אפילו ללא שריטה ! אני עדיין המום.

פורסם
יש פן מיוחד לחימום דבק

יש אותו לנגרים (הם מסירים איתו פורמייקה..)

יש אותו גם לחנויות של אביזרי רכב (הם מישתמשים בו לתת גימור למדבקה בחלונות..לאצי אמיים בועות וכו..)

יש את זה גם אצל פחחים הם מייבשים איתו חלקים ברכב שאי אפשר לגעת בהם אחרי פחחות

אז גש לאחד המקומות האלו ותשאיל מימנו במקום את הפן (זה ניראה כמו מקדחה בלי מקדח)

אני עשיתי את זה להוריד 2 מדבקות פסים זוהרים ושמור מרחק אחד ושהיו יבשים כמה שנים על האוטו וזה מוריד בקלו ת עם שפחטל

השם הוא בלאוור.

פורסם

בידיוק ! אינ-אינגליש איטצ BLOWER

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בלוואר עולה יקר בצורה מטורפת לגמרי, אבל לפחות אם מישהו הולך לחפש בלוואר שידע שאכן קוראים לזה ככה ולא יגיד להם "פן מיוחד לחימום מדבקות" כי יצחקו עליו :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...