Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום נסענו ביונדאי סונטה חדשה(2,400) שנת 2006. מאוד מרוצים.

רוצים להחליף לשנה מתקדמת יותר להשקיע עד 100,000 ש"ח. עדיפות לעשיית טרייד אין.

נוסעים כ-10,000 ק"מ בשנה בעיקר בעיר. כמות הנוסעים בין 2 ל-4, לפעמים 5. מבוגרים

לא מתלהבים לשלם הרבה על תחזוקה.

עצות רעיונות, כיווני מחשבה לאוטו ולאיפה לקנות?

תודה

פורסם

כן.

לכו לאוטו דיל, רכשו שם פיאט בראבו עם 0 ק"מ שרשומה על שם היבואן.

העלות? 100 אלף ש"ח לכל הרכב, מודל 2010. תשלמו פחות אם תבצעו טרייד אין על האוטו שלכם.

אל תצפו לקבל עליו מחיר אטרקטיבי - מחירי הדלק עלו מאוד מאז שנת 2006 והוצאות האחזקה על סונאטה כזו עלו במאות שקלים בחודש, מה שהרחיק אותה כרכב אופציונאלי מרבים וטובים.

מה שכן, אוטומטית ירדו ההוצאות שלכם על דלק ב-30%, אולי אפילו יותר. הרכב יהיה יותר זריז וקליל - ובטוח מושך יותר תשומת לב - רכב יפהפה.

שיהיה לכם בהצלחה!

פורסם

ממליץ בחום על אוקטביה 1.2TSI שנת 2010. אני מכרתי כזו ב-102K ונדמה לי שהיו עוד 2-3 יחידות ביד2. מרווחת מאוד, מהירה בטרוף, חסכונית בטרוף, תא מטען גדול, איכותית ופשוט מהנה

פורסם

אני רכשתי לפני כחצי שנה SX4 לצרכים דומים, אם כי נדיר שאני מסיע 5 נוסעים. הרבה יותר מרווחת מהמאזדה 3 של אשתי, סוחבת יותר טוב בעליות של חיפה, צריכץ דל סבירה של 9.5-10 ק"מ לליטר בנסיעה שמרביתה עירונית ולפחות חציה הררית. לגבי אמינות עדיין מוקדם לדעת (7 חודשים על הכביש) אבל נסיון קודם עם מספר רכבי סוזוקי במשפחה היה טוב.

מבחינת המחיר היא קצת יותר יקרה מהמצויין בכותרת - שילמתי 113,000 ש"ח לדגם היותר מאובזר כולל כמה תוספות קטנות, הדגם הבסיסי עולה כמה אלפים פחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...