Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורבייר שמחה להודיעה שהיא זכתה בתחרות "קורבייר החודש" לחודש פברואר של האתר והמועדון "Corvair Forum" בארה"ב (לא אתר כזה גדול ומקיף שכן אין יותר מדי אנשי קורבייר... אבל בכל זאת זה כיף ;)).

למעשה, אין לי אישית שום קרדיט על הזכייה שכן לא עשיתי כלום ברכב שיגרום לו לזכות, ככה קניתי אותו וכל שעשיתי היה לדבר עם האנשים בפורום בנושאי קורבייר כאלה ואחרים ולקבל מהם דחיפה "להגיש מועמדות" :lol:

הם מאוד התרגשו לשמוע שיש קורבייר בישראל (גם אם היא בעצם ייבוא "חדש"...) והעזרה המוצעת על ידם פשוט מדהימה :)

כפרס קיבלתי זיכוי נחמד באתר חלקים לקורבייר בארה"ב והם הכינו לי את התמונה הבאה שתהיה בלוח השנה שיוצא פעם בשנה בארה"ב כ"נערת פברואר" :lol:

מזל טוב לקורבייר :wink:

ליאור.

קרדיט לצילומים: טל שביט ז"ל

attachment.php?attachmentid=236653&stc=1&d=1302248743

feb201190dpi.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
כל הכבוד!

גאווה ישראלית.

עידן

לא ! גנבת לי את ההודעה ! :lol:

בכל מקרה....

כל הכבוד!

אכן גאווה ישראלית. :lol:

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

כבוד גדול

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...