Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כל מה שאנו רואים בטופ גיר מתוסרט מראש? יצרנית מכוניות הספורט החשמליות טסלה טוענת שבתוכנית הרכב המפורסמת בעולם קבעו תוצאות המבחן לפני שהוא התקיים, הגיעו עם תסריט מוכן מראש וטענו, בין היתר, שהרכב נתקע בגלל סוללות ריקות כשבפועל הסוללות כלל לא התקרבו למיצוי היכולת שלהן.

http://www.mako.co.il/cars-celebrity/test/Article-a56e93192d22f21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

מה דעתכם? המבחנים של טופגיר מכורים מראש ולא אמינים? למשהו קשה לי להאמין לזה.

מה שמוזר שהביקורת שלהם כלפי הרכב לא הייתה רעה במיוחד(אם בכלל)..

gXfV2hw_2Xo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

קראתי על המקרה בעבר, אם אני זוכר נכונה, טופ גיר הגיבו שהם רצו להדגים מה קורה כשהמצברים מתרוקנים, דיינו, שאי אפשר פשוט לשם "דלק" ולנסוע אלא צריך לחכות שיטענו.

ומי שחושב שטופ גיר לא מתוסרטת הוא פשוט אדיוט. טופ גיר היא תוכנית בידור, ותוכנית בידור בלבד. זה שיש שם רכבים זה במקרה. מי שרוצה סקירה אבייקטיבית של רכב שיראה fifth gear.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני חושב שהתוכנית הזאת ממומנת באופן חלקי ע"י תאגידי נפט.

מי שעוקב אחרי התוכנית בטח זוכר שבמדור החדשות ג'רמי אמר שזה פשוט מדהים כמה זול הדלק שמוכרים לנו (!!!), אחרי שמוציאים אותו מהאדמה, מזקקים אותו, מובילים אותו מקצה לקצה והוא עולה סה"כ אחרי מיסים 9 שקל לליטר (בבריטניה) ! "זה פשוט מדהים כמה שזה זול" דבריו.

אין צורך לפרט כמה פעמים הוא פשוט צחק על הטויוטה פריוס והטענה שהיא מכונית מטופשת.

בתחילת אחת העונות הוא אמר: "ביקשו ממני לסקור בעונה בעונה הזאת מכוניות ירוקות, היפים בלה בלה בלה......הנה המכונית הכי ירוקה שמצאתי" ואז רואים למבורגיני מוצ'ילאגו ירוקה.

בשורה התחתונה- אני חושב שיש פה משהו, דעה שמוטה מראש נגד כל הטכנולוגיה החדשה הזו שמאיימת בגדול על תאגידי הנפט.

ומי שעומד מאחורי זה הם כנראה אותם אנשים שעמדו מאחורי הגריטה והעלמה כליל של המכונית החשמלית שנוצרה אי שם בשנות ה-90 ה-EV1 של ג'נרל מוטורס.

ev1-plugged-in-electric-car-234.jpg

פורסם

XENON

אני לא מסכים איתך בכלל, המנחים של התוכנית ובראשם קלרקסון אוהבים רכבים חזקים עם המון כח ומנועי בנזין, מבחינתם רכב "ירוק" זה איזשהי מגפה בעולם הרכב והם לא אוהבים את הרכבים האלה.

פורסם

ומי שחושב שטופ גיר לא מתוסרטת הוא פשוט אדיוט. טופ גיר היא תוכנית בידור, ותוכנית בידור בלבד. זה שיש שם רכבים זה במקרה. מי שרוצה סקירה אבייקטיבית של רכב שיראה fifth gear.

צודק בהחלט. תוכנית בידור מאוד מאוד מצחיקה ומשעשעת, הרכבים מדהימים ללא ספק וכך גם הצילומים והתוכן, אבל אי אפשר להתייחס יותר מידי ברצינות למבחנים שלהם.

פורסם
קראתי על המקרה בעבר, אם אני זוכר נכונה, טופ גיר הגיבו שהם רצו להדגים מה קורה כשהמצברים מתרוקנים, דיינו, שאי אפשר פשוט לשם "דלק" ולנסוע אלא צריך לחכות שיטענו.

