Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

סיפור שהרגע קרא לי.

אני מתכנן לקנות רביעיית צמיגי שטח של BFGOODRICH אז התקשרתי ליבואן(שמייבא גם מישלין וקלבר לארץ) ושאלתי אותו האם אני יכול לקנות ישר ממנו, לאחר שענו לי שלא אז שאלתי האם זה מלאי מתחדש כי אני רוצה לקנות צמיג שהוא טרי ומתאריך ייצור נורמאלי.

אז התשובה היא כזאת:

"תראה חמוד, טרי יש רק בלחמניות. אני לא יודעת מאיפה אתם לוקחים את הדברים האלה אבל צמיג יכול לעמוד שנה במחסן ואפילו 10 שנים"

פה כבר הבנתי שיש לי עסק עם עוד ישראלי שחושב שהוא יודע הכי טוב, ואין שום טעם להיכנס לויכוח.

אז עניתי לה בעדינות:

"תראי אני לא חושב שצמיג מיועד לעמוד במחסן יותר משנה וחצי, זה בכל אופן גומי וזה דבר שמאבד מהתכונות שלו עם הזמן"

אז היא אומרת לי: "מאיפה אתה קורא את הדברים האלה? זה שטויות"

אז עניתי לה:

"תראי אם את רוצה תקני את צמיג בן 3 שנים אני לא רוצה לקנות כזה, תודה ולהתראות"

ובכך נגמרה השיחה.

אני יודע שזאת הייתה שיחה קצרה אבל אם אלו התשובות שאני מקבל מיבואן של חברות כאלה מובילות בתחום הצמיגים(מילא יבואן של לינג לונג) אז זה מובן למה אין פה שום מודעות לצמיגים בארץ הזאת.

בקיצור בנושא הזה תסמכו רק על עצמכם ותבדקו טוב את תאריך הייצור של הצמיג.

אריאל

נ"ב

למישהו יש המלצה לפנצ'ריה שמבינה עניין ותנסה להשיג לי את הרביעיה הכי טריה שאפשר?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו חדש לך? ככה נראית מדיניות השירות של רוב החברות ונותני השירותים במדינת ישראל. אנשים טיפשים \ ראש קטן שלא יודעים לתת שירות.

כמו שכתבתי לא פעם ולא פעמיים - אני סומך רק על עצמי, על מה שאני חוקר ומה שאני יודע. עד שלא נהיה אמריקה אני מציע לכל אחד לאמץ את הגישה הזו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בדברים האלה עוקץ אותם במשהו כמו "יש לי תואר או שניים בחומרים מרוכבים - מה איתך?" סתם בשביל התגובה, כי לקנות מהם אני כבר לא אקנה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כשקניתי זוג קלבר לקליו שאלתי בכמה פנצ'ריות אם הצמיגים טריים וכולם ידעו על מה אני מדבר ולא הסתירו שום מידע או התפלעו ששאלתי על טריות.

כנראה שיש מלאי ישן שהם רוצים להעיף וזאת הצורה שלהם לעשות את זה.

פורסם

ענתה לך איזה פקידה שבקושי יודעת איפה שמים את הקפסולה במכונת האספרסו. מה אתה מתפלא? שהיא לא מבינה בצמיגים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"תראה חמוד, טרי יש רק בלחמניות. אני לא יודעת מאיפה אתם לוקחים את הדברים האלה אבל צמיג יכול לעמוד שנה במחסן ואפילו 10 שנים"

הצעת להם להסב את העסק למאפיה במקום? לפחות בלחם הם מבינים... בצמיגים לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

GOLF, זה בדיוק העניין. אם את פקידה שלא מבינה מהחיים שלך בצמיגים, תגידי לא יודעת,

ואז או שתשאלי מישהו אחר, ואני מניח שבמשרדי היבואן יש מישהו שמבין בצמיגים,

או שתגידי שיברר במקום אחר, כי היא לא יכולה לתת תשובה מוסמכת.

