Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:-D

הי,

שמי נטעלי.

אשמח מאוד להשתלב בפורומים באתר המקצועי והדינאמי הזה.

קוראת את ההודעות, בעיקר את הטיפים ואת האזהרות על מכמונות מהירות...

גילוי נאות-אני עובדת במח' השיווק של אווקס (החברה משווקת מערכת התראה בפני תאונות ).

אשמח להשתתף ואף ליזום דיונים בכל הקשור לבטיחות בכבישים, התמודדות עם היסחי דעת בנהיגה, תרבות נהיגה, מחקרים ומידע מהארץ ומהעולם בכל הקשור לבטיחות בדרכים וכן, גם להפריך כמה מיתוסים על נשים נהגות... (:

מאחלת לכולכם המשך שבוע טוב.

נטעלי.

פורסם

שלום וברוכים הנמצאים.

שמי מיקי ואוטוטו אני מהגר מירושלים לצפון לשם לימודים (ולא רק).ועד אז אני בן 32, חולה כרוני במחלת הגרוטאות.

יש לי ריקשה שנת 1991, ששירתה בשגרירות הפינית בתל אביב עם סיפור יפה הנוגע ללב. וגם יווה 1959, מלפני הפלישה הסוביטית לצ'כוסלובקיה (איכות!). ויש לי חיפושית יפה ממש 1982 (צהובה). ועוד אני בעלים של שני קטנועי פיאג'ו ליברטי 1991 זהים, האחד כחול והשני אדום. וגם יש לי אקורדיון ומורה בשם תום שמלמד אותי לנגן עליו, כלומר על האקורדיון, לא על המורה.

אז קיץ שמח :-D

פורסם

כן,שמי אדם,אני מגיע מדרום תל אביב,מתעניין ברכבי אופל ישנים לפרוק ומוכן לפנות חלפים ורכבים בסכומים סמליים בלבד,כמוכן אשמח לקבל חלפים שונים הקשורים לדגמי קדט 1400 ו1600 כולל גירים אוטומטיים ואביזרי המנוע.

טוב..אז זה לעת עתה,היו ברוכים בכל דרכיכם 8)

פורסם

שלום ,

בבעלותי רכב פז'ו 307 SW שנת 2003 7 מקומות.

לאחרונה יש לי בעיה עם ההגה(הגה כח).

תוך כדי נסיעה ההגה נעשה "קשה" ומאד קשה לסובבו.

אולם , במידה והאוטו עולה על מהמורה קטנה , פס הרעדה וכדומה הוא חוזר למצב תקין וקל לסובבו .

יצויין שניתן לתקן את התופעה ע"י כיבוי הסוויץ' , המתנה של רגע והתנעה מחדש.

בבדיקה במוסך כללי לא חסר שמן בתיבת הגה הכח.

אם למישהו יש פתרון או כיוון פתרון לתקלה , אשמח לדעת.

האם יש קשר למערכת החשמלית ?

תודה

יוסי ב.

פורסם

היי,

אני מאיה. אני בחורה :) בת 23 מאש-דוד.

נוסעת לי לאט לאט על רנו קליאו קטנה ואיכותית.

לאחרונה התחלתי להתעניין בפן המכני, מנסה לצבור ידע בעיקר

ומדי פעם מתעללת בקליאו הקטנה

שואפת ללמוד לחנות ברוורס :)

אישה זה כמו כביש, אל תהיה צודק, תהיה חכם !

פורסם

שלום לכולם קוראים לי אלי אני בן 26 מראשון לציון עובד בתחום ההייטק.

יש בבעלותי אאודי איי 3 מודל 99' 1800 (לא טורבו) מדהימה שהיא אהבת חיי כמו שכולנו יודעים, A3 ידועה בבעיותיה המכניות (הגיר הבוגדני הידוע לשמצה), אפילו שהיא עושה לא מעט בעיות, אני קשור אליה מאוד ולא יכול להפרד ממנה.

מוזיקה באוטו זה דבר שבלעדיו אני לא מוכן אפילו להניע אותה אז תמצאו אצלי הרבה שנות השמונים, THE TEMPTATIONS, והמון המון מוזיקה שחורה.

חוץ מזה אני גולש מגיל קטן, מנגן הרבה על גיטרה, ולאחרונה ביקרתי במוזיאונים של פורשה ומרצדס בגרמניה, חוויה שאני ממליץ לכל אחד מאיתנו לעבור.

יש לי תכנית מאוד בקרוב לצבוע את האוטו לשחור לשים ג'אנטים שחורים של לנסו להקטין את הלוחית רישוי האחורית להלחיף בקליות קדמיות לקסנון ואחוריות ללדים ולשיפ פנסי ערפל חדשים.

אני מבטיח לשים תמונות ברגע שכל הפרוצדורה תסתיים.

אז נעים מאוד וסוף שבוע מעולה לכולם.

• תוכן חדש...