Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמי מוטי אושר, בן 25 - עובד בחברת מסלולים

חולה הגה מלידה ועושה ככל האפשר לשנות את התרבות שלא קיימת וקידום הספורט המוטורי.

איש מכירות של מסלולים לחברות במהלך השבוע ומדריך נהיגה מתקדמת בסופ"ש

שבעה ימים בשבוע ועדיין נוהג. שאלוהים ישמור אותי.

נתראה בשרשורים

אם שם המשפחה שלך הוא לא לואב אז תעוף מהנתיב השמאלי ! - 8)

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמי בוריס, כרגע אני משרת בקבע באחד מבסיסי חיל האוויר שנמצאים איפשהו באיזור המרכז.

רכשתי לפני כמה ימים (כן כן) דייהטסו שרייד 92 עם נפח מנוע של ליטר וחיפשתי מקום שאפשר להשכיל בו על רכבים וכך הגעתי לכאן.

נעים מאוד.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

שלום לכולם שמי מוטי וכמו שכבר בטח הבנתם אני חדש פה, (אחלה פורום),

אני בן 25 ונהג חדש, רק עכשיו אני מתחיל להיכנס לכל עניין המערכות שמע לרכב, (מתחיל להתמכר:)),

אני כאן מאיזור הצפון ואני נוהג על סיטרואן סאקסו שנת 2000 מנוע 1500, ובאמת ובתמים הרכב הכי חסכוני שאי פעם יצא לי להכיר,

אז שלום לכולם ולכל עם ישראל ברכה

פורסם

שמי מיכל בת 30 מהמרכז ואני ג'יפאית בנשמה [בניגוד הגברים מביננו אני גם יודעת לנהוג - ממש כמו ללכת וללעוס מסטיק במקביל]

במשך שנים אמא לסמוראי ובעקבות אילוצי תקציב ומוסכניק שאם אני אתפוס אותו אני אוודא שלא יהיו לו ילדים להוריש להם את המוסך המורשה סוזוקי שלו, עברתי לאחרונה לסוברו שלא רואה מוסך אלא בטיפול 10.

בעתיד שואפת לרנגלר או לסיקס

פורסם

שלום לכולם =)

שמי גרה אני מאשדוד בן 18 בכיתה י'ב בבית הספר הטכני "הולץ" בתל-אביב.

יש לי רישיון כארבעה חודשים ואני אוסך כרגע כסף לאוטו שאני יקנה כנראה בקיץ.

תחביבים:מזויקה,מועדונים,שתיה חריפה ;) +כול זה בטבע למי שמבין חח וכמובן עכשיו יותר מכול דלוק על מכוניות :evil:

האא כן יש לי גם אח תאום בדרך לרישיון .

אז זה הכול בכללי עליי ,מקווה להכיר אנשים וחברים חדשים 8)

פורסם

אז ככה שמי נתיב אני ממושב בדרום ליד שדרות

בעל גאה של אאודי a3 טורבו 150כ"ס

נרשמתי לפורום הזה כדי לקבל קצת מידע על הרכב שלי שיפורים וכדומה

אז שיהיה לנו בכיף

פורסם
8)שלום לכולם אני טיגריס שם בדוי ויש לי יונדאי לנטרה 1600 אסטיים אחלה מכונית מטפל בה כמו שצריך ממליץ רק ממישהו שתיחזק היטב את המכונית . מנוע חזק 114כח סוס וגם חסכוני אגב השנתון הוא 1999 אוטומטית

• תוכן חדש...