Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

עם רכב הליסינג החדש שקיבלתי, הגיעה גם מדבקה של חברת הליסינג- סיקסט (עגולות-ירוקות-'תמיד כן').

אולי נשמע שאני מתעסק בשטויות או קטנוני, אך אני מרגיש שאין שום סיבה שאפרסם את חברת הליסינג ותוך כדי כך גם אכער את האוטו עם מדבקה מיותרת.

בדיוק בגלל זה אני רוצה מאד להסיר את המדבקה, בצורה בטוחה שלא תגרום לשריטות או מכאובים אחרים לרכב. אשמח מאד לשמוע על שיטה בדוקה ובטוחה לכך.

שבת שלום לכולם,

נדב.

פורסם

הי,

גם לי יש רכב חדש משלמה סיקס,

ואיך שקיבלתי את הרכב,פשוט קילפתי את כל המדבקות שלהם כולל מדבקת דלקן על מכסה הדלק.

את שאריות הדבק ניקיתי עם מטלית לחה עם אלכוהול.

בהצלחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש ספריי חומר מסיר מדבקות, זה ממיס את הדבק של המדבקה ואפשר להסיר אותה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה לשניכם,

עופר- האם ההרת אותה כמו שהיא עם הידיים? כשהתחלתי לקלף אותה גיליתי שזו מדבקה עקשנית ולא ממש רגילה, ואז עלה בדעתי שהם מדביקים מדבקות חזקות בכוונה תחילה כדי שלא יורידו אותן.

פורסם

גם לי יש בעיה כזאת, עם מדבקה בחלון האחורי.

אני מאוד רוצה להסיר אותה אך פוחד לפגוע בקווים האלה שמפשירים את החלון בחורף..

יש למישהו המלצה איך להסיר את המדבקה?

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

"הקווים האלה" הם בחלקו הפנימי של החלון, המדבקה כנראה בחלקו החיצוני - תסתכל מקרוב ותראה את זה בעצמך.

בקשר ל"תמיד לא" - פן שיחמם את הדבק יעזור פה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נדב,

באותו רגע שבא הנהג של שלמה עם הרכב, הורדתי את כל המדבקות שגם ככה לו הודבקו כראוי (בכל מדבקה היה "כיס אוויר).

ושום מדבקה לא השאירה סימן. ליתר ביטחון ניגבתי עם מגבון של אלכוהול (מקבלים ממי עדן, יש כציוד מעבדה בסיסי וכו').

עכשיו רק נשאר לי להוריד את המסגרות של המספר רישוי, גם תורם יגיע.

פורסם

אם כבר מדברים על הסרת מדבקות,

יש את המדבקות שהיצרן מדביק, ואני רוצה להוריד אותה,

זאת שיש עליה את הסמל של פיג'ו והיא על הקוים של האדים

אם אין לי דרך להביא פן לשם :roll: איך אני יכולה להוריד אותה בלי להרוס?

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אני גם ממליץ על WD40, נוח במידה וחלק מהמדבקה כבר באוויר, במידה ומדובר על מדבקות חיצוניות, תרתיח מים בקומקום ורד איתו למטה, תשפוך על המדבקה, תוריד אותה ואז תנקה שאריות דבר עם WD40.

הכי מעצבן זה מדבקות ישנות שמתייבשות ואז הקילוף הופך להיות מעיק כי המדבקה נשברת לחתיכות קטנות .

haters will hate

פורסם

אם אין גישה עם פן, אפשר לנסות עם מצית, אבל בזהירות (!)

הכי נוח לעבוד עם המצית הארוך של הכיריים כי הוא מגיע רחוק ולא שורף את היד

לא לעבוד ליד חומרים דליקים אחרים! (בדים מתנפנפים למיניהם, חומרים כימיים, שערות)

השיטה היא ממש להצמיד את הלהבה למדבקה ולהניע באיטיות על פני כל השטח שלה. לא לעבוד עם הקצה של הלהבה, כי אז יווצר פיח וגועל. ממש לקרב את האש כך שתחליק על פני המדבקה. מכיוון שהמדבקה צמודה לחלון, היא לא נשרפת אלא רק מתחממת. אחרי דקה, כל האיזור יהיה חם והדבק רך, ומאוד קל להוריד את המדבקה.

נשמע מטורף, אבל זה עובד ואם עובדים נכון, זה גם לא מסוכן.

אם בכל זאת יש שאריות דבק, דלק של מצית זיפו עושה יופי של עבודה, לא מכתים ומתאדה מאוד מהר. רק תעשו טובה, ואל תעבדו עם שתי השיטות במקביל, אלא אם אתם רוצים שהאוטו יפוך לנושא השיר Great balls of fire

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

אם אין גישה לפן אז ממליץ לשפוך\לטפטף מים חמים (קרוב לרותחים) על המדבקה, דבר שמרכך מאוד את הדבק, ובעדינות להלתחיל להסיר את המדבקה, רושם זאת מתוך ניסיון בהסרת מדבקות טפט בעבר.

פורסם
:lol::lol::lol:

וזה לא יהרוס את הקוים של האדים?

המדבקה כבר מתקלפת בצורה מגעילה והכל ניהיה פירורים כשאני רק נוגעת בה

במקרה הזה לא להשתמש במצית, המדבקה תשרף וזה מסוכן מדי. אני לא בטוח ששיטות חימום אחרות יעבדו גם, כי הדבק כנראה כבר יבש לגמרי.

יש לקלף כמה שניתן בצורה ידנית (נגיד בזהירות עם הציפורן או איזה כלי מפלסטיק שלא שורט), לשאוב את הפירורים ולעבור לאחת השיטות האחרות שהציעו פה בשביל השאריות - WD40, דלק לבן (זיפו) וכו'.

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם
"הקווים האלה" הם בחלקו הפנימי של החלון, המדבקה כנראה בחלקו החיצוני - תסתכל מקרוב ותראה את זה בעצמך.

בקשר ל"תמיד לא" - פן שיחמם את הדבק יעזור פה.

מהה אל תעשה עם פן על הצבע ,הצבע ייהרס ויקבל סדקים!פן טוב למדבקות אבל לא על רכב..

ענו לך כבר פשוט תוריד כמה שאפשר ואז תעבור על זה עם מסיר דבקים הכי פשוט הכי קל והכי פחות מסוכן. כנל לגבי כל שאר המדבקות.

וגם אלכוהול יחסית מסוכן לצבע ביחס למסיר דבקים שזאת מטרתו.

עריכה:

ועם מצית זה גם מיותר למה לעבוד קשה אנחנו ב2011

• תוכן חדש...