פורסם

אני הייתי מנתק כבר אחרי שהיא הייתה אומרת לי "תראה חמוד". אני מציע לפנות דרך האתר של קוגול יוניטרייד ולתאר את מהלך השיחה. אם אתה יודע את שמה של זאת שדיברת איתה, עוד יותר טוב. אם יש להם פקידה שמרשה לעצמה לתת תשובות בנושאים שהיא לא מוסמכת אליהם, שתיתן את הדין (אם זה בכלל מעניין מישהו בחברה, כן?).

פורסם

חברים,

אם נשים לרגע בצד את האמירה העלובה (בהחלט עלובה בעיני!)

העניין מתחלק לשניים:

- הנחיות ותקנות מחייבות בנושא

- חכמה צרכנית

אני כצרכן (חכם?) נוהג להשוות מחירים, ולוודא בכל צמיג שאני קונה את טריותו.

שזה במילים אחרות: תאריך ייצור עד חצי שנה (לא לשכוח שהתאריך מצויין כשבוע ושנה).

ההנחיות (ההזויות) של משרד התחבורה בנושא מדברות על צמיג "חדש" (החוק מתיר משום מה גם מכירת צמיג משומש ומחודש כאילו שמדובר בפלאפון) - נדמה לי עד שש שנים.

ובקיצור: לא רוצים אותך כצרכן, והצליחו בהגזמה אחת לעבור אפילו על ההנחיות המקלות של משרד התחבורה!

פורסם

קודם כל, לפותח השירשור. עם כל הכבוד לך אני חושב שהיית יכול להיות יותר מנומס ולשוחח יותר בדרך ארץ. יכולת לסיים את השיחה בצורה של "אוקיי, תודה רבה. אני מודה לך". או כל צורה מנוסמת אחרת. בתור אדם שעובד עם לקוחות אני יכול לומר לך שגם הצד השני, זה שנותן לך את השירות גם הם בני אדם. גם להם נמאס לפעמים שאנשים מדברים אליהם בלי שום סגנון ונימוסים.

דבר שני, לגבי הטענה שלה, זה בהחלט מוזר ולא הגיוני שחיי מדף של צמיג יהיו 10 שנים אבל מצד שני להניח שחיים של צמיג הם רק מספר חודשים, גג שנה זו גם טעות. אלא אם כן צמיגים של מכונית חיים פחות זמן מצמיגים של אופנועים כאשר זה מגיע לאחסנה. אם אתה רוצה, אתה יכול למצוא ראיון עם אישיות בכירה בצמיגי דאונלופ שאומר בכבודו ובעצמו שצמיגים שאוחסנו בתנאים נאותים יכולים בקלות לחיות מעל שנתיים ימים ואפילו יותר. אני לא זוכר את השנים במדויק אבל בטוח במאת האחוזים שזה יותר משנתיים. אז מאיפה הסברה בדיוק שצמיג מתקלקל אחרי שנה, שנה וחצי?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ברור שצמיג אינו משביח עם הזמן!

אין ערובה לנאי אחסנה נאותים! יכל באותה קלות גם לשכב בצמיגייה!

צמיג במידה סטנדרטית למכונית צריך להימכר כמו לחמניות. בצמיג נדיר יותר - אפשר להבין!

פורסם
משהו חדש לך? ככה נראית מדיניות השירות של רוב החברות ונותני השירותים במדינת ישראל. אנשים טיפשים \ ראש קטן שלא יודעים לתת שירות.

כמו שכתבתי לא פעם ולא פעמיים - אני סומך רק על עצמי, על מה שאני חוקר ומה שאני יודע. עד שלא נהיה אמריקה אני מציע לכל אחד לאמץ את הגישה הזו.

איתמר.

איתמר, אני ניהלתי בעברי עסק במשך 10 שנים בחו"ל. עם כל הכבוד ויש כבוד לצרכן הישראלי יש המון ללמוד מבחינת נימוסים ואופן דיבור אם אנשים אחרים. בוא אפילו ונחדד את מה שאמרתי. למרות שאנחנו אמורים להוות אור לגויים ודוגמה לעולם, לנו הישראלים יש המון ללמוד מבחינת נימוסים ואופן דיבור לאנשים אחרים. יחס גורר יחס וזה דו כיווני. כמו שרשמתי לפותח השירשור מהצד השני גם יש בני אנוש. גם להם לפעמים נמאס לקבל ירידות, צעקות, חוסר איכפתיות וחוסר נימוס מאחרים וזה כמובן יכול להשפיע על אופן הענקה של שירות כזה או אחר ללקוח.

בקשר לכך שהיא קראה לו "חמוד" ולא "אדוני" זה יכול להוות בעייה. אבל מי כמו בעלי עסקים יודע שלמצוא בימינו אנשים איכותיים ואיכפתיים לעבודה זה אחד הדברים הקשים שיש.

זה שמישהו נפל על שוטר שדיבר או התייחס בגסות זה לא אומר שכל המשטרה היא כזו. איך שאומרים "חראות יש משני הצדדים".

יום טוב

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
קודם כל, לפותח השירשור. עם כל הכבוד לך אני חושב שהיית יכול להיות יותר מנומס ולשוחח יותר בדרך ארץ. יכולת לסיים את השיחה בצורה של "אוקיי, תודה רבה. אני מודה לך". או כל צורה מנוסמת אחרת. בתור אדם שעובד עם לקוחות אני יכול לומר לך שגם הצד השני, זה שנותן לך את השירות גם הם בני אדם. גם להם נמאס לפעמים שאנשים מדברים אליהם בלי שום סגנון ונימוסים.

דבר שני, לגבי הטענה שלה, זה בהחלט מוזר ולא הגיוני שחיי מדף של צמיג יהיו 10 שנים אבל מצד שני להניח שחיים של צמיג הם רק מספר חודשים, גג שנה זו גם טעות. אלא אם כן צמיגים של מכונית חיים פחות זמן מצמיגים של אופנועים כאשר זה מגיע לאחסנה. אם אתה רוצה, אתה יכול למצוא ראיון עם אישיות בכירה בצמיגי דאונלופ שאומר בכבודו ובעצמו שצמיגים שאוחסנו בתנאים נאותים יכולים בקלות לחיות מעל שנתיים ימים ואפילו יותר. אני לא זוכר את השנים במדויק אבל בטוח במאת האחוזים שזה יותר משנתיים. אז מאיפה הסברה בדיוק שצמיג מתקלקל אחרי שנה, שנה וחצי?

אני בדר"כ מדבר מאוד יפה.

וגם דיברתי יפה לאורך כל הדרך, לא הרמתי את הקול ודיברתי בצורה נעימה.

המשפט האחרון היה כי זה עבר כל גבול ככה להגיד דברים שלא נכונים בעליל, אני מתכוון לפנות אליהם ושיעשו עם הביזיון הזה משהו.

בנוגע לטיב הצמיג:

צמיג שעומד במחסן מעל לשנה וחצי שנתיים(לא אמרתי כמה חודשים) מאבד הרבה מהביצועים שלו, הוא לא עומד במחסן אטום לחלוטין כמו במפעל של מישלין, בסה"כ הוא שוכב במחסנים רגילים בקיסריה.

פורסם

הדרך הכי טובה היא ללכת לפנצ'ריה ולראות מה מרכיבים לך...

אם זה עכשיו, הכי טרי, זה שיהיה ומפיע על הצמיג בריבוע החל מ- 0811 , 0911 וכו' { עכשיו אנחנו בשבוע ה-15}

ככה הם יהיו הכי טריים

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
הדרך הכי טובה היא ללכת לפנצ'ריה ולראות מה מרכיבים לך...

אם זה עכשיו, הכי טרי, זה שיהיה ומפיע על הצמיג בריבוע החל מ- 0811 , 0911 וכו' { עכשיו אנחנו בשבוע ה-15}

ככה הם יהיו הכי טריים

ברור לי, הבעיה היא שרוב הפעמים שקניתי צמיגים הזמינו לי רביעיה חדשה מהיבואן ואז אתה לא יודע מה מגיע לך.

ואם אתה רוצה משהו שהוא הכי טרי שיש אז יש לך בעיה, בגלל זה אתה צריך שאיש הצמיגים שלך יהיה נחמד ומבין וידרוש את הכי טרי שיש להם במלאי.

• תוכן חדש...