Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך תמונות להראת לנו לדוגמא למה אתה מתכוון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בשביל למנוע את ה"הישרפות" של הידיים שלך תשים פיל עם אחוזים מאוד נמוכים, שזה כמעט שקוף, לא ירגיש את זה אף שוטר או בוחן שיראה את הרכב, מבחינת יופי זה לא יתן לך כלום.

אצלי ברכב מושחרים האחוריים והשמשה האחורית עם פילים סיליקון, החלונות עצמם כבר שנה ככה ואני פותח וסוגר חלונות חופשי והם נראים מצויין.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

לא אין לי תמונה ראיתי רק בכמה רכבים אחד חלון שחור מט ואחד שחור מבריק יפה כזה :)

כן אני יודע חשבתי על 20 אחוז מקדימה משו כזה ו80 60 אחוז מאחורה

איזה חברה טובה הייתם ממליצים לי לקנות של הפילים האלה ?

ועם אני רוצה להוריד אותם אחרי חצי שנה לדוגמה זה בעיה ?

פורסם

לא אני עושה לבד לי ולחבר מתחיל מאחורה ואז הקדימה אני חושב שאני יצליך להגיד לתוצא טובה סכה הכול זה לא בעיה והסבירו לי איך לעשות ויראו לי

וכן תודה רבה עכשיו איזה חברה של הפילים אתם ממליצים לי לקנות?

• תוכן חדש...