Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, לפני שבוע רכשתי קומפוננט של חברת BOSS וכמה ימים אחרים המידים שלו נשרפו.

אחרי מלחמת עולם קטנה , באוטודיפו הסכימו להחליף לי את המידים למידים חדשים.

המידים החדשים נשמעו מעולה במשך כמה שעות ששמעתי אותם

ומשום מה היום הטוויטר השמאלי נשרף בדרך פלא.

קצת מידע על הקומפוננטים: -מוגברים על המגבר של הרדיו דיסק והותקנו על ידי מתקין מקצועי(לא של אוטודיפו).

בנוסף למזל הרע,לאחר ההתקנה של המידים שמעתי חירחור מכייון הסאב, פתחתי את הבגאז ונחרדתי לראות את הסאב מחרחר בצורה רועשת, חשוב לציין שהסאב הוא סאב חדש בן פחות מחודש של חברת JBL שעלה לי 600 ש"ח לאחר שהסאב הקודם נהרס עם אותם סיפטומים של חירור.

חשוב לציין שהסאב מוגבר על ידי מגבר של פולס אודיו הסטנדרטי.

אשמח לשמוע עצות או לקבל עזרה בנושא הבעיות המבאסות האלו.

יפני זה הכי אחי

פורסם

או שהמגבר שולח DC, או שיש לך קצר איפשהו במערכת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אשמח לדעת מהו המושג DC.

אולי פרט חיוני שיעזור במציאת הבעיה : אני כיווני במגבר שהבאס יהיה מוכפל בעוצמה שלו , יש כפתור בשם "סופר באס" ואצלי הוא על רמה 6 .

כביכול יש רמה 0 ,רמה 6 ,ורמה 12 .

לאחר שקראתי כאן בנושאים דומים הבנתי שDC שורף את הסאב טוטלית.

אך הבעיה אצלי היא קצת שונה,הסאב אצלי "מתקלקל" ועושה הרושם כאילו החלק החיצוני של הסאב התנתק מהמקום ופשוט בכל "בום" הוא רופף ועושה רעש כמו " KHHH "

יפני זה הכי אחי

פורסם

היה לי את אותו הבעיה עם הסאב כתוצאה מהגברה חזקה מידי והסליל שלו פשוט נשרף אחרי כמה זמן והיה משמיע רק חרחורים ולא באס תינסה להחליף את הסאב עם יש לך אחריות

פורסם

אני ינסה ביום ראשון להחליף את הסאב,הקטע שזה סאב שני שנדפק מאותה סיבה.

האמת שלגבי העוצמה איני יודע כל כך, מכייון שהמגבר שלי בשיא הכושר שלו לא יגיע לעוצמה ב RMS שמוצהר על הסאב (350RMS)

יפני זה הכי אחי

פורסם

תעלה תמונה של הסאב.

כי לפי התאור שלך.

הוא מתפרק !! ולא נשרף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היי שלום סאונדמן,זה הסאב:

1lf66osa669ppywkbmi8.jpg

היום הלכתי לחנות , והם יחליפו לי אותו בחדש אחרי החג(אחרי שהספקים יגיע).

נקווה לטוב..

בכל מקרה בקשר לטוויטרים, החלפתי את הטוויטרים השרופים של BOSS בטוויטרים של רוקפורד בעלות של 100 שקל

8b2c4acwtnzl1i9vsseb.jpg

נקווה לטוב עם הרוקפורד האלה,בנתיים הם חזקים וחדים כמו סכין בסאונד שלהם.

אני מקווה שאולי אין בעיה בקרוסים שגורם לשריפה של הטוויטרים.

יפני זה הכי אחי

פורסם

תעבור על הסאב. באיזור של הגומי.

בעדינות תראה שאין מקומות שהוא התנתק מההדבקה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

האמת היום שהגעתי לחנות המוכר פתח את הסאב,בהתחלה אמר הכיוונים של המגבר לא בסדר , מה שהתברר כלא קשור.

לאחר פתיחת הסאב הכל היה תקין,שום דבר לא משוחרר או מנותק.כאילו הרעש של החירור בא מכיוון המגנט ולא מכייון הגומי או הפאנל של הסאב.

המוכרים היו בהלם שזה מה שקרה לסאב, נאמר לי שזה סאב שנחשב מאוד אמין ומקצועי ואני הראשון שבא עם בעיה שכזאת.

והאמת אין לי מושג למה הבעיה של החירור קוראת לי בפעם השניה.

פעם עם סאב של איפוניקס,והפעם עם JBL.

אולי כי אני מכוון את הGAIN(איך שלא רושמים על זה) על עוצמה מאוד גובה?

אולי כי אני מעביר את מצב הבאס במגבר למצב " סופר באס " ?

תעלומה שאני חייב לפתור, כי לא נראה לי הם יסכימו להחליף בפעם השלישית סאב בתוך חודשיים.

אגב מה שמצחיק עם הבעיה הזאת,כאשר אני מגביר את המערכת לעוצמה יחסית גבוה, מרוב החירחור נדמה כאילו כלאתי גן חיות בתוך הבגאז. נדמה שהאוטו רועד יותר מהחירחור ולא מהאפקט של הבאס.

---

מחר אנסה להביא לכם סירטון וידיאו להמחשה של החירחור

יפני זה הכי אחי

פורסם

אני מציע לך להגיע לאחד המפגשים.

יראו באיזה ווליום אתה שומע ואיך המערכת שלך מכוונת. יש לי תחושה שיצליחו למצוא ממצאים מעניינים ויותר לא תשוב לשרוף רמקולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מרים גיין למקסימום ועוד מוסיף על זה באסבוסט?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הלדים שעל התיבה לא מחוברים לסאב.

ולשאלת אלי, כן.

המתקין אמר לי שלא ניתן לשרוף את הסאב הזה בחיים בגלל שהמגבר חלש מידי כדי להרוס אותו.

לכן כיוונתי את עוצמת הבאס כעוות נפשי.

-

אגב אשמח לדעת היכן המגפשים שלכם מתקיימים.

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...