Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לראות בלוח מפגשים בדביק.

הרגשה פנימית אומרת לי שרצוי שמישהו שבאמת מבין יעבור על ההתקנה שלך, מעבר לזה שהייתי מחליף מגבר במהירות הבזק, פולס אודיו לא מדבר אליי:roll:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא יודע מה איתך , אבל תנסה קודם כל להוריד גיין וגם להעיף את הבאס בוסט הלא מועיל הזה !

עלאק במגברים מדגישים את העובדה הזו שיש באס בוסט..נו באמת, בלי קשר גם לפורום הזה, כבר הוכח שזה יותר מזיק ממועיל.

אגב, אני מכיר אותך מFXP.

פורסם

חבל שאין סמיילי שיתאר את גודל העיניים שהיו לי כשראיתי את הסרטון :shock:

תכבה מ-ה-ר את כל המערכת, הכל! אל תיגע עד המפגש ובתקווה שלא גרמת נזק בלתי הפיך לסאב.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לפי הרעש יש תקלה לסאב.

היא תקלה בסליל. משהוא השתחרר שם

רוב הסיכוי מעומס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...