Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. זה זמן מה שאני כבר מחפש רכב ומהתייעצות ארוכה עלתה האופציה של פיג'ו 206 1.6XS שלוש דלתות,הדגם החזק (110HP)

קיבלתי הצעה שבתמורה ל25,000 ש"ח אקבל את הפיג'ו המדוברת שנת 2001, עשתה 130,000 ק"מ , עברה 3 ידיים פרטיות,מצב קוסמטי נדיר. הצעתי לגשת למכון בדיקה ע"מ לבדוק את הרכב באופן מעמיק יותר והבחור הסכים. מכאן נישאר רק להתייעץ איתכם ולגשת לבדיקה.

חשוב לציין שאני חייל בבסיס סגור ועומד להחזיק את הרכב לבד. הצרכים שלי הם 1000 ק"מ חודשיים שמסתכמים רק בנסיעה בין עירונית.

בנוסף,אשמח לקבל חוות דעת על אחזקה שוטפת של הרכב (צריכת דלק,מחירי חלפים,טיפולים,אגרות רישוי,וביטוחים)

בתודה.

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

בדוק את העמוד של פיג'ו 206 בקטלוג הרכב המשומש של האת, ובמיוחד את השרשור הזה שכולל רשימה של כל הוצאות האחזקה במשך שנתיים בהם החזקתי את הרכב.

אם ישארו לך שאלות נוספות - שאל.

נ.ב - הרכב בצבע לבן, בלי סאן רוף?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא , אני אדבר איתך בפרטי

מישהו נוסף?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

הייתה לי גם אחת כזאת, ולאחותי עדיין יש אחת, כבר כמה שנים טובות.

רכב אמין למדי וכיפי, מעבר לתחזוקה שוטפת אין צורך לעשות כלום (במידה והרכב מטופל).

מחיר הטיפולים והחלקים סביר למדי.

• תוכן חדש...