Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש רכב משפחתי מרווח (שלושה כסאות בטיחות מאחור) עבור משפחתי.

הרכב צריך לנסוע כ 3500 ק"מ בחודש ורצוי שיהיה חסכוני מאוד בדלק.

לדעתי אני זקוק לרכב דיזל ואולי אני טועה, יש כמה רכבי דיזל ששמתי עליהם את הדעת ואשמח לדעת עם הם בחירה טובה או שמומלץ לי בכלל רכב אחר.

תקציב זו השאלה...

האם לרכוש רכב בעלות של 15,000 ש"ח כמו סיטרואן קסארה או לחילופין להשקיע כ 30-40 אלף על פאסאט או אוקטביה ?

פורסם

השאלה שלך לא קשורה לייעוץ ברכישת רכב, זה כבר ייעוץ פיננסי. אתה צריך להחליט בעצמך מה הסכום שאתה מקציב לרכישת הרכב הבא שלך.

ולשאלתך, בק"מ כמו שלך עדיף לרכוש רכב דיזל, אם יש לך אפשרות לדעתי עדיף להשקיע יותר ולמצוא רכב יותר חדיש, מאחר ורכבים עם מנוע דיזל בד"כ עושים המון ק"מ בשנה ובתקציב של 15,000 ש"ח תמצא רכב שכבר "עשה את שלו"...

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

התקציב שלי הוא עד כ 40,000 ש"ח... אולי מעט יותר.

אני לא "צריך" מכונית משנתון גבוהה כדי להרגיש טוב עם עצמי, אני מחפש רכב שישרת אותי עם מעט תקלות ובנוחות.

לגבי אוקטביה, אני מבין שהרכב מומלץ אך הביטוח שלו בשמיים..

האם הפסאט אמינה?

יש המלצות נוספות?

פורסם

מגאן DCI הוא אחד הרכבים היותר חיסכוניים ובטיחותיים.

מכונית מרווחת, נוחה, שקטה. היתרון של מגאן הוא מחיר הקניה נמוך לשנתון יחסית מתקדם.

אותו יתרון יש גם לסיטרואן קסארה.

מה שאני מציע לך, לא להנעל על דגם מסויים, אלא לחפש במקביל בכל מיני כיוונים (דיזל, רצוי ידני).

כאשר תיכנס יותר למודעות בלוח יד 2, תתחיל להבין, שקשה מאוד למצוא רכב דיזל בתקציב שלך,שלא עבר קילומטראז' אסטרונומי, גם משנתון 2005-2007. רוב הרכבים שתראה במודעות הם מוניות או לימוד נהיגה בעברם - לא לגעת בהם.

אם תראה משהו מעניין, תבדוק את הרכב ואת התיעוד של הטיפולים, בסדר כרונולוגי ובהתאם לרישום של מד אוץ בקבלות. אם אין קבלות של הטיפולים, תמשיך האלה לחפש רכב אחר..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...