Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המוסיקה שאני שומע היא מתחנות אינטרנטיות או מהזכרון של האייפון או הלפטופ. במשרד, האייפון מחובר לרמקולים של המחשב.

לחדר השינה נראה לי שארכוש תחנת עגינה בסיסית עם רמקולים, גם כך בהיקף השימוש שלי באייפון אני צריך להטעין פעמיים ביום (אלא אם כן זו רק התלהבות של התחלה, יש לי אותו רק שבוע וחצי).

נשאר הסלון. אני לא מבין בתחום, אבל לדעתי הבלתי מלומדת אין לי צורך במערכת קולנוע ביתי (ה DVD היחידים הנצפים אצלנו הם של ילדים) וגם לא מגבר, אלא סט רמקולים משובחים למחשב שייתלו ברחבי הסלון, שיחוברו ליציאת האזניות של האייפון או הלפטופ (אלא אם כן יש פתרון אלחוטי נוח, נניח ע״י BT).

לגבי יתר הבית - מטבח, אמבטיה, חדר ילדים ( השמעת שירי ערש...) אני משתמש כרגע ברמקול נייד זעיר (חילקו באל-על).

אז בקיצור, אודה להמלצות לגבי הסלון.

פורסם

באמת שאני בטוח שאם היית מריץ חיפוש - תוצאה ראשונה בגוגל היתה עונה לך.

אבל לעצלנים מבינינו - זה תחנת WIFI של אפל שנראית כמו מטען לחשמל ויש לה יציאה אוזניות - ככה שאתה שם אותה בסלון , מפעיל ITUNES במחשב ומחבר אליה רמקולים ואז שולט מהמחשב או מהייפון על מוסיקה שם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה על התשובות

יש משהו בסיסי שאני מבקש להבין לפני שאני מחפש רמקולים לתלייה בסלון (הרמקולים של Herman נראים יפה, אך לדעתי לא לחדר ולא לסלון):

האם אני צריך לחפש רמקולים, או מערכת קולנוע ביתי?

האם אני זקוק למגבר?

לדעתי אין לי כרגע צורך בחיבור לטלוויזיה (למרות שיש לי LCD), כי סרטי ה DVD היחידים שנצפים בבית הם של יובל המבולבל ושות', אז נראה לי שאפשר להסתפק בסאונד הבסיסי של הטלוויזיה.

אני צריך רק חיבור למחשב ולאייפון.

קראתי קצת על ה Airport Express והוא אכן פתרון להשמעה אלחוטית, ברגע שיהיו לי רמקולים בסלון.

לחדר השינה קניתי את זה http://www.jbl.com/EN-US/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=OT-200PBLK

התכוונתי להשקיע פחות בחדר השינה, אך המוכר ב Big Box נתן לי לנסות את המכשיר בחנות עם האייפון שלי והתרשמתי מאוד מהצליל שהוא מפיק.

פורסם
תודה על התשובות

יש משהו בסיסי שאני מבקש להבין לפני שאני מחפש רמקולים לתלייה בסלון (הרמקולים של Herman נראים יפה, אך לדעתי לא לחדר ולא לסלון):

האם אני צריך לחפש רמקולים, או מערכת קולנוע ביתי?

האם אני זקוק למגבר?

רמקולים הם קופסאות עם ממברנה, שזקוקים למגבר שיפעיל אותם.

במערכות של "רמקולים למחשב" או כל מיני מערכות זעירות למיניהן,

המגבר נמצא בתוך אחד הרמקולים, או בתוך ה"סאב". בקיצור, תמיד יש לך מגבר, איפה שהוא.

אם אין לך דרישות גבוהות במיוחד מהסאונד, אתה יכול להסתדר עם מערכת רמקולים למחשב

(שכוללת הגברה מובנית) ולחבר אליה את המכשיר. אם יש לך דרישות גבוהות יותר,

עדיף רמקולים (טובים!) בנפרד שיחוברו למגבר נפרד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...