Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח .

לאחר פרסום המכירה שלי נשארו לי מעט פרטים .

4 גרילים לוופרים 6.5" של מורל , 2 גרילים של JBL - כולם חדשים .

זוג קרוס אוברים של JBL חדש .

מגבר EARTHQUAKE מונו - יכול להרים כל סאב ! המגבר שמור מאוד , חזק מאוד, איכותי מאוד ! יש לי את הקופסא החוברת וכל מה שהוא מגיע כמו חדש! נתונים מרשימים מאוד !

סאב JL Audio W7 - סאב ה SQ / SQL מהטובים ביותר שאני שמעתי , מי שמחפש גם SPL אין לו בעיה לתת בראש . חזק מאוד . חיפוש קצר בYOUTUBE ו GOOGLE יראה לכם ביצועים וכמה שהסאב הזה מהולל - נדיר מאוד ! הסאב מגיע עם תיבה המתאימה לו לפי הוראות החברה . תיבה מסיבית וחזקה מאוד איכותית,יש תמונות מהבניה של התיבה. חובה לראות ולשמוע , נדיר נדיר נדיר . אני לא יורד במחיר ! אני חושב שגם ככה הוא נמוך מאוד .

יש גם גריל מדהים ! של קיקר מברזל , איכותי שליטשתי אותה המון כדי שיהיה בדיוק לסאב נראה מעולה!

זהו נגמר הכל , זה מה שנשאר ...

תודה בברכה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...