Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו בפרופורציות שלה הרבה יותר "נכון" מהחיפושית החדשה הקודמת.

זו מזכירה הרבה יותר את החיפושית המיתולוגית.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מאחורה היא מזכירה 911, מקדימה יש בה משהו TT-איש כזה.. פשוט מדהימה.

נורא מסקרן התמחור שVW יבחרו בו לרכב הזה.

רכב נישה שמתומחר אי-שם בראש הטבלה כמו שירוקו, או שמה משהו באזור הפולו?

לדעתי, אם היא תימכר באזור ה100K בגרסא TSI ידנית - נראה המון כאלה על הכביש, ממש המון.

נחכה ונראה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

החיפושית החדשה שהוצגה ב 97' היתה הראשונה בגל מכוניות הרטרו, שעוצבו עם הרבה זיקה למקור אבל צויידו במיכללים מודרניים.

החיפושית התבססה על שלדת הגולף MK4 והשתמשה במיכללי ההינע שלה, מה שאמור היה להיות טוב למדי, לפחות עבור זמנה.

הבעייה היתה שהחיפושית לא הציעה מאפייני התנהגות ונוחות כשל הגולף, הפרקטיות היתה נמוכה בהרבה, התמחור היה לא נכון בעליל והאיכות היתה רחוקה מהמוניטין של היצרן הגרמני.

בקיצור, צעצוע מעוצב ויקר, אבל ממש לא מכונית עממית במלוא מובן המילה, מה שהיא בעצם היתה אמורה להיות.

כשפיאט הגו את רעיון ה 500 החדשה, אני בטוח שכישלון החיפושית עמד לנגד עינהם, והם השתדלו לא לחזור על הטעויות - הפיאט 500 תומחרה נכון, השתמשה במיכללי הינע פשוטים ומוכרים שכוילו בצורה נכונה והיא איכותית למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נראית מעולה. אני מקווה שהתמחור שלה לא יהיה בשמים. שתהיה "מיני" אבל לא במחיר של "פרמיום"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

DO WANT.

יש להם כבר את השירוקו שנמכרת במחיר גבוהה, אולי החיפושית תהיה ה"סופר מיני" של VAG, רכב קטן וזול.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני לא רואה הונדות זולות במיוחד ליד המתחרות שלהן (המאזדה מהחתימה) וזאת מהסיבה שהיא מתעלה עליהן אני מסכים, אז יש לVAG את אותה המותרות.

(אני בטוח שמהחתימה שלך אתה מעדיף את ההונדה)

פורסם

לצאת ממוסך של צ'ימפיון במחיר שפוי זה באמת קשה, לגבי ההונדה זה קצת שונה, אבל באותו הטווח.

משום מה, המחירים של VAG לגולף הבסיסית ממש יקרים, בזמן שאתה יכול לקנות ב125K~ מאזדה 3 חמש דלתות,

Polo 2012

• תוכן חדש...