Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברור לי, הבעיה היא שרוב הפעמים שקניתי צמיגים הזמינו לי רביעיה חדשה מהיבואן ואז אתה לא יודע מה מגיע לך.

ואם אתה רוצה משהו שהוא הכי טרי שיש אז יש לך בעיה, בגלל זה אתה צריך שאיש הצמיגים שלך יהיה נחמד ומבין וידרוש את הכי טרי שיש להם במלאי.

אז פשוט מאוד, לא מזמינים מיבואן

עושים סבב פנצ'ריות, כדי שלא יקרו פאשלות ושאתה תצטרך לבזבז זמן ועצבים על צמיגים לא טריים שהזמינו לך

ואז גם יחייבו אותך על המשלוח ומה תעשה עם 4 צמיגים? :-P

ונכון שסבב פנצ'ריות הוא גם בזבוז זמן, אבל הוא יעיל יותר, לדעתי

ויש את גלגלי העיר באיזור תעשייה ישן בראשון

קניתי מהם רביעייה בתחילת מרץ צמיגים שיוצרו בינואר

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
אז פשוט מאוד, לא מזמינים מיבואן

עושים סבב פנצ'ריות, כדי שלא יקרו פאשלות ושאתה תצטרך לבזבז זמן ועצבים על צמיגים לא טריים שהזמינו לך

ואז גם יחייבו אותך על המשלוח ומה תעשה עם 4 צמיגים? :-P

ונכון שסבב פנצ'ריות הוא גם בזבוז זמן, אבל הוא יעיל יותר, לדעתי

ויש את גלגלי העיר באיזור תעשייה ישן בראשון

קניתי מהם רביעייה בתחילת מרץ צמיגים שיוצרו בינואר

הכוונה שלי הייתה אחרת.

המידות והצמיגים שאני מזמין לרוב אין במלאי לאף פנצ'ריה

ואז הם מזמין לי צמיגים מהיבואן, ואני לא יכול לדעת איזה תאריך מגיע לי על הצמיג.(אומנם אפשר לבקשר הכי טרי שיש ליבואן אבל לך תדע מה קורה)

אם הייתי יכול לקנות ישירות מהיבואן זה היה הרבה יותר פשוט כי הוא יכול להוציא לך על המקום את הצמיג הכי טרי שלו, כי לו יש את כל המלאי.

מקווה שהבהרתי את כוונתי.

פורסם

אתה לא יכול להאשים את היבואן בתשובה של מפגר אחד,אפילו אם הוא מעסיק אותו.

בכל מקרה את השירות הישיר אתה מקבל מהפנצריה שאתה קונה בה.

אריאל,תשלח הודעה פרטית לבחור מקוגול עם שם זה שענה לך בצורה מגעילה.

פורסם

אני בטוח שהאנשים הבחירים יותר מבינים עיניין, והנה אני רואה שהם מבינים עניין.(תגובתו של יוסי)

אבל הנציגה הזאת היא מייצגת את החברה מול לקוחות, וזה הרושם הראשוני שהיא נתנה לי.

לצערי אני לא זוכר את השם שלה.

פורסם

לעניין הצמיג- אתה נמצא בפורום של אנשים לא לגמרי בסדר בראש, חלקם אנשי גשם לחלוטין ובהנתן מידת הצמיג ומקומך במרחב הם כבר "ישדכו" לך פנצ'ריה קרובה שתתן מענה טרי ובמחיר טוב.

אישית, צמיג שיוצר לפני יותר מ12-16 חודשים מפסיק לעניין אותי, גם כי אני על מידה נפוצה יחסית (225/45/17).

לעניין התגובה- מר יוסי היקר, בתור נותן שירות אין לי אלא להעריך את התשובה המפורטת והעניינית.

כן ירבו כמוך, מקווה שהרצינות תחלחל בכל שדרת חברתך ושנזכה ליחס כזה רציני גם אצל עוד נותני שירותים ויבואנים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

טוב, עכשיו אנחנו יודעים שלמישלין יש יבואן רציני וגם אם גיל הצמיג שלהם הוא מעבר לסטנדרט המחמיר של הפורום (6-12 חודשים גג), זה לא נורא :-)

• תוכן חדש...