Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מודה בטעות. יצאתי אידיוט. ישבתי בקיה וזה רכב בליגה אחרת לגמרי. פשוט תחושה של אוטו אמיתי, מודרני ואיכותי. אז הזמנתי! לא מבין למה הייתי כל כך אנטי. פשוט דביל.

לא דביל ולא נעליים,לא צריך ליהיות סתם עקשן וזה שבדקת עוד אופציות זה כבר טוב וזה ששינת לרכב עדיף עוד יותר טוב.

אין ספק שרכשת את הרכב שנותן את התמורה הטובה ביותר בקבוצה הזו,תתחדש ותהנה,איזה צבע רכשת?

• תגובות 573
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי שהזמנתי 107 ביום מכירות של לובינסקי, שבוע שעבר. גרמתם לי לחשוב פעמיים לגבי הרכב.

ומחר אני הולך לסוכנות קיה להתרשם.

סוגייה אחת עוד פתוחה - מה לגבי ירידת הערך של אותה קיה פיקנטו? יותר נכון בהשוואה ל 107, המחירון של מי לדעתכם יצנח יותר מהר ובקצב יותר מסחרר? האם " 7 " שנות האחריות תתרום לפיקנטו להיות נבדלת משאר הקיות שנמכרות ב שקל תשעים? :)

פורסם

חום מטאלי כי זכרתי שראיתי תמונה ודווקא אהבתי. הסוכן אמר שיש סיכוי טוב שיש אחת במלאי פשוט לא היה לו עם מי לדבר בחמש בערב. מקסימום אשנה את הצבע. לא ביג דיל. הבנתי שכל הצבעים מגיעים בתחילת יוני למרות שהסוכן לא הסכים בשום פנים ואופן להתחייב על תאריך ואפילו החתים אותי על חוזה שזמן אספקה יכול להיות שלושה-ארבעה חודשים.

בכנות? הייתי ממש אנטי קיה בהתחלה והגנתי על כבודה של 107, אבל אחרי ישיבה התרשמתי כל כך לטובה שפשוט זרקתי כרטיס אשראי על השולחן.

פורסם

איזה קיה נמכרת בשקל תשעים?

קיה סיד 2008 נמגרת ב80 אלף וקורולה 2008 נמכרת ב65-70 אלף...

שתיהם חדשות נמכרו באותו מחיר.

אף אחד לא יכול לחזות את העתיד, אבל גם ככה במחיר הזה אין לרכב הרבה לאן לרדת...

ואני מאמין ב7 שנות אחריות יתנו איזשהוא יתרון.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
חום מטאלי כי זכרתי שראיתי תמונה ודווקא אהבתי. הסוכן אמר שיש סיכוי טוב שיש אחת במלאי פשוט לא היה לו עם מי לדבר בחמש בערב. מקסימום אשנה את הצבע. לא ביג דיל. הבנתי שכל הצבעים מגיעים בתחילת יוני למרות שהסוכן לא הסכים בשום פנים ואופן להתחייב על תאריך ואפילו החתים אותי על חוזה שזמן אספקה יכול להיות שלושה-ארבעה חודשים.

בכנות? הייתי ממש אנטי קיה בהתחלה והגנתי על כבודה של 107, אבל אחרי ישיבה התרשמתי כל כך לטובה שפשוט זרקתי כרטיס אשראי על השולחן.

תודה רבה באמת, כבר חשבנו שמשהו משובש אצלך בראש... :lol: הפיקנטו "אוכלת" את כל סגמנט המיני בארץ. אין מה לעשות, היא פשוט הקניה הכי חכמה במחיר הזה.

פורסם
אני מודה בטעות. יצאתי אידיוט. ישבתי בקיה וזה רכב בליגה אחרת לגמרי. פשוט תחושה של אוטו אמיתי, מודרני ואיכותי. אז הזמנתי! לא מבין למה הייתי כל כך אנטי. פשוט דביל.

אבל איך וויתרת על המנוע האמין של טויוטה כבר כמה שנים בשביל איזה אחת קוראנית? :lol: טוב שלפחות הבנת שיש אנשים שמייעצים לך, ואומרים לך שהפיג'ו היא לא כזו אטרקצייה כמו שחשבת רק חבל שגם לא בדקת את הספארק ואז מגיע להחלטה סופית לפני שאתה שולל...

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

נבחרת לתגובה המרשימה והבוגרת ביותר לחודש מאי :wink:

כל הכבוד על הבגרות הנפשית ותתחדש על האוטו :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

TT

אני מקווה שלא התכוונת לחוסר פירגון מצידי בשלב כלשהו בשירשור הזה או אחר שכתבתי בו,

(אלה בכללי על הויכוח שהיה כאן בעמודים הקודמים)

אני ברמה הכללית תמיד כותב את מה שנראה לי ואת התחושות שלי מרכבים כאלו ואחרים, זו המטרה של הפורום.

בסופו של דבר ההחלטה היא של כל אדם לעצמו לפי התחושות שלו, וזה גם הכסף שלו.

לי לא ישנה אם תמכר עוד 107 או פחות אחת, או ספארק ומה שלא יהיה,

שוב, תתחדשו : )

so far so good so what

פורסם

קיבלתי הרצאה של חצי שעה מאבא שלי שקוריאה זה זבל, חרא ואוטו יתפרק עוד שנה. אמרתי לו שזה לא עניינו אני משלם ואני נוהג. הגיע הזמן שהוא יבין שהוא נמצא במאה ה-21. מה שכן אם האוטו יתקלקל אפילו פעם אחת אני אשמע כל כך הרבה "אמרתי לך!"

רק שנסגור קצוות אנחנו מקבלים מנוע עם תזמון שסתומים כפול, נכון?

פורסם
עכשיו קיבלתי הרצאה של חצי שעה מאבא שלי שקוריאה זה זבל, חרא ואוטו יתפרק עוד שנה. אמרתי לו שזה לא עניינו אני משלם ואני נוהג. הגיע הזמן שהוא יבין שהוא נמצא במאה ה-21. מה שכן אם האוטו יתקלקל אפילו פעם אחת אני אשמע כל כך הרבה "אמרתי לך!"

רק שנסגור קצוות אנחנו מקבלים מנוע עם תזמון שסתומים כפול, נכון?

קשקושים של מישהו שתקוע במאה הקודמת, בלי להעליב... :wink:

קוריאה מתקדמת בצעדי ענק ונראה כאילו מתחילה לעקוף את יפן (ראה מכירות יונדאי מול מזדה). חוץ מזה זה רכב המיני החדש ביותר כיום בעולם. כנס לאתר העולמי של קיאה ותקרא על המנוע.

פורסם

היי, אתה מוזמן לשלוח את אבא שלך, לראות את הקיה שאני מוכר עכשיו (פרייד) לרגל רכישת הפיציקנטו, האוטו שנת 2000, הכל במקום והאוטו כמו שד, הדבר היחיד שלא שרד את תלאות השנים הינו סך שמש בצד הנהג, אז הוא באמת סובל מדעות קדומות, כי בשורה התחתונה רכב ששומרים עליו כמו שצריך מחזיק יופי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...