מין הסתם אבל להגיד מראש שהם באים לקטול/לעלל את הרכב בלי לבדוק אותו זה ניראה לי שטויות.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אכן תוכנית בידור בלבד,מה שהופך אותה לבילתי אינפורמטיבית לחובבי הגה.

וכן חלק מהסיקורים מזוייפים ולא אמיתיים(כמו בתחילת העונה האחרונה,לא באמת הפרארי F40 והפורשה 959 התקלקלו באמצע)

Porsche 944 turbo

פורסם

להבדיל אלפי הבדלות:

כשמוחמד בכרי יצא עם הסרט שלו ג'נין ג'נין בתור ישראלים התרעמנו (ובצדק) על זה שהוא מתאר שם תמונה מאוד לא "אמיתית" של מה שקרה שם ושהוא משחיר את חיילי צה"ל. הדברים אף הגיעו לתביעות לשון הרע ואיסור הקרנה גורף.

גם כשאין יומרה לתאר את המציאות כפי שהיא אלא להציג יצירה מתוסרטת ומתוזמרת שמטרתה בידור כזה או אחר האימפקט קיים, ולרוב הוא אפילו חזק יותר מאשר של הצגה דוקומנטרית ו"אובייקטיבית" של הדברים.

לכן, הבידור של קלרקסון באמת עובד, אבל ההשפעה שלו על שוק הרכב קיימת והיא כנראה חזקה מאוד. יש בזה חוסר הוגנות לעשות ביקורת מתוסרטת מראש שיכולה לנבוע משיקולים כאלה ואחרים.

פורסם

הבעיה היא שfifth gear פשוט מעאפנה. הצוות שם די על הפנים בהשוואה לטופ גיר - במיוחד הבחור הזקן יחסית. ראיתי ביקורת שלו והוא פשוט מדבר ומדבר ומדבר בלי לומר שום דבר.

ולעניין המכוניות הירוקות: קלארקסון אמר שהטסלה היא המכונית הירוקה שכדאי לקנות, אבל הראה מה קורה כשהחשמל אוזל. ובענין הפריוס - הם בסה"כ הראו שהיא לא באמת ירוקה כמו שחושבים (יצור הסוללות וכו')

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא צריך לקחת כל דבר יותר מדי ברצינות. לכל תוכנית יש את הספונסרים שלה ואת הדעות הקדומות של המגישים/עורכים שיש להן משקל לא קטן.

ב YOUTUBE ניתן לראות כמה טייקים עשו במבחני דורות ה GTI עד שהדור שרצו שיפסיד (דור 4) - הפסיד לאלו שלפניו.

נ.ב. גם FIFTH GEAR לא תמיד עושה מבחני רכב מקצועיים והכל שם מאוד מהיר וערוך , קשה להדביק את הקצב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הבעיה היא שfifth gear פשוט מעאפנה. הצוות שם די על הפנים בהשוואה לטופ גיר - במיוחד הבחור הזקן יחסית. ראיתי ביקורת שלו והוא פשוט מדבר ומדבר ומדבר בלי לומר שום דבר.

ולעניין המכוניות הירוקות: קלארקסון אמר שהטסלה היא המכונית הירוקה שכדאי לקנות, אבל הראה מה קורה כשהחשמל אוזל. ובענין הפריוס - הם בסה"כ הראו שהיא לא באמת ירוקה כמו שחושבים (יצור הסוללות וכו')

טיפ נידל? אתה מלכלך על טיפ נידל!?

כע הוא די חופר לפעמים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הבלונדה עדיפה.

נידל סתם בכיין - אילו הייתי מחליף את היבבה התמידית והמעצבנת הבוקעת מהפה שלו במנוע וונקל שרץ ב 6,500 סל"ד, בקושי הייתי מבחין בהבדל.

פורסם

כל כך נכון :lol:

בביקורת אחת שלו כמעט צעקתי על המסך "סתום ת'פה שלך ותסקר כבר את הרכב".

הבלונדה היחידה מהשלושה שעושה עבודה טובה (ואפילו מצויינת).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...