Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היות ואין לי מושג קלוש במה שכתוב בתוצאות בדיקת הרכב, אשמח לקבל הסברים.

זהו רכב שאני שוקל לרכוש, משומש. מה המשמעויות של התקלות שנמצאו ?

תודה מראש

08-04-2011 16;28;46.jpg

פורסם

לא ציינת באיזה רכב מדובר.

למעט סעיף המונע שבו נראה שהבוחן "התלבש" עליו - תוצאות הבדיקה סבירות ביחס לגיל. יש צורך ביישור קו, תיקון נזילות וכיוון פרונט - להשאיר בצד כמה אלפי שקלים (בודדים).

את סעיף המנוע הייתי בודק במוסך שמכיר את הרכב ויכול לתת חוות דעת אמיתית ופחות מכוסתחת. אם המנוע במצב דורש החלפה -> או הורדה משמעותית במחיר או מעבר לרכב הבא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי - הרג'קטים למנוע הינם מעבר לכסת"ח.

הרכב מוזנח - יכלו לדאוג להוספת שמן מנוע לפחות לפני הוצאת הרכב למכירה. כ"כ - פנס אחורי שבור (נראה לי מסוג הרכבים שהמוכר משאיר הכל לקונה לתיקון).

חסר כמובן סוג הרכב.

אני הייתי עובר הלאה (באם הרכב לא נדיר ביותר).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני הייתי מוותר ועובר הלאה יש אקסמפלרים הרבה יותר שמורים

ק"מ נמוך זה לא הכל אם הרכב לא טופל זו דיי בעיה

בהצלחה

פורסם

לאחר הטעות שלי,

לפי טופס בדיקה כזו - הייתי מתרחקת ומהר,

אלא אם כן בעל הרכב מתחייב לתקן ובבדיקה חוזרת או לחילופין מוריד את המחיר בעלויות התיקונים.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

גם אם יתקנו וגם אם ימכרו בחצי מחיר - עזוב את הרכב הזה.

נזילות, בעיות, הילוכים, תיקוני מרכב שלא משנה טיבם - עושה רושם של רכב מוזנח שיצור עלויות יקרות של תיקונים בעתיד